Brøler

Irritert Grytebust etter brøler: - Les hva danske medier skriver om meg

Ga bort 2-0-målet til Makedonia.
Les mer om Makedonia.

Dalen i Hommelvik skjuler en gedigen foss

Storfossen stuper ned i en rå canyon rett ved E6 i Hommelvik. Der brøler den mot bilene på E6 3,5 kilometer lenger nede.
Les mer om Hommelvik.
NFF-brøler kan avgjøre nedrykksstrid: - Burde ikke være mulig
Grei Kvinner Elite kan puste lettet ut etter at protesten til Åsane ble avslått. Det kan gjøre at klubben overlever i 1. divisjon.
Les mer om Åsane.

Her brøler den norske 20-åringen etter seier i proffdebuten

Trønderen Anders Eggan (20) hadde god kontroll på Lewis Van Poetsch.
Ødegaard om norsk brøler: - Det var sjokkerende
Martin Ødegaard (18) betegner det som «sjokkerende og skuffende at U21-landslaget ble fratatt tre poeng i EM-kvaliken i juni. Han sier han vil ta ut aggresjonen på banen.
Les mer om EM-kvaliken.
Sigurdarson-brøler kostet Molde seieren
MOLDE (VG) (Molde – Strømsgodset 0-0) Bjørn Bergmann Sigurdarson (26) har vært Moldes store stjerne denne sesongen. Men på overtid mot Strømsgodset sviktet islendingen.
Les mer om Molde og Strømsgodset.
Utnyttet i Aalesund-brøler
Lars Veldwijk headet Aalesund i føringen før pause i bortekampen borte mot Kristiansund. En time var spilt da Benjamin Stokke ordnet 1-1 etter en forsvarstabbe. Det endte 1-1.
Arnarson-brøler ødela for Aalesund
AaFK styrte mot tre sterke bortepoeng mot Kristiansund. Så skulle Adam Arnarson heade en enkel ball inn til keeper Andreas Lie.
Svensk overtidsseier etter keepertabbe
Sverige vant 2-1 mot Frankrike etter en brøler av Hugo Lloris på overtid i VM-kvalifiseringen fredag. De blågule tok i samme slengen over gruppeledelsen.
Liverpool har slått tilbake etter Mignolets brøler
1-1 i toppkampen i Premier League.
Les mer om Premier League.
Derfor brøler Bergerud: Blir irritert av Steinar Ege
PARIS (VG) Når Torbjørn Bergerud (22) kommer løpende ut på i VM-arenaen i kveld, er det slik som dette: Med armene utslått, brølende. Det er fordi han er ekstremt tent - og fordi trener Steinar Ege har irritert ham.
Drapsgåten som ryster «verdens fredeligste land: - Nasjonen brøler som en sint, beskyttende storebror
Drapet på Birna (20) har skapt sjokkbølger på Island.
Les mer om Birna og Island.
Messias i blodbad
Mel Gibson brøler til oss om pasifisme og gudstro til vi nesten er klare til å overgi oss.
Tottenham vant etter Nordtveit-brøler
(Tottenham - West Ham 3-2) Håvard Nordtveit (26) kom inn med seks minutter igjen å spille for å sikre seieren. Først utlignet Tottenham så lagde nordmannen straffe.
Mays Brexit-brøler
Når statsminister Erna Solberg (H) i morgen møter sin tyske kollega Angela Merkel for å snakke om effekten av Brexit, har britenes EU-farvel fått enda en ny dimensjon:
Menn som ingen trenger
Det gjaller i ekkokammeret når sårede menn brøler. Men som alltid er det dem som er stille vi skal være mest bekymret for.
De Gea-brøler da Stoke spolerte United-festen
(Manchester United - Stoke 1-1) Hjemmelaget produserte sjanser på løpende bånd og fikk til slutt uttelling. Men da alle trodde tre poeng ble igjen på Old Trafford dukket Joe Allen opp og ødela festen.
Retter opp brøler med ekstra NM-gull
Norges Golfforbund innrømmer at Jason Kelly ble feilaktig disket før siste runde i NM. Nå får han NM-gull, men ikke sjansen til å spille om kongepokalen.
Les mer om Jason Kelly og NM-gull.
LSK reddet poeng tross Origi-brøler
(Viking - Lillestrøm 2-2) En kjempetabbe fra Arnold Origi så ut til å sørge for mer elendighet for Lillestrøm, men ti minutter før slutt fikset Marius Lundemo et poeng for Kanarifuglene.
Hadde det ikke vært for en defensiv brøler til 3-1 ville Rosenborg vært videre allerede
Fredag trekkes alternativene til den tredje kvalifiseringsrunden til Champions League. Klarer RBK å holde fokus på Norrköping blir det fort de som skal dit.
Les mer om Norrköping og Rosenborg.
Senket av tabbe: – En stor brøler
Mens Odd legger press på Rosenborg i gullkampen, vokser Vålerenga-krisa.
– Islamsk Råd er blitt et sted der de som brøler høyest, vinner fram
Hele styret i Islamsk Råd Norge skal ha trukket seg etter åpen strid om styrets håndtering av en personalkonflikt i sekretariatet
– Neuer ser ut som en blind batman
(Benfica - Bayern München 2-2, 2-3 sammenlagt) Manuel Neuer med en skikkelig brøler tente håpet for Benfica. Men Bayern kom seg til slutt greit til semifinale.
Les mer om Bayern München, Benfica og Neuer.