Aibel

Aibel vinner når Statoil investerer 1 milliard i ny gassmodul på Troll C

Statoil og partnere har bestemt seg for bruke en milliard for å øke produksjonen fra Fram-feltet i Nordsjøen. Aibel får oppdrag for 600 millioner kroner.

Aibel vinner nå Statoil investerer en milliard i ny gassmodul på Troll C

Statoil og partnere har bestemt seg for bruke en milliard for å øke produksjonen fra Fram-feltet i Nordsjøen. Aibel får oppdrag for 600 millioner kroner.
Aibel vinner nå Statoil ivesterer en milliard i ny gassmodul på Troll C
Statoil og partnere har bestemt seg for bruke en milliard på et nytt prosjekt som skal øke produksjonen fra Fram-feltet i Nordsjøen. Aibel får oppdrag for 600 millioner.
Spent Aibel-sjef håper på nye oppdrag
I oljenedturen de siste årene har Aibel sagt opp 1300 ansatte. De neste månedene vil vise om konsernsjef Mads Andersen i Aibel har klart å ta opp kampen mot billige anbud fra asiatiske verft.
Les mer om Aibel.

Solkongen fra Jæren med full pott i Iran: – I 2014 tenkte jeg at det var sol det kom til å handle om i framtiden

Bare litt over ett år etter at Ålgård-buen Jan Erik Vikeså sluttet i oljejobben i Aibel, har solenergiselskapet hans Saga Energy skrevet under på en avtale i Iran verdt 25 milliarder kroner. - Et kjør, men veldig bra, sier han.
46 mister jobben i Aibel i Kristiansund
Aibel legger ned prosjektkontoret i Kristiansund på grunn av en vanskelig markedssituasjon. 46 ansatte blir overtallige.
Les mer om Aibel og Kristiansund.
46 mister jobben i Aibel i Kristiansund
Aibel legger ned prosjektkontoret i Kristiansund på grunn av en vanskelig markedssituasjon. 46 ansatte blir overtallige.
Les mer om Aibel og Kristiansund.
Arbeid for åtte milliarder på plass i Haugesund
Tidenes største prosjekt for Aibel ankom onsdag verftets kai. Samtidig avslører selskapets konsernsjef Mads Andersen at de har flere interessante oppdrag på ønskelisten.
Les mer om Aibel og Haugesund.
– Johan Sverdrup kan bli den siste kjempen på norsk sokkel
Første fase av Johan Sverdrup-utbyggingen har vært svært kritisk, ikke bare Statoil og Aibel, men for hele leverandørindustrien. Nå er snart 60 prosent av jobben gjort.
Søviknes: – Johan Sverdrup er en Guds lykke
KLOSTERFJORDEN: Upåvirket av valgkampens hete oljedebatter, løfter Aibel og Statoil på plass den første av fire plattformer til Statoil og statens nye melkeku: Johan Sverdrup-feltet.
Les mer om Aibel og Statoil.
Disse kjemper om neste storkontrakt på Johan Sverdrup
De to norske rivalene Aibel og Kværner sikter mot Johan Sverdrup fase to-kontrakter, men noen andre ligger best an, ifølge avis. Det er også en annen mulighet...
Les mer om Aibel, Johan Sverdrup og Kværner.
Aibel-oppsagt tapte rettssak
God poengsum måtte telle mer enn ansiennitet, mente den oppsagte Aibel-ansatte. Men hos dommerne fikk hun ingen støtte.
Les mer om Aibel-ansatte.
Hun trodde karakterene skulle redde Aibel-jobben. Nå kjemper hun mot oppsigelsen
Antall arbeidsrettssaker synker i Stavanger og Sandnes, etter å ha økt med 300 prosent fra 2012 til 2016. For den oppsagte Aibel-ansatte betyr ikke dt så mye.
Optimisme i Haugesund
Masse arbeid for Aibels verft i Haugesund fram til 2019 gir store ringvirkninger for resten av næringslivet i byen og regionen. Aibel handler lokalt for nærmere en milliard kroner i året i gode år og har i tillegg masse innleid arbeidskraft.
Les mer om Haugesund.
Jubel hos Aibel i Haugesund: - I dag er vi glade!
600 mann i Haugesund skal jobbe i rotasjon offshore og rundt 200 på land med å installere boreplattformen på Johan Sverdrup.
Kværner, Aker Solutions og Aibel tildelt kontrakter verdt nesten 1,3 milliarder på Johan Sverdrup
Kværner er sammen med Aker Solutions tildelt en kontrakt for sammenstilling av stigerørsplattformen for Johan Sverdrup. Aibel skal stå for sammenkoblingen av boreplattformen.
Les mer om Aibel og Johan Sverdrup.
Kværner, Aker Solutions og Aibel tildelt kontrakter verdt mer enn 1 milliard på Johan Sverdrup
Kværner er sammen med Aker Solutions tildelt en kontrakt for sammenstilling av stigerørsplattformen for Johan Sverdrup. Aibel skal stå for sammenkoblingen av boreplattformen. Kontraktene har en samlet verdi på nesten 1,3 milliarder kroner, ifølge Statoil
Les mer om Aibel, Johan Sverdrup og Statoil.
Statoil deler ut Sverdrup-kontrakter for nær 1,3 milliarder
Aker Solutions, Kværner og Aibel er tildelt Sverdrup-kontrakter.
Aibel vinner Statoil-kontrakt på Snorre
Aibel skal stå for ingeniørarbeidet når Statoils Snorre A-plattform skal modifiseres. Dersom selskapet også får byggeoppdraget, vil det involvere opp mot 270 ansatte i Stavanger og Haugesund i fem år.
Skal plugge skipene i stikkontakten
Aibel Haugesund har fått landstrøm til skip og rigger som besøker verftet. Det betyr mindre støy, mindre forurensing og mer penger i kassa.
Millionkontrakt på Troll C tildelt Aibel
Serviceselskapet Aibel er tildelt en kontrakt verdt over 600 millioner kroner for å utrede installasjon av en ny gassmodul på Troll C-plattformen i Nordsjøen.
Millionkontrakt på Troll C tildelt Aibel
Serviceselskapet Aibel er tildelt en kontrakt verdt over 600 millioner kroner for å utrede installasjon av en ny gassmodul på Troll C-plattformen i Nordsjøen.
Aibel vinner Troll-kontrakt med verdi på 600 millioner
Aibel skal utrede installasjonen av en ny gassmodul på Statoils Troll C-plattform. Opp mot 40 ansatte vil være engasjert i prosjektet.
Les mer om Troll-kontrakt.
Aibel gir milliardsmell i Sverige
Det svenske børsnoterte investeringsselskapet Ratos varsler om store nedskrivninger.
Les mer om Sverige.
Ratos skriver ned Aibel-verdi med en milliard
- Noen av selskapene våre opererer under tøffe markedsforhold, sier konsernsjef i Ratos.
Les mer om Aibel-verdi.