Avganger

Skinnebrudd på Vestfoldbanen

Bane Nor har oppdaget et skinnebrudd mellom Sandefjord og Lauve i Larvik. Det kan medføre forsinkelser og innstilte avganger på strekningen.

Det blir færre bussavganger

Nettbuss kutter Timeekspressens avganger mellom Oslo og Notodden fra 16 til ti på hverdager. Timeekspressen sliter med underskudd, og det er grunnen til at antallet avganger kuttes, sier administrerende direktør Ståle Nistov til Laagendalsposten.
Widerøe halverer avganger på Evenes
Widerøe halverer antall avganger mellom Evenes og Bodø, skriver Harstad Tidende. Årsaken er at ikke trafikkutviklingen har vært som forventet. Kommunikasjonsdirektør i Widerøe, Silje Brandvoll sier at de trodde en del av avgangene som før gikk fra Narvik skulle vris over til Evenes. – Å fly med halvfulle fly hjelper ikke miljøet. Vi skal se på saken på nytt hvis etterspørselen tar seg opp, sier Brandvoll. Avgangene vil bli lagt ned 4. desember.
Gjøvikbanen stengt: Håper å rekke Oslo-rushet
Morgentogene på Gjøvikbanen kom seg aldri til hovedstaden. Flere avganger er innstilt og feilen er ikke funnet.
Les mer om Gjøvikbanen og Oslo-rushet.

Fergeavganger kansellert

Torghatten Nord AS kansellerer et par avganger på sambandet Bognes-Lødingen i kveld. Avgangen fra Lødingen kl. 18:30, og retur fra Bognes kl. 19:45 er kansellert grunnet tekniske problemer.
Ny Kjevik-rute til Trondheim
Kristiansand får direkterute til Trondheim med to ukentlige SAS-avganger fra og med mars neste år. Det opplyser flyselskapet i en pressemelding. SAS åpner neste sommer til sammen 27 nye direkteruter.
Les mer om Trondheim.
Kanselleringer over Boknafjorden
To avganger i hver retning blir kansellert i Mortavika-Arsvågen sambandet fredag ettermiddag.
Flere fergekanselleringer fredag
Fergesambandet Bodø-Værøy-Røst-Moskenes har redusert kapasitet på fredag grunnet problemer med ei ferge. På grunn av tekniske problemer har bilferga «Landegode flere kansellerte eller endrede avganger. Du kan se hvilke avganger som er rammet her.
Les mer om Landegode.
Venter rush på buss og bane etter bompengeøkning
Ruter setter inn flere nye avganger enn de har gjort på mange år, etter at prisen økte i bomringen. Nå går flere busser døgnet rundt i helgene.
Stenger togperrong i Nes
Midtplattformen på Haga stasjon i Nes stenges av Bane NOR fra mandag fordi den ikke er trygg nok, skriver Romerikes Blad. Reisende har vært nødt til å krysse sporene for å nå plattformen. Fire avganger til og fra Oslo kommer dermed ikke lenger til å stanse ved stasjonen.
Les mer om Bane NOR, Haga og Oslo.
Krever flere avganger og større båt
Passasjertallet på hurtigbåten mellom Knarvik og Bergen har økt med 20 prosent hvert eneste år siden starten i 2014. Nå krever Høyre større båt med hyppigere avganger.
Les mer om Bergen, Høyre og Knarvik.
Ferge tilbake i trafikk
På fergesambandet Horten-Moss er Bastø I tilbake i trafikk etter at flere avganger ble innstilt på grunn av tekniske problemer. Det er ingen forsinkelser, opplyser Bastø Fosen.
Les mer om Bastø Fosen og Bastø I.
Bastø Fosen innstiller avganger
Bastø I er innstilt på grunn av tekniske problemer, melder Bastø Fosen. Første avgang som blir påvirket fra Moss er 13:45.
Les mer om Bastø Fosen.
Tog innstilt på Dovrebanen
Flere avganger på Dovrebanen er innstilt på grunn av signalproblemer mellom Kløfta og Eidsvoll. NSB kjører alternativ transport på strekningen.
Les mer om Dovrebanen, Eidsvoll og Kløfta.
Problemer for kollektivtrafikken
Det må forventes avvik og forsinkelser i kollektivtrafikken i store deler av Agder mandag morgen på grunn av været. Siv Wiken ber folk følge med på AKTs reiseplanlegger eller app AKT Reise for å finne informasjon om konkrete avganger.
Les mer om Agder.
Nordlandsbanen stengt for all trafikk i helgen
På grunn av at Bane NOR utfører arbeid på jernbanen vil togene stå stille i helgen. Flere avganger vil bli erstattet av buss.
Les mer om Bane NOR.
Disse ferjeavgangene innstilles
Se hvilke avganger Flakk-Rørvik som endres på grunn av ombyggingsarbeid de neste tre ukene.
Les mer om Flakk-Rørvik.
Forsinkelser i tog- og T-banetrafikken i Oslo
Problemer med skiltingen på togsettene vil føre til forsinkelser på opptil 20 minutter på enkelte avganger i Oslo, melder Sporveien.
Forsinkelser på T-banen
Problemer med skiltingen på togsettene vil føre til forsinkelser på opptil 20 minutter på enkelte avganger i Oslo, melder Sporveien.
Les mer om Oslo, Sporveien og T-banen.
Ryanair innstiller 22 avganger til og fra Norge
Flyselskapet Ryanair kansellerer 22 avganger til og fra Norge mellom 18. september og 27. oktober.
Les mer om Norge.
Ryanair innstiller 22 avganger til og fra Norge
Flyselskapet Ryanair kansellerer 22 avganger til og fra Norge mellom 18. september og 27. oktober.
Les mer om Norge.