Lokalt

Branntilløp i en leilighet i Storgata i Sandnes - raskt slukket

Sprinkelanlegg og kjappe brannfolk hindret brann.
Les mer om Storgata.

Restaurantansatte kan bli permittert etter brannen

Ansatte på Graffi kan bli permitterte på ubestemt tid etter at det lørdag kveld begynte å brenne i restauranten.
Les mer om Graffi.
Eiendomsselskap trues med dagbøter av Arbeidstilsynet
Hvis driftsselskapet til eiendomsinvestor Francis S. Hay ikke kan vise at polske ansatte har fått tarifflønn, må selskapet betale tvangsmulkt på 10 000 kroner per dag.
Les mer om Arbeidstilsynet.
Politiet måtte stanse ukrainsk vogntogsjåfør
Politiet måtte stanse en ukrainsk sjåfør med en semitrailer full av laks, som ifølge Statens vegvesen stakk av fra en kontroll.

Den 13. til bords

«Tar man livsløgnen fra et gjennomsnittsmenneske tar man lykken fra det med det samme.
Snakker ut om trakassering i Frp
Tidligere Frp-politiker Sara Berge Økland sier hun ble tafset på og bedt om å stille lettkledd i avisen for å få en lysende karriere i politikken. Varselet hennes fikk ikke konsekvenser.
Les mer om Frp.
Det brenner i en leilighet i Storgata i Sandnes
Nødetatene på vei.
Les mer om Storgata.
VG: Northug vrakes til verdenscupåpningen
Petter Northug gikk ikke sesongåpningen på Beitostølen.
Les mer om Beitostølen.
Politiet leter etter person som kan være alvorlig skadet på Lade
Politiet har sendt ut melding til beboere på Lade i Trondheim om at de leter etter en person som kan være alvorlig skadet.
Les mer om Lade og Trondheim.
Mobbeoffer får erstatning av Trondheim kommune
Trondheim kommune har inngått forlik med en 19 år gammel kvinne som ble kraftig mobbet på ungdomsskolen. Partene skulle møtes i retten neste måned.
Les mer om Trondheim.
Aryan Tari leder junior-VM
18 år gamle Aryan Tari fra Lier har tatt ledelsen etter at 6 av 11 runder er spilt av junior-VM i sjakk Tarvisio i Italia, skriver Matt & Patt. Det er klhttp://mattogpatt.no/2017/11/19/na-leder-aryan-tari-junior-vm/art etter at Tari i dag klinte til og vant partiet med hvit over Kiril Alekseenko. Russeren hadde inntil i dag vunnet alle partiene. Tari er nå alene i tet med 5,5 av 6 poeng og dermed er favoritt til å ta VM-tittelen blant de 148 deltakerne.
Pågrepet for biltyveri
Politiet har pågrepet en ung mann for biltyveri på Reipå i Ørnes. Mannen var i tillegg ruset på andre ting enn alkohol, og fremstilles for bevissikring.
Les mer om Reipå.
Gikk bra med uheldig bilist
Politiet melder at det har gått bra med sjåføren som kjøre av veien ved Innhavet i kveld. Vedkommende mistet kontrollen over kjøretøyet, og havnet i autovernet. Det skal være glatt i Hamarøy i kveld.
Les mer om Hamarøy og Innhavet.
Se målene fra Rosenborg-Viking her
Se målene fra Rosenborg-Viking her.
Les mer om Rosenborg-Viking.
Se bildene fra gullfesten på Lerkendal
Her er Adressa-fotograf Richard Sagens bilder fra kampen mot Viking og fra gullfeiringen.
Les mer om Lerkendal og Viking.
Dømt for vold mot familien
En mann fra Hønefoss er dømt til 60 dager i fengsel for vold mot sin samboer og hennes tenåringssønn som grep inn. Det melder Ringerikes Blad. Kvinnens andre barn ble vitne til volden og ringte politiet. Mannen må i tillegg til fengselsstraff også betale 20.000 kroner i oppreisning til sin tidligere samboer og til hvert av hennes barn, skriver avisa.
Mistet lappen
En ung bilfører fikk førerkortet sitt beslaglagt etter sladding ved Kystvakta i Sortland. Dette er det tredje førerkortet som er beslaglagt for samme forhold i helga – på samme sted, melder politiet.
Les mer om Kystvakta og Sortland.
Reinpåkjørsler på E6
Politiets operasjonssentral har fått melding om to nye påkjørsler av rein i kveld. Denne gangen på E6 Laksfors, Nedre Fallmo. – Vi gjentar oppfordringen om å ta det med ro og kjøre forsiktig, skriver politiet på Twitter.
Les mer om Nedre Fallmo og Twitter.
Stortingsrepresentant: – Mobilforbudet gjør oss mer sosiale
– Mobilforbudet i stortingsrestauranten gjør at vi snakker mer sammen, sier den ferske stortingsrepresentanten Maria Aasen-Svendsrud. Et tiltak flere bedrifter bør vurdere, mener arbeidslivscoacher.
Oppbevarte over 3,5 kilo hasj
En 46 år gammel kvinne er i Borgarting lagmannsrett dømt til seks år og ni måneders fengsel for oppbevaring og produksjon av store mengder narkotika. Straffen er noe lavere enn dommen fra Oslo tingrett i fjor.
Les mer om Borgarting og Oslo.
Spill og spenning på Slipen
Med fredagsfri på skolen, var det mange ungdommer i Saltdal som tok med PC og Playstation til Slipen.
Les mer om Playstation, Saltdal og Slipen.
Vant gull i oste-VM
Eggen Gardsysteri SA i Vingelen i Tolga fikk gull for sin ost «Fjellblå under World Cheese Awards i London. De mottok også sølvmedalje for osten «Fjellgo. Avdem Gardsysteri på Lesja mottok bronse for «Vellagra Fjelldronning. 3000 oster fra rundt 30 land ble bedømt under oste-VM.