Abid raja

Abid Raja om tvangsekteskap: Et forbud mot søskenbarnekteskap er ikke løsningen

Arbeiderpartiets Masud Gharahkhani mener et forbud mot søskenbarnekteskap kan bidra til å bekjempe sosial kontroll, i tillegg til at det vil være en måte å stramme inn familieinnvandring på. Det mener Abid Raja (V) er helt feil.
Les mer om Abid Raja.

Raja blir Venstres nye finanstopp

Abid Q. Raja blir ny finanspolitisk talsperson i Venstre etter Terje Breivik. Breivik overtar som ventet som parlamentarisk leder etter Trine Skei Grande.
Venstre-Raja: Ikke tid for skuffelse
Venstre-profil Abid Raja ble ikke statsråd, men har børstet av seg skuffelsen. Nå ser han framover.
Raja er Venstres nye finanstopp
Abid Q. Raja blir ny finanspolitisk talsperson i Venstre etter Terje Breivik. Breivik overtar som ventet som parlamentarisk leder etter Trine Skei Grande.

Raja blir Venstres nye finanstopp

Abid Q. Raja blir ny finanspolitisk talsperson i Venstre etter Terje Breivik. Breivik overtar som ventet som parlamentarisk leder etter Trine Skei Grande.
Abid Raja trues på det groveste: – Trusler mot politikere representerer et problem
Fire av ti norske stortingsrepresentanter og regjeringsmedlemmer har vært utsatt for alvorlige hendelser, ifølge ny rapport fra Politihøgskolen.
Les mer om Politihøgskolen.
Han kan sikre at det ikke blir en blendahvit regjering
Abid Raja kan bli statsråd i den nye regjeringen, blant annet for å hindre at den borgerlige regjeringen forblir blendahvit. Venstre ønsker å ta integreringsansvaret fra Frp og Sylvi Listhaug.
Les mer om Frp og Sylvi Listhaug.
PST vil tiltale islamisten Mohyeldeen Mohammad for å ha truet Abid Raja
Politiets sikkerhetstjeneste går inn for å tiltale islamisten Mohyeldeen Mohammad for å ha truet Venstres Abid Raja. Nå er det opp til påtalemyndigheten om tiltale skal reises.
– Flere «oktoberbarn får mulighet til opphold
Stortingsrepresentant Abid Q. Raja (V) mener Venstre har fått satt innvandringsminister Sylvi Listhaug på plass når det gjelder behandlingen av de såkalte «oktoberbarna.
Les mer om Flere, Sylvi Listhaug og Venstre.
Raja: – Det kan bli en gledens dag for Venstre
Landsstyret i Venstre samlet seg i Moss søndag morgen for å ta stilling til en eventuelt ny regjeringsplattform. – Det kan bli en gledens dag, sier Abid Raja.
Les mer om Abid Raja og Venstre.
Venstre-topper: Tror på mindre Frp-krangling med Venstre i regjering
Både Ketil Kjenseth og Abid Raja i Venstre mener utsiktene til mindre krangling med Frp taler for at Venstre går i regjering.
- Venstre vil kjempe for domstolene i regjeringsforhandlingene(pluss)
Som tidligere forsvarsadvokat liker Abid Raja dårlig at juryordningen er vedtatt avskaffet. Men venstrepolitikeren lover å gjøre det han kan for å gi domstolene økte ressurser når partiet starter forhandlinger om regjeringsdeltakelse.
Les mer om Abid Raja.
Mener det haster med å stoppe lokketilbud i dataspill
Venstre er ikke fornøyd med regjeringens svar på «loot-boks-problematikken: – Disse skattekistene visker vekk skillelinjene mellom data- og pengespill, mener Venstres Abid Raja.
Tøyen-ungdom utfordret Venstre på Stortinget
Gutta fra dokumentaren Norske tilstander hadde i går samtaler med Venstres ledelse på Stortinget. – Ungdommene på Tøyen kommer til å stå høyt oppe på dagsorden ved neste budsjettforhandlinger, sier stortingsrepresentant Abid Raja.
Abid Raja inviterer svenske Martin Strid til dannelsesreise til Norge
Venstre-politikeren reagerer på Martin Strids muslim-uttalelser med humor og spør om hjelp til å bli et helt menneske.
Les mer om Martin Strid og Norge.
Raja vil utsette Nobel-saken for å stanse Hagen
Abid Raja (V) vil utsette valget av nye Nobelkomit-medlemmer til januar. Innen den tid vil han få på plass nye regler som stanser Carl I. Hagens kandidatur.
Vil utsette Nobel-saken for å stanse Hagen
Abid Raja (V) vil utsette valget av nye Nobelkomit-medlemmer til januar. Innen den tid vil han få på plass nye regler som stanser Carl I. Hagens kandidatur.
Raja foreslår å utsette Nobel-saken til januar for å stanse Hagen
Abid Raja (V) foreslår at Stortinget før jul vedtar nye regler som hindrer stortings- og vararepresentanter fra å bli valgt til Nobelkomiteen.
Abid Raja hedres med pris
Abid Raja (V) hedres for sitt internasjonale arbeid for å fremme religionsfrihet, og særlig for hans etablering av et internasjonalt nettverk av parlamentarikere. Prisen deles ut av IRLA, en Washington-basert organisasjon som jobber for trosfrihet.
Les mer om Washington-basert.
Abid Raja (V) om Nylund: - Ingen barn blir kristne av å synge «Deilig er jorden
Stortingets muslimske visepresident oppfordrer foreldre til selvransakelse og dannelse etter nye julesangkontroverser. - Dette er ikke et problem for barna, men et problem for foreldrene, sier Abid Q. Raja (V).
Les mer om Abid Q, Deilig og Nylund.
Abid Raja trekker seg fra styret i Norges Cykleforbund
OSLO (NRK): Sykkelforbundet må rydde opp etter et sykkel-VM som trolig går i underskudd. Det blir uten Venstre-politikeren.
Åpner for TdF-hjelp fra staten
Norge og Danmark konkurrerer begge om å få arrangere Tour de France -starten i 2021. Den betydelige prislappen skremmer mange, men ikke Abid Raja. Mer på tv2.no
Raja håper ny muslimsk organisasjon kan erstatte IRN
Etter at tilliten til Islamsk Råd Norge er forduftet håper Venstres Abid Raja at en ny paraplyorganisasjon for muslimske grupper blir dannet i Norge
Les mer om IRN, Islamsk Råd Norge og Norge.
Raja: – Islamsk Råd har seg selv å takke
Venstre-politiker Abid Raja mener generalsekretæren i Islamsk Råd Norge, Mehtab Afsar, egenhendig har «revet ned organisasjonen.
Sier nei til kamera-overvåking på voldsutsatte skoler
Elevene selv og Venstres Abid Raja avviser bruk av video-overvåking på videregående skoler for å motvirke og avdekke vold og mobbing.