års

Pastor fikk åtte og et halvt års fengsel for overgrep mot døtre: Skulle være en «hemmelighet mellom dem og Jesus

En pastor og seksbarnsfar i Midt-Norge er i Frostating lagmannsrett dømt til åtte og et halvt års fengsel for seksuelle overgrep mot sine to døtre.
Les mer om Frostating og Midt-Norge.

Religiøs leder dømt for overgrep mot to døtre

Mannen er dømt til åtte og et halvt års fengsel for seksuelle overgrep mot sine to døtre.
Pastor dømt til åtte og et halvt års fengsel for seksuelle overgrep mot døtrene
En pastor i Midt-Norge er i Frostating lagmannsrett dømt til åtte og et halvt års fengsel for seksuelle overgrep mot døtrene sine. Kona er dømt til fengsel i ett år for grov mishandling.
Les mer om Frostating og Midt-Norge.
Amfetaminsaken: Ber om 13 års fengsel
Statsadvokaten ber om fengsel i 13 år for to av de tiltalte i den store smuglersaken, der blant annet 27 kilo amfetamin ble beslaglagt.

Ber om 13 års fengsel

Statsadvokaten ber om fengsel i 13 år for to av de tiltalte i den store smuglersaken, der blant annet 27 kilo amfetamin ble beslaglagt. Les mer.
Faren (44) forgrep seg på egne døtre. Aktor mener ni års fengsel ikke er nok.
Statsadvokaten anker overgrepsdommen på ni års fengsel mot en 44-åring fra en av Bergens nabokommuner. Nå blir det ny runde i retten.
Derfor går Eirik Jensen fortsatt fri etter dommen
Eirik Jensen ble dømt til 21 års fengsel for grov narkotikakriminalitet og korrupsjon, men er en fri mann i påvente av en eventuell ankesak. Gjermund Cappelens forsvarer reagerer sterkt.
Les mer om Eirik Jensen.
Veterankunstner med utstilling
Smykkekunstneren Lise Schønberg, skal fylle en hel etasje i Sørlandets Kunstmuseum med smykker og objekter. 50 års kunstnerskap skal dokumenteres i utstillinga «Hummer og kanari, som åpner i oktober.
Les mer om Hummer.
Fant skjelettrester i en åfjordsbåt
Etter flere års arkeologisk utgraving på Torget i Trondheim er det omsider funnet spor etter selve menneskene som levde der i yngre jernalder. I en båtgrav har arkeologene konstatert beinrester.
Les mer om Torget og Trondheim.
Tromsøværing (23) varetektsfengslet for kokainsmugling i Brasil: Risikerer 15 års fengsel
RIO DE JANEIRO (VG) En 23 år gammel mann fra Tromsø sitter varetektsfengslet i Brasil, etter at han ble pågrepet med tre kilo kokain på flyplassen i Rio de Janeiro.
Les mer om Brasil, Janeiro, Rio og Tromsø.
Tromsøværing (23) fengslet for kokainsmugling i Brasil: Risikerer 15 års fengsel
RIO DE JANEIRO (VG) En 23 år gammel mann fra Tromsø sitter varetektsfengslet i Brasil, etter at han ble pågrepet med tre kilo kokain på flyplassen i Rio de Janeiro.
Les mer om Brasil, Janeiro, Rio og Tromsø.
Sier ja til omstridt vindkraftverk i Trøndelag
Etter to og et halvt års klagebehandling, gir regjeringen et endelig ja til Trønderenergis vindkraftverk på Stokkfjellet i Selbu.
Les mer om Selbu, Stokkfjellet og Trøndelag.
Jensen-dommen: Ingen god dag for norsk politi
Mandag ble ekspolitimann Eirik Jensen dømt til 21 års fengsel for grov korrupsjon og narkotikakriminalitet. Dommen retter også åpenbar kritikk mot politiet.
Les mer om Eirik Jensen.
Cappelen lettet over å bli trodd
Eirik Jensen ble mandag dømt til lovens strengeste straff, 21 års fengsel, mens Gjermund Cappelen fikk 15 års fengsel. Cappelen sier til TV 2 at han er lettet over å bli trodd.
Les mer om Gjermund Cappelen.
Drap Ekeberg: Dom fastholdes
Lagmannsretten fastholder tingrettens dom i saken der en 27 år gammel mann ble dømt til 13 års fengsel for å ha drept en 53-åring med lysestake på et nachspiel på Ekeberg i 2014, melder NTB.
Les mer om Ekeberg og NTB.
Eksperter kan knapt tro Jensen-dommen: - Forundret, satt ut og overveldet
Professorene Paul Larsson og Petter Gottschalk er svært overrasket over at Eirik Jensen ble dømt til 21 års fengsel av Oslo tingrett.
Gunnar Nordhus dømt til fengsel
Forskeren er dømt til fem års fengsel, og får ikke lov å drive næringsvirksomhet for all fremtid.
Knusende dom for Eirik Jensen
Eirik Jensens forklaring var uten troverdighet og fullstendig oppkonstruert, mener tingretten, som dømmer den tidligere politimannen til 21 års fengsel.
Les mer om Eirik Jensen.
Spesialenheten er fornøyd med Jensen-dommen
Spesialenheten for politisaker er tilfreds med at ekspolitimann Eirik Jensen er dømt til 21 års fengsel.
Tar betenkningstid etter dommen
Både Eirik Jensen og Gjermund Cappelen tar betenkningstid etter dommene på henholdsvis 21 og 15 års fengsel. Jensens advokat John Christian Elden sier en anke ligger i kortene.
Elden: Det kommer en anke
Eirik Jensens forsvarer, John Cristian Elden, sier at hans klient kommer til å anke dommen på 21 års fengsel. Jensen tok betenkningstid, men Elden sier at sjansene for en anke er «mellom 99 og 100 prosent.
Les mer om Elden og John Cristian Elden.
Jensen og Cappelen dømt for grov korrupsjon og hasjsmugling
Eirik Jensen og Gjermund Cappelen tar begge betenkningstid etter å ha blitt dømt til henholdsvis 21 og 15 års fengsel.
Eirik Jensen dømt til 21 års fengsel
OSLO TINGRETT (VG) Den tidligere politimannen Eirik Jensen (60) dømmes til lovens strengeste straff for medvirkning til innførsel av hasj, grov korrupsjon og flere brudd på våpenloven.
Les mer om Eirik Jensen.
Elden: – Jensen vil anke
Den tidligere polititoppen Eirik Jensen ble mandag dømt til 21 års fengsel for korrupsjon og for smugling av hasj. Jensens forsvarer John Christian Elden varsler anke.
Dømt til 21 års fengsel
Politimannen Eirik Jensen er ikke troverdig, ifølge dommer Kim Heger. Han dømmes til 21 års fengsel for grov korrupsjon og ha medvirket til hasjvirksomhet.
Les mer om Kim Heger.