Bør

Handelsnæringen bør følge etter mediebransjen

Det er minst fire grunner til at medienes abonnementsmodell er en god id også for andre bransjer.

Hanevold: Både langrenn og skiskyting bør endre laguttaksmetode

Tidligere OL-vinner i skiskyting Halvard Hanevold mener både langrenn og skiskyting bør endre på måten de gjør sine laguttak etter bråket rundt Petter Northug.
Hanevold etter Northug-bråket: Både langrenn og skiskyting bør endre laguttaksmetode
Tidligere OL-vinner i skiskyting Halvard Hanevold mener både langrenn og skiskyting bør endre på måten de gjør sine laguttak etter bråket rundt Petter Northug.
– Ikke kjør om du ikke må
Politiet har nå over et titalls meldinger om trafikkuhell rundt om i Vestfold, men til nå ingen personskader. Operasjonsleder Roger Aaser sier folk ikke bør kjøre om de ikke må.
Les mer om Ikke og Vestfold.

Carl I. Hagen må ta sine velgere på alvor

Carl I. Hagen og Frp bør være stolte og ydmyke over den tilliten han har fått av Frps velgere i Oslo, og ikke behandle en stortingsplass som et hinder for egen selvrealisering.
Les mer om Frp og Oslo.
Disse produktkategoriene gikk mest ned – og opp – i pris på Black Friday i fjor
Og her er bestselgerne du bør se etter på salg i år.
Les mer om Black Friday.
Ber folk bardunere eiendeler
Politiet oppfordrer alle til å ta hånd om løsøre som kan bli tatt av vinden, alt fra trampoliner til anleggsområder. – Det er meldt full storm i løpet av det neste døgnet, og alle bør bardunere det de eier. Det kan være fare både for materiell- og personskade, sier Tom Ove Hammer i politiet til NRK.
Les mer om NRK og Tom Ove Hammer.
Glad i ferskt og holdbart brød? Da bør du unngå disse feilene.
En norsk gjennomsnittsfamilie kaster 43 brød i året. To feil er vanlige og bidrar til det store svinnet, mener brødforsker.
Frp: Rabatt på elbil-parkering
Regjeringen mener elbiler bør ha minst 50 prosent rabatt ved parkering og sender et lovforslag ut på høring. Mange steder parkerer elbiler helt gratis i dag. Det skal fortsatt lønne seg å bruke elbil, sier samferdselsminister Ketil Solvik-Olsen (Frp).
Les mer om Ketil Solvik-Olsen.
Frode Thuen: Han føler at hun tar ham for gitt. Hva bør han gjøre?
Mannen er usikker på om de fortsatt er et par, eller om de bare er to foreldre med hus sammen.
Regjeringen vil sikre halv pris for parkering av elbil
Regjeringen mener elbiler bør ha minst 50 prosent rabatt ved parkering og sender et lovforslag ut på høring.
United-stopper: - Motstanderne bør frykte oss
Manchester United-stopper Chris Smalling fryder seg over å ha Paul Pogba og Zlatan Ibrahimovic tilbake på banen. – Vi har et fryktinngytende angrep, mener han.
Kaggestad: – Donald Trump og Petter Northug er ivrigst i sosiale medier
Petter Northugs raljering med landslagsledelsen i langrenn var ikke mer enn man bør tåle, men skiesset gjør lurt i å fokusere på seg selv, sier Johan Kaggestad.
Mener norske firma ekskluderes
Prosjektene til Nye Veier er for store for de fleste norske firma, og bør deles mer opp. Det mener Oskar Tore Åsen, daglig leder i Maskinentreprenørenes Forbund, Agder og Rogaland. Nye Veier sier det ikke er et mål at norske firma skal vinne anbudene. Les mer:
Anne Brith (42) har betalt barna 10.000 kroner for gode karakterer
Kjendisblogger Anne Brith Davidsen (42) betaler gladelig for barnas gode karakterer, men møter motstand fra foreldreutvalg, som mener at innsats også bør belønnes.
Endringer som gir spennende karrieremuligheter
DEBATT: Norske fagfolk bør kjenne sin besøkelsestid når vi nå skal inngå partnerskap med maskiner.
Nynorsk eller bokmål
Når Telemark og Vestfold slås sammen, er spørsmålet hvilken målform det nye fylket skal velge. Telemark bruker nynorsk, Vestfold bokmål. Språkrådet mener det bør være nøytral målform.
Les mer om Vestfold.
Foreslår ny søppelhåndtering
Glass og metallemballasje bør hentes hjemme hos husholdningene i Sarpsborg, mener rådmannen i kommunen. Hun mener det kan øke mengden som blir levert til gjenvinning.
Les mer om Sarpsborg.
Moss vil ta imot flere flyktninger
Moss bør bosette inntil 35 flyktninger i kommunen neste år, det går flertallet i formannskapet inn for. Minst en plass bør settes av til en enslig mindreårig asylsøker. Bystyret avgjør saken 11. desember.
Vi ha tog i tunnel
Toget gjennom Larvik bør i stor grad gå under bakken og stasjonen bør havne i nærheten av torget, mener ordfører Rune Høiseth. Bane Nor ser for seg at Larvik stasjon forblir omtrent der den er i dag eller i Kongegata litt nærmere sentrum
Når denne lyser – da bør du roe ned
Teknologien har reddet veldig mange liv.
Gratis buss for barn og unge
Et gratis minibusstilbud for barn og unge bør på plass i Fredrikstad. Det mener daglig leder i Fredrikstad Idrettsråd, Svein Femtehjell. Han frykter at barn og unge blir taperne når bomringene settes i drift neste år fordi det blir for dyrt å komme til fritidsaktiviteter.
Dyrere på Hvalerferga
Enkeltbilletter på Hvalerferja bør økes fra 55 til 70 kroner, mener leder i samferdselskomiteen i Østfold Olav Moe. Prisene har ikke vært endret på ti år, men nå skal hele takstsystemet legges om.