21. November 2017 22.00-22.59

Politikar går mot politiet – vil ikkje ha slutt på dette

Politiet vil ha forbod mot eigen alkohol på festivalar. Det er ikkje leiaren i Sogn og Fjordane Frp einig i.
Les mer om Fjordane Frp og Sogn.

Stokke forundret over Dortmund-opptreden: – Skal ikke være mulig

(Dortmund-Tottenham 1-2) Harry Kane (24), Heung-Min Son (25) og et uhyre svakt forsvarsspill forverret Borussia Dortmund-krisen.
Liverpool rotet bort tre-målsledelse mot Sevilla
(Sevilla – Liverpool 3-3) Liverpool rundspilte Sevilla og scoret tre mål de første 30 minuttene. Etter hvilen rotet de bort tremålsledelsen, to poeng og det som kunne blitt gruppeseieren.
Les mer om Sevilla.
Tysklands utenriksminister frykter konsekvenser av politisk krise
Problemene med å danne en levedyktig, tysk regjering kan true Tysklands image og bli utnyttet av anti-liberalister, frykter utenriksminister Sigmar Gabriel.
Les mer om Sigmar Gabriel.

Emmy-vinnerne dagen derpå: – Målet er Hollywood-serie

NEW YORK (NRK): Med stjerner i øynene feirer brødrene Vegard og Gjermund Stenberg Eriksen den historiske Emmy-seieren. Nå håper de på både Hollywood og «Mammon III.
Kun elbiler skal få parkere under Domkirkeplassen
De 50 p-plassene i Domkirkehallen skal reserveres elbiler. Flertallspartiene i Stavanger vil bruke 8 millioner kroner på ladepunkter de neste fire årene.
Leteaksjon etter sju år gammel gutt i Askim
En sju år gammel gutt er savnet etter at han ikke kom hjem etter skolen tirsdag ettermiddag. En omfattende leteaksjon er satt i gang.
Les mer om Askim.
Zahid og APOEL fikk rundjuling av Real Madrid
(APOEL-Real Madrid 0-6) Cristiano Ronaldo satte to mål da Real Madrid sikret seg en av Champions League-historiens største bortetriumfer.
Les mer om Real Madrid.
Syvåring savnet etter skoleslutt i Askim
En syv år gammel gutt er savnet etter at han ikke kom hjem etter skolen tirsdag ettermiddag. En omfattende leteaksjon er satt i gang.
Les mer om Askim.
Leteaksjon etter gutt (7) i Askim
Flere frivillige bidrar i en større leteaksjon etter en savnet gutt i Askim.
Les mer om Askim.
Sophie Elise i musikkvideo om mobbing og seksuell trakassering
OSLO (VG) Joakim Lundell (32) og Sophie Elise Isachsen (22) mener seksuell trakassering er et mye større problem i skolen enn i arbeidslivet.
- Vår gravide datter var fanget hos IS
Mamma og pappa om den tøffe kampen for å få barnet sitt hjem igjen.
Curlinggutta røk for Skottland i EM etter ekstraomgang
Thomas Ulsrud og co. tapte 7-8 for Skottland i curling-EM tirsdag kveld etter ekstraomgang. Det var Norges annet tap i mesterskapet så langt.
Les mer om Skottland.
80 ukjente krigshelter:- Familien vår og hele bygda risikerte å bli utslettet
De risikerte livet for å redde Jan Baalsrud. Blant dem var Ottar Pedersen (87).
De mener det bare er et tidsspørsmål før hennes tid er ute
Men hun har ledet EU gjennom euro-krisa, krisa med Russland i Ukraina, og hun snekret avtalen med Tyrkia som gjør at Europa ikke lenger flommer over av flyktninger.
Les mer om Europa, Russland, Tyrkia og Ukraina.
Det tok ikke lang tid før Paris Hiltons bløff ble grundig avslørt
Hotellarvingen kom med drøy påstand.
Norske filmskapere med kontroversiell politisk dokumentar
Et trøndersk filmselskap har laget en dokumentarfilm om det høyreekstreme partiet Gyllent daggry i Hellas. I går var det verdenspremiere i Amsterdam med politi i salen.
Les mer om Amsterdam og Gyllent.
Derfor kan du ikke se «Mammon 2
«Mammon 2 skjøv all internasjonal konkurranse til side og tok med den gjeve Emmyprisen for drama hjem til Norge for første gang. Men ingen her til lands kan se serien.
Les mer om Emmyprisen, Mammon og Norge.
Avlyser norsk krone-comeback på nyåret
Kronen er i ferd med å legge nok en turbulent dag bak seg. Valutaekspert tror ikke på sterkere krone før langt inn i 2018.
Tunnel i Hordaland stengt på grunn av steinras
Meldinger om stein i veibanen førte til flere stengte tunneler på E16 mellom Bergen og Voss tirsdag kveld. En av dem holdes stengt natt til onsdag.
Les mer om Bergen, E16 og Hordaland.
Gravide Marthe vil ha tak i bilføreren som kjørte på henne
I morgenrushet i Trondheim ble gravide Marthe Pleym påkjørt bakfra. Da hun kjørte til siden for å snakke med den andre sjåføren, kjørte han videre.
Les mer om Marthe Pleym og Trondheim.
Informerte ikke ny arbeidsgiver om sextrakassering
Sportsprofilen ble etter lang tid sparket ut av TV 2 på grunn av gjentatt sextrakassering. TV 2-ledelsen valgte ikke å informere den nye arbeidsgiveren om hendelsene.
Norske landslagsspillere skriver historie
Landslagsspilleren Maria Thorisdottir snakker ut om kvartfinaleplass i Mesterligaen, livet som utenlandsproff og storklubbers interesse.
Les mer om Mesterligaen.
Leteaksjon etter savnet gutt (7)
Store mannskaper og politihelikopter settes inn i letingen etter en sju år gammel gutt i Askim. Gutten ble borte på vei hjem fra skolen tirsdag.
Les mer om Askim.
Trafikverket avslår alle erstatningskrav
Både familien Karlsen fra Kjerringøy og John Oskar Karlsen fra Saltdal fortviler over at ingen tar på seg ansvaret for flere titalls raserte dekk.
Kjørte utfor i Sulis
Det har skjedd en utforkjøring i Sulis.
Samarbeider for åfå tak i sykepleiere
Fauske, Saltdal og Beiarn er med på et samarbeid som skal hjelpe dem til å få tak i flere sykepleiere.
Les mer om Beiarn og Saltdal.
Får flytte omstridtkloss til et boligområde
TB-J Invest Eiendom AS har fått tillatelse for remontering av et visningshus til bruk som bolig.
- Det blir ekstremt spennende
n kamp avgjør om Per Magnus Steiring og Sogndal rykker ned eller skal spille kvalifisering - og det kunne ikke vært jevnere.
Les mer om Sogndal.
Justistoppbyråkrat kalte politiets beredskapssenter for «symboltiltak
Justisdepartementets øverste embetsmann, Tor Saglie, kalte regjeringens prestisjeprosjekt etter 22. juli-kritikken, politiets beredskapssenter, for et «symboltiltak under et foredrag på universitetet. Uttalelsen skaper reaksjoner.
Les mer om Tor Saglie.
Takvam: – Oppsiktsvekkende
Departementsråd i justisdepartementet, Tor Saglie, har i et foredrag omtalt det planlagte beredsskapssenteret, som ble vedtatt etter 22.juli-kritikken, som et «symboltiltak. NRK-kommentator Magnus Takvam kaller uttalelsen oppsiktsvekkende.
Les mer om Tor Saglie.
Frivillige bistår i leteaksjonen
Flere frivillige bidrar i letingen etter den savnede gutten i Askim.
Les mer om Askim.
Sjanglet i Bringåkertunnelen
Politiet har kontroll på en mann i 20-årene fra Sandefjord som sjanglet gjennom Bringåkertunnelen sent i kveld. Ifølge politiet var mannen påvirket av narkotika og blir anmeldt for dette. Mannen har forklart at han ble sluppet av en bil inne i tunnelen. Politiet jobber nå med å få kontakt med bilføreren.
«Ingen vil bygge E39: – Kontraktene er for store
De fleste norske entreprenører kan ikke, eller tør ikke ta den store jobben. Det hevder Maskinentrepenørenes Forbund (MEF). Nye Veier må avlyse anbudskonkurransen om E39 vestover.
Les mer om E39.
Mener norske firma ekskluderes
Prosjektene til Nye Veier er for store for de fleste norske firma, og bør deles mer opp. Det mener Oskar Tore Åsen, daglig leder i Maskinentreprenørenes Forbund, Agder og Rogaland. Nye Veier sier det ikke er et mål at norske firma skal vinne anbudene. Les mer:
Vil riva landets eldste toppfotballtribune
Sportsklubben Brann ønsker å riva tribune frå 1930-talet. I staden blir det bygt studenthyblar, og ny tribune med færre plassar. Men publikum kjem tettare på spelarane.
Lensmannen blir ny toppsjef på Værnes
Da hun var 32 år begynte Marit Helene Stigen som lensmann i Stjørdal. Ni år etterpå blir hun lufthavndirektør for landets tredje største lufthavn.