Bil

Mistet førerkortet ved tunnel

Politiet har beslaglagt førerkortet til en mann i 70-årene etter mistanke om uaktsom kjøring i Frodeåstunnelen i Tønsberg. Politiet rykket ut til et uhell etter å ha fått melding om at en bil hadde kommet over i motgående kjørefelt.

Snurret inne i tunnel

Nødetater er på vei til et trafikkuhell inne i Kleivenetunnelen på E18. En bil har snurret i nordgående løp. To personer skal ha vært i bilen, men de skal være uskadd.
Les mer om E18 og Kleivenetunnelen.
Mistet førerkortet i tunnel
Politiet har beslaglagt førerkortet til en mann i 70-årene etter mistanke om uaktsom kjøring i Frodeåstunnelen i Tønsberg. Politiet rykket ut til et uhell etter å ha fått melding om at en bil hadde kommet over i motgående kjørefelt.
Bil i motgående felt i tunnel
Politiet har fått melding om et mindre uhell etter at en bil har kjørt i motgående felt i Frodeåsen i Tønsberg. Politiet er på stedet.
Les mer om Frodeåsen og Tønsberg.

Høyre-politiker: – Skammelig hets av MDG-byråd

Flere politikere tar til motmæle mot hetsen av MDGs miljøbyråd i Oslo. Frp-politiker støtter Lan Marie Nguyen Bergs økte bruk av bil som følge av trusler.
Les mer om Oslo.
Bil kjørt av veien
Bil kjørt av veien
Bil i full fyr på Sola
Politi og brannvesen rykket onsdag ettermiddag ut til en bilbrann på Hogstad i Sola.
Les mer om Hogstad og Sola.
SISTE: Vegar stengde etter at fleire bilar har køyrd utfor på glatt føre
Vegen er stengt i Indre Hafslo på veg ned mot Marifjøra etter at ein bil hamna i grøfta.
Les mer om Indre Hafslo og Marifjøra.
Bil punkterte på E18
Politiet meldte først at en bil har snurret og kommet over i motgående kjørefelt på E18 ved Bommestad. Det riktig er at bilen punkterte, opplyser politiet. Ingen ble skadet i hendelsen.
Les mer om Bommestad og E18.
Bil i motsatt kjørefelt
En bil har snurret og kommet over i motgående kjørefelt på E18 ved Bommestad. Politiet har sendt en patrulje til stedet.
Les mer om Bommestad og E18.
Tatt i ranet bil
Politiet i Halden har pågrepet en mann og en kvinne i en svenskregistrert bil. Bilen ble ranet fra eieren for en uke siden. Ingen av de pågrepne har førerkort, og siden begge var ruset skal det tas utvidede prøver. Politiet knytter også de to til et innbrudd i en bedrift i Halden.
Les mer om Halden.
Bring i grøfta
Glatte veier skapte trøbbel for en lastebil fra Bring i formiddag. Lastebilen havnet i grøfta på en avkjøringsvei langs E18 ved Sundebru i Gjerstad. Sjåføren forteller at han måtte svinge unna en annen bil. Den tunge lasten gjorde at lastebilen skled ut av veien.
Les mer om Bring, E18, Gjerstad og Sundebru.
Riksvei 4/Nittedal er delvis stengt
Rv4 har redusert fremkommelighet ved Åneby i Nittedal etter et trafikkuhell mellom en bil og en buss. To personer i bilen har smerter i rygg og knær og blir undersøkt av ambulanse. Ingen av passasjerene i busset er skadet. Tungbilberger er på vei.
Les mer om Nittedal og Åneby.
Bil i grøfta på glatta
En bil har kjørt av fylkesveg 30 ved Koppang. Ifølge politiet ble to personer lettere skadet, mens skadeomfanget for en tredje person foreløpig er uavklart. Det er glatt på stedet.
Les mer om Koppang.
Gravide Marthe fikk telefon fra bilfører som kjørte på henne
Et døgn etter at gravide Marthe Pleyms bil ble påkjørt bakfra i morgenrushet meldte den andre bilføreren seg.
Trafikkulykke mellom bil og buss på Romerike
Uklart skadeomfang.
Les mer om Romerike.
Ulykke mellom buss og bil
Ulykke mellom buss og bil
Trafikkulykke på Østre Ålefjær
Nødetatene rykker ut etter melding om en trafikkulykke på Østre Ålefjær i Kristiansand. En bil har kjørt ut av veien, med en person i bilen. Vedkommende er bevisst.
Bilberger fjerner bil
På E18 ved Kopstad henter en bilberger bilen som kjørte i autovernet i sørgående løp morges. Trafikken flyter greit forbi i høyre felt, opplyser politiet.
Les mer om Kopstad.
Ullensaker: Bil på taket
En bil har kjørt utfor og havnet på taket ved E16/Nybakkrysset. Nødetatene er på vei.
Nordgående løp åpnet
Nordgående retning på E18 ved Tollerudgrillen i Sande er ikke lenger stengt. Feltet var stengt etter at en bil kjørte inn i en stolpe i morges. Det blir stengt igjen når bilen skal berges.
Les mer om E18, Sande og Tollerudgrillen.
Kjørte i autovern
En bil har kjørt i autovernet i sørgående løp på E18 ved Kopstad. Nødetatene er på vei.
Les mer om E18 og Kopstad.
Et felt stengt på E18
Et felt i nordgående retning på E18 er stengt ved Tollerudgrillen i Sande etter at en bil snurret på glatta og kjørte inn i en stolpe.
Les mer om E18, Sande og Tollerudgrillen.
Nå er det snart helt slutt for denne bil-legenden
Forsvinner, og blir ikke erstattet.
Utforkjøring på E18
En bil har kjørt av veien på E18, ved Tollerudgrillen i Sande. Nødetatene er på stedet, og politiet opplyser at det ikke er snakk om en alvorlig ulykke.
Les mer om E18, Sande og Tollerudgrillen.