Ber

Siem ber om lettelser

Offshorerederiet Siem Offshore ber bankene om reduksjon i avdragene på gjelden og andre endringer i låneavtalene.

Drammenbanen stengt

Det er ingen togtrafikk mellom Drammen og Asker på grunn av arbeider i Lieråstunnelen i dag og frem til 4. desember. NSB og Flytoget kjører buss for tog og ber folk beregne ekstra reisetid. Bilistene vil møte på 300 flere busser inn og ut av Oslo.
Mann funnet skadd i boligen sin i Trondheim
Politiet i Trondheim ber om tips i en alvorlig straffesak. En mann er funnet skadd i leiligheten sin, og en annen mann er pågrepet.
Les mer om Trondheim.
Ber fastlegar slutta med Facebook-chat
Mange fastlegekontor her i landet opnar for direkte kommunikasjon med pasientane gjennom Facebook. – Det er ulovleg og skal ikkje skje, slår helseministeren fast.
Les mer om Facebook-chat og Facebook.

Rita (19) ble voldtatt og drept for femti år siden. Nå ber politiet om hjelp i rørende video

Håper på at ny informasjon kan føre til morderen.
Mann funnet skadd i boligen sin i Trondheim - politiet ber om tips
Tror mannen har vært utsatt for vold.
Les mer om Trondheim.
Sinne i Zimbabwe over at Mugabe nekter å gå
Mange i Zimbabwe reagerer med sinne og forbauselse over at president Mugabe nekter å gå av. Krigsveteraner ber folk gå ut og demonstrere.
Les mer om Mugabe og Zimbabwe.
Politiet ber om tips i «alvorlig straffesak
Politiet i Trondheim tror personen på bildet kan være utsatt for en straffbar handling.
Les mer om Trondheim.
Reinsdyr på tur i Valnesfjord
Politiet ber folk være obs når de kjører gjennom Valnesfjord, hvor en stor reinflokk er på ferde.
Les mer om Valnesfjord.
Ber folk kjøre forsiktig
Politiet i Nordland ber folk kjøre forsiktig etter at to rein har blitt påkjørt i løpet 10 minutter.
Les mer om Nordland.
Mann funnet død i Risør
Mannen ble funnet lørdag formiddag. Politiet ber om hjelp til å identifisere ham.
Les mer om Risør.
Fant død mann i Risør
En mann er funnet omkommet i Risør lørdag formiddag. I følge nettstedet iRisør er det trolig snakk om en sykkelulykke. Politiet vet foreløpig ikke identiteten til den omkomne mannen. Det skal ha vært forbipasserende som fant han livløs ved Leideren i Risør og forsøkt livredning. Politiet ber folk som vet noe om hendelsen ringe 02800.
Les mer om Leideren og Risør.
– Jeg gleder meg over et velfylt klesskap. Det betyr ikke at jeg er dum.
Den nybakte KK-redaktøren ber ikke lenger om unnskyldning for at hun er jålete. Hun fnyser av dem som krymper henne faglig.
Les mer om Jeg og KK-redaktøren.
Vil ha gransking av eldreomsorgen
Arendal kommune ber Fylkesmannen granske hva som skjedde da en nå avdød kvinne ikke fikk sykehjemsplass tross alvorlig sykdom, skriver Agderposten. I et leserinnlegg skriver ordfører Robert C. Nordli (Ap) at kommunen ønsker å lære av det som har hendt.
Krever at kommunen bidrar
Gårdeierne i gågata mellom Bragernes torg og St. Olavs gate i Drammen vil ikke lenger bære hele utgiften med å holde gågata og fortauet fritt for snø og is gjennom vinteren. I et brev ber de kommunen om å være med og betale for driften av fjernvarmeanlegget. Gårdeierne påpeker at ansvaret for brøyting av kommunale veier ligger hos kommunen og varsler at de kan komme til å stenge av fjernvarmeanlegget hvis kommunen ikke bidrar.
Les mer om Drammen.
Glatte veier skaper problemer i lørdagstrafikken
Vegtrafikksentralen ber trafikanter være oppmerksomme.
Sykehus rydder opp etter lovbrudd
Helseminister Bent Høie (H) ber sykehusledere skjerpe innsatsen for pasienter rammet av både psykiske lidelser og rusproblemer. Stavanger universitetssykehus tar grep etter lovbrudd.
Ingeborg Heldal: – Jeg gleder meg over et velfylt klesskap. Det betyr ikke at jeg er dum eller at jeg ikke bryr meg om viktigere saker
Den nybakte KK-redaktøren ber ikke lenger om unnskyldning for at hun er jålete. Hun fnyser av dem som krymper henne faglig.
Les mer om KK-redaktøren.
Se Avaldsnes tankevekkende cupfinalevideo
Avaldsnes rike onkel, Arne Utvik, irriterer seg over forskjellene mellom kvinne- og herrefotball. Nå ber han storkonsernene våkne opp. Det får NRKs fotballekspert Lise Klaveness til å trekke frem superlativene.
Les mer om Arne Utvik.
Opprør i sykkel-Norge mot forbundet
Her er brevet som nå går ut til sykkelklubbene i Norge der man ber om støtte til et ekstraordinært sykkelting.
Les mer om Norge.
Egaas vil røyke fredspipe med Haugstad
EGERSUND: Pelagia er misfornøyd med Eigersund Næring og havn og vil bryte alt samarbeid. Nå ber styreleder Leif Erik Egaas om et forsoningsmøte.
Anker varetektsfengsling
Den tidligere drapsdømte torpedoen Trond Einar Frednes fra Larvik ber lagmannsretten løslate ham. Mannen som også er kjent som Badboy har sittet varetektsfengslet siden i sommer for å ha kidnappet og banket opp en annen mann. Larvik tingrett forlenget i går fengslingen med fire uker, men Frednes anker avgjørelsen til lagmannsretten. Han håper å bli løslatt på mandag for å starte behandling for sine rusproblemer.
Les mer om Badboy og Larvik.
Ber hoffet stanse pengebruk på Kronprinsparets fond
Stortingsrepresentanter sier hoffets utgifter til drift av stiftelser med millioner på bok bryter med forutsetningene i statsbudsjettet.
- Vi må snakke om trakassering
Anniken Huitfeldt (Ap) og Tina Bru (H) mener det er naivt å tro at seksuell trakassering ikke skjer i politikken. De ber kvinnelige politikere si fra.
Les mer om Tina Bru.