Ber

Store grusmengder i veien på fv 808

MC-føreren som skal ha sklidd og kjørt i autovernet kjøres til sykehus for en nærmere sjekk. Politiet melder om store mengder gurs i veien på hele fylkesvei 808 fra E6 og ber bilister kjøre forsiktig i området.

Mann i 80-årene meldt savnet

Politiet ber om hjelp fra publikum etter at mannen forsvant fra Træleborg i Tønsberg.
Les mer om Træleborg og Tønsberg.
Ber om hjelp til å finne 36-åring
Frivillige fortsetter letingen etter Tom Rune Hagen (36) i Uvdal med hunder og undervannskamera. Han ble meldt savnet fra sitt hjem 30. juli. Letegruppa ønsker flere frivillige når den samles på Persgård camping kl 10 i dag og i morgen, skriver Hallingdølen.
Nytt boliginnbrudd i natt
Minst èn brøt seg inn i en tom villa i Drammen i natt. Politiet rykket ut med hundepatruljer og har fått bilder av en mann fra et vaktselskap, men har ikke funnet gjerningsperson. Nå ber de flere om å være obs etter en rekke innbrudd de siste ukene.
Les mer om Drammen.

«Helsesista slår alarm om nakenbilder blant mindreårige

Jenter sender nakenbilder hvor de poserer utfordrende og ber om å få karakterer på hvor sexy de er, forteller «Helsesista Tale Krohn Engvik.
– Krev tilbake søppelavgiften
Huseiernes Landsforbund ber innbyggerne kreve tilbakebetaling av renovasjonsavgiften dersom det blir problemer med søppeltømmingen. 19 kommuner på Agder er berørt etter at renovasjonsselskapet RenoNorden er konkurs.
Les mer om Agder, Krev og RenoNorden.
Forbrukerrådet og Huseierne ber deg kreve penger tilbake om søpla hoper seg opp
RenoNorden-konkursen gjør at det kan bli store renovasjonsproblemer flere steder i landet. Krev penger tilbake, råder Forbrukerrådet og Huseierne.
Les mer om Forbrukerrådet og Huseierne.
Ber politikarane stå opp for mottaket i Førde
– No må politikarane stå opp for asylmottaket i Førde, seier Steinar Dvergsdal som har drive stort innan utleige til asylmottak i Sogn og Fjordane.
Dagen-redaktør ber KrF gå inn i Solberg-regjeringen
Redaktør Vebjørn Selbekk i den kristne avisen Dagen oppfordrer KrF-leder Knut Arild Hareide til å gå i regjering med Høyre, Frp og Venstre, selv om partiet har nektet for å styre landet sammen med Frp.
Politiet ber alle som har hatt sex med denne mannen om å ta kontakt
Frisøren Daryll Rowe (26) er siktet for å ha smittet ti menn med hiv. Politiet frykter at det finnes enda flere ofre.
Japan ber land kutte diplomatiske bånd til Nord-Korea
Japans utenriksminister Taro Kono ber alle land med diplomatiske og økonomiske forbindelser til Nord-Korea om å kutte disse.
Les mer om Nord-Korea og Taro Kono.
Ber deg kreve pengene tilbake om søppelet hoper seg opp
Forbrukerrådet og Huseierne er enige: Hvis ikke kommunen henter søppelet ditt etter RenoNorden-konkursen, bør du kreve kutt i renovasjonsgebyret.
Innbruddsbølge i Lier
Politiet ber nå folk i Lier om å være ekstra årvåkne, etter en serie med boliginnbrudd i det siste. Ifølge lensmannskontoret er trolig tyvene rundt på dagen og sjekker. Derfor ønsker politiet tips dersom noen ser noe mistenkelig i sitt eget nabolag.
Les mer om Lier.
Regjeringssamtaler i gang: Venstre ber KrF være med videre
Venstre-leder Trine Skei Grande legger press på KrF og Knut Arild Hareide for at de skal gå sammen i forhandlinger om en borgerlig flertalls-avklaring.
Les mer om Knut Arild Hareide og KrF.
Fagforeninger ber næringsministeren gripe inn slik at ansatte i Telenors selskap i Bangladesh får danne fagforening.
Fagforeningene i Telenor vil ha næringsminister Monica Mælands hjelp til å sørge for at ansatte i Telenors selskap i Bangladesh får danne fagforening. De er lei av å vente på Telenor-sjef Sigve Brekke.
Hent AS betaler 60 prosent av utbedringskostnadene
Et enstemmig styre i Sameiet Rosenborg Park B2 ber seksjonseierne si ja til avtalen om utbedring av de omfattende fukt- og råteskadene.
Advokat om piskeslag: – Får en ganske uvel følelse, for å si det forsiktig
Leila Bayats advokat reagerer kraftig etter at den iranske kvinnen skal ha blitt pisket i Iran etter utsending fra Norge. Nå ber advokaten UNE revurdere utsendingsvedtaket.
Les mer om Iran, Norge og UNE.
Erna Solberg om Trumps Iran-utspill: USA må dokumentere
NEW YORK (VG) Etter Donald Trumps tordentale ber Erna Solberg USA legge frem konkrete bevis dersom det er slik at de mener Iran ikke oppfyller forpliktelsene i atomavtalen.
Les mer om Erna Solberg USA og Iran.
UEFA ber toppolitikere om hjelp til å regulere overgangsmarkedet
Ønsker hjelp til å tøyle de enorme overgangssummene.
Hodgson ber om tid
Crystal Palace-fansen kunne tirsdag juble for sesongens første seier. Manager Roy Hodgson maner til forsiktighet. Den tidligere engelske landslagssjefen åpnet med tap i serien. – Spillerne forstår, akkurat som fansen, at du ikke kan reparere dette over natten.
Amfetaminsaken: Ber om 13 års fengsel
Statsadvokaten ber om fengsel i 13 år for to av de tiltalte i den store smuglersaken, der blant annet 27 kilo amfetamin ble beslaglagt.
Ber om 13 års fengsel
Statsadvokaten ber om fengsel i 13 år for to av de tiltalte i den store smuglersaken, der blant annet 27 kilo amfetamin ble beslaglagt. Les mer.
Ordføreren ber om setebelter i alle skolebusser
Ordfører Rita Ottervik (Ap) ber om at det snarest mulig finnes en løsning som sikrer at skoleskyssen for elever ved Sjetne skole foregår med busser med setebelter.
Les mer om Sjetne.
Intens leting etter mennesker under sammenraste bygninger – ber folk være stille så de kan høre ropene om hjelp
Redningsarbeidere og frivillige graver etter overlevende under de mange sammenraste bygningene i Mexico. 217 personer er bekreftet døde etter jordskjelvet.
Les mer om Mexico.
Navnløs kommune til departementet
Askim, Smaalenene eller Indre Østfold? Den nye storkommunen bestående av Hobøl, Spydeberg, Askim, Eidsberg og Trøgstad er fortsatt navnløs. Nå ber Fylkesmannen i Østfold om at departementet bestemmer navnet på den nye kommunen.