Bodø

Dømt for å ha tappet kontoen til hjelpetrengende mann

En hjelpearbeider i Bodø er dømt for grovt underslag hos en hjelpetrengende mann han var ansatt for å gi bistand.
Les mer om Bodø.

Savnedes bil funnet i vannet

I forbindelse med leteaksjonen etter savnede Kurt Eilertsen fra Bodø, er det tirsdag gjort funn av bilen i havnebassenget.
Les mer om Bodø og Kurt Eilertsen.
Funn av bil og person
Politiet har nå sendt ut en pressemelding hvor de melder om at en bil av merket KIA Picanto er funnet i havnebassenget i Bodø havn. Det er også gjort funn av en person inne i bilen, men vedkomne er ikke identifisert.
Les mer om Bodø.
Søker i havet
Politiet melder på Twitter at de har iverksatt et søk i havet utenfor Bodø havn, sammen med Salten brann. NRK har vært i kontakt med politiet, som foreløpig ikke ønsker å kommentere årsaken til at de søker i havna.
Les mer om Bodø, Salten og Twitter.

Therese (19) fra Sørfold til NM for lærlinger

Therese Vedal Jensen, som er kokkelærling på Restaurant Bjørk i Bodø, skal fredag måle krefter mot kokk- og servitørlærlinger fra hele landet under Norgescup i Stavanger.
Mistenkt for ruskjøring
En mann fra Bodø i midten av 20 årene stanset mistanke ruskjøring.
Les mer om Bodø.
Mistanke om ruskjøring
En mann i midten av 20-årene ble tirsdag stanset av politiet i Bodø, på grunn av mistanke om ruskjøring. Det melder Nordland politidistrikt på Twitter. Mannen blir fremstilt for rustest hos lege, og sak opprettes.
Les mer om Bodø, Nordland og Twitter.
Politiet leter enda etter Bodø-mann
Det meldes om en stille og rolig natt i Nordland politidistrikt, det sier operasjonssentralen til NRK. 59 år gamle Kurt Eilertsen fra Bodø er fortsatt savnet. Politiet ønsker tips og kontakt med noen som kan ha sett mannen, alle henvendelser kan rettes til politiet i Nordland på telefon 02800 eller 75589000. Navnet er publisert i samråd med familien til den savnede mannen.
Widerøe er på vingene igjen
Etter flere innstilte fly tidligere i dag, har flyene til Widerøe begynt å fly fra Bodø lufthavn igjen. Det var tekniske problemer ved flere fly, som gjorde at flyene måtte stå igjen tidligere i dag. Widerøe melder om at de ikke regner med at det vil påvirke morgendagens flyvninger.
Les mer om Bodø og Widerøe.
Politiet ønsker tips om savnet mann
I samråd med familien har politiet offentliggjort navn og bilde av den savnede. Den savnede heter Kurt Eilertsen, han er 59 år og er hjemmehørende i Bodø. Han er rundt 185 centimeter høy, slank kroppsbygning og har grått hår. Politiet ønsker også tips om noen har sett en sølvgrå Kia Picanto, med registreringsnummer Y293254. Alle henvendelser kan rettes til politiet i Nordland på telefon 02800 eller 75548900.
Mann mistenkt for ruskjøring
Politiet i Bodø stanset i dag en fører som fremstod som ruspåvirket. Mannen ble fremstilt for bevissikring, og førerkortet ble beslaglagt. Sak opprettes, opplyser politiet.
Les mer om Bodø.
Trener med superfly i Nord-Norge
De nye F-35 jagerflyene overgår pilotenes forventninger. Denne uken kom Forsvarets nye stolthet til Bodø for testing under tøffe vinterforhold i Nord-Norge.
Les mer om Bodø og Nord-Norge.
Flere fartskontroller, mandag
UP har i dag gjennomført flere laserkontroller i fylket. Ved Tusseladden barnehage i Bodø, ble det skrevet ut fire forelegg, der høyeste fart var 47 km/t i 30 sonen. I Mo i Rana og på Leknes ble det skrevet ut henholdsvis to og ni forelegg. Det melder politiet på Twitter.
Les mer om Bodø, Rana og Twitter.
Diskuterer tiltak mot reinpåkjørsler
Onsdag møtes fylkesmann Hill-Marta Solberg og samferdselsminister Ketil Solvik-Olsen i Bodø for å diskutere framtidige tiltak mot reinpåkjørsler.
Stoppet uten førerkort i Bodø
Mann i 20-årene stoppet i Bodø uten gyldig førerkort, vedkommende anmeldes av politiet.
Les mer om Bodø.
Bortvist fra sentrum
Politiet melder om to berusede personer i Bodø sentrum som nektet å forlate en restaurant. Begge to er nå bortvist fra sentrum av en patrulje, skriver politiet på Twitter.
Les mer om Bodø og Twitter.
Alle var vinnere da lag fra Bodø til Rognan møttes til turnering
Barna utviste god sportsånd og ingen var langsinte hvis de tapte.
Les mer om Bodø og Rognan.
Solvik-Olsen besøker Nord-Norge
Samferdselsminister Ketil Solvik-Olsen besøker regionen i neste uke. Det var Rana Blad som først meldte saken. Solvik-Olsen skriver på sin Facebook-side at han blant annet skal innom Tromsø, Bodø, Mosjøen og Mo i Rana, hvor han skal på befaring av Nordlandsbanen med mer.
Urinering og narkotika
Tre personer har i Bodø i natt blitt anmeldt av politiet for offentlig urinering. En kvinne i 20-årene satt på et busstopp og røyket en joint når politiet kjørte forbi. Hun er anmeldt av politiet for bruk av narkotika.
Les mer om Bodø.
Måtte bortvises fra utested
Politiet melder om syv tilfeller av overstadige berusede personer som enten måtte bortvises fra stedet, eller havnet i arresten i løpet av natten i Brønnøysund og Bodø.
Les mer om Bodø og Brønnøysund.
Måtte forlate sentrum etter krangel
I natt fikk politiet melding om to menn som kranglet utenfor et utested i Bodø. De skriver på Twitter at det var rolig på stedet når politiet kom, men at en av de to involverte mennene fikk pålegg om å holde seg borte fra sentrum frem til lørdag morgen.
Les mer om Bodø og Twitter.
Bodø/Glimt slo Mjølner
Bodø/Glimt møtte Mjølner til årets første treningskamp i Nordlandshallen i dag. Kampen endte 3–0 til de helgule fra Bodø. Glimt ledet 1–0 til pause etter mål fra Jos ngel, i andre omgang scoret William Arne Hanssen to mål, og fastslo resultatet til 3–0.
Innbrakt etter å ha hamret på dør
Politiet skriver på Twitter at de har fått inn melding om en mann som sto og hamret på en dør på en privat adresse på Hunstad i Bodø. Da patrulje kom til stedet, ville ikke mannen roe seg ned. Ifølge politiet er mannen innbrakt på grunn av ordensforstyrrelse i beruset tilstand.
Les mer om Bodø, Hunstad og Twitter.
Røykutvikling i næringsbygg
Nordland politidistrikt melder om at det er aktiv røykutvikling i et næringsbygg i Brønnøysund. Bygget skal tilhøre Helgeland slakteri. Slakteriet skal ifølge politiet være nedlagt. 110 Bodø melder om at situasjonen er uavklart.
Les mer om Bodø, Brønnøysund og Helgeland.
Dyr overnatting i Bodø
Bodø hadde de tredje høyeste hotellprisene i Norge i fjor. Det viser tall fra Wiederstrøm Hotel Consulting. En snittpris for hotellrom på over 1000 kroner gjør at det kun er dyrere å bo i Oslo og Bergen. Bodø er også dyrere enn Tromsø, som kommer på plassen under.