Abid raja

Raja og Grande nevnes som mulige statsråder

Trine Skei Grande, Abid Raja, Sveinung Rotevatn og Guri Melby oppgis som Venstres fire heteste statsråd-kandidater, sier sentrale kilder til VG.

To trøndere i Venstre nevnes som mulige statsråder

Trine Skei Grande, Abid Raja, Sveinung Rotevatn og Guri Melby oppgis som Venstres fire heteste statsråd-kandidater, sier sentrale kilder til VG.
Disse kan gå i regjering for Venstre
Venstres mest åpenbare statsrådkandidater er ledertrioen Trine Skei Grande, Terje Breivik og Ola Elvestuen, samt Abid Raja.
Raja og Rotevatn hetest som nye Venstre-statsråder
Trine Skei Grande, Abid Raja, Sveinung Rotevatn og Guri Melby oppgis som Venstres fire heteste statsråd-kandidater. Men først må partiet si ja til Ernas stående invitasjon om å gå i regjering.

Raja: En stor lettelse

– Det er en stor glede og en stor lettelse, sier Abid Raja etter at både NRK og TV2 har erklært at Venstre kommer over sperregrensen. – Nå skal vi sove, og så skal de fire borgerlige partiene snakke sammen, sier Raja.
Les mer om Abid Raja, NRK, Raja, TV2 og Venstre.
Venstre-drama på sperregrensen
DET NORSKE TEATRET (NRK): – Dette blir himmel eller helvete, sier Abid Raja etter 4,0 prosent på NRKs valgprognose.
Les mer om Abid Raja.
Abid Raja: Suu Kyi bør fratas Nobels fredspris
Over 120.000 mennesker er på flukt fra brutal vold i Myanmar. Likevel: Nobelkomiteen mener Rajas forslag er uaktuelt.
Les mer om Myanmar.
Abid Raja: – I mange muslimske hjem er dessverre det jødiske samfunnet en naturlig fiende.
I dag går startskuddet for den jødiske kulturfestivalen i Trondheim. Hvem hadde trodd at en muslim skulle få holde åpningstalen på en folkefest for jødisk kultur?
Les mer om Trondheim.
Raja ba Islamsk Råd-topp gå av
Stortingsrepresentant Abid Raja (V) mener lederen i Islamsk Råd bør trekke seg for å skape ro rundt organisasjonen. I en debatt tirsdag kveld sa Raja at Mehtab Afsar har mistet tilliten hos et så å si samlet storting, skriver Vårt Land
Skei Grande har ingen planer om å overlate Venstre til Abid Raja – i hvert fall ikke ennå
Venstre-leder Trine Skei Grande vil ikke evaluere sin posisjon før valgresultatet er klart.
Les mer om Abid Raja og Venstre.
Frykter Listhaug forsurer forholdet til söta bror
Tidligere Sverige-ambassadør Kai Eide kaller Listhaugs Rinkeby-besøk for et valgkamptriks, mens Abid Raja (V) beskylder Listhaug for å kjøre et sololøp mot regjeringa og samarbeidspartiene.
Les mer om Abid Raja og Listhaug.
Abid Rajas kone til VG: - Abid bør bli partileder etter Trine
Abid Raja (41) og kona Nadia Ansar (38) slåss mot moralpolitiet for å få gifte seg. Nå slåss de mot sperregrensen, og hun håper han kan bli Venstres neste partileder.
Les mer om Nadia Ansar og Trine.
Advarer mot ytterliggående krefter
Stortingsrepresentant Abid Raja (V) fordømmer terrorangrepet i Barcelona og sier at både muslimsk fundamentalisme og nazimarsjen i Kristiansand er ytterliggående holdninger som skader hele samfunnet.
Les mer om Barcelona og Kristiansand.
Listhaug får ros og ris for oppgjør med muslimsk leder på ungdomsleir
Integreringsminister Sylvi Listhaugs (Frp) oppgjør med Tahir-ul-Qadri på en ungdomsleir mot ekstremisme får støtte av Venstres Abid Raja.
Les mer om Tahir-ul-Qadri.
– Vanskelig å være stolt muslim
Abid Raja forstår nordmenn som blir redd for islam og muslimer etter terrorangrepene i Europa.
Les mer om Europa og Vanskelig.
LOs dobbeltmoral
LO kritiserer Abid Q. Raja og Akershus Venstre for å søke etter frivillige til valgkampen uten å kompensere med lønn, samtidig som de unnlater å kritisere «sine egne.
Les mer om Abid Q.
Akershus Venstre får kritikk
Akershus Venstre får kritikk for å søke etter en valgkampmedarbeider som skal jobbe fulltid uten lønn. Praktikanten skal bistå stortingsrepresentant Abid Raja, organisere valgkampaktiviteter og sosiale medier, skriver Avisenes Nyhetsbyrå.
Les mer om Abid Raja.
LO om Rajas utlysning: – Hvordan skatter man på en anorakk?
Abid Raja vil kompensere ungdoms valgkamparbeid med en attest, effekter og en Venstre-anorakk. Det får LO til å reagere.
Les mer om Venstre-anorakk.
Abid Raja drakk råmelk rett fra jur – ikke penis
Venstre-politikeren har måttet tåle mye fleip på egen bekostning etter uttalelsen «Det morsomste var å få råmelk rett fra oksen inn i kjeften, det var jævlig moro.
Les mer om Det.
Abid Q. Raja: Terrorister må stemples som hva de er: tapere!
KRONIKK: Terroristers bakgrunn kan være personlig, eller den kan være ideologisk. Eller at de er opprørt over eget taperliv. Moskeer, skoler og foreldre må stille opp.
Måling: Raja nesten like populær som Grande
Venstres nestleder Abid Raja er hakk i hæl med partiets leder Trine Skei Grande i en meningsmåling om hvem som er best egnet som leder for partiet.
Abid Raja åpner for å ta over Venstre
CAF SKANSEN (VG) Krisen fortsetter for Venstre og Trine Skei Grande (47). Nå mener velgerne at Abid Raja (41) er like egnet til å lede partiet som Grande.
Abid Raja hardt ut mot radikaliserte muslimer: – Tapere!
I en kronikk i VG går Venstres Abid Raja hardt ut mot radikaliserte muslimer. Han kaller dem tapere, og ber om at samfunnet er «knallharde i møte med dem.
Nekter å svare om hemmelighold
Hverken statsministeren eller forsvarsministeren vil forklare forskjellen på den sminkede og usminkede versjonen av Riksrevisjonens kritikk. «Parodisk, mener Abid Raja.
Les mer om Abid Raja.
Hemmelig møte på Stortinget: – Parodisk og pinlig
Venstres Abid Raja mener dagens lukkede møte på Stortinget ikke handler om rikets sikkerhet, men om å beskytte forsvarsministeren mot kritikk.
Les mer om Stortinget.