Det stavangerske kaffeselskap

– Hadde sugerør i kaffeselskapet

Gründer, eier og tidligere daglig leder Kim Hart i Det Stavangerske Kaffeselskap gikk knallhardt ut mot Johannes Lunde og Johs Lunde-systemet under sin vitneførsel.

- Hadde sugerør i kaffeselskapet

Gründer, eier og tidligere daglig leder Kim Hart i Det Stavangerske Kaffeselskap gikk knallhardt ut mot Johannes Lunde og Johs Lunde-systemet under sin vitneførsel. Kim Hart vitner i Lunde-saken.
DSK kjøpt opp
Waterlogic kjøper opp Det Stavangerske Kaffeselskap (DSK).
Oppkjøp redder Lunde-selskap
Det så mørkt ut for Det Stavangerske Kaffeselskap da Johs Lunde, som eide 50 prosent, gikk konkurs. Nå har kaffeselskapet blitt kjøpt opp av en ledende internasjonal leverandør og vil doble omsetningen for hvert år som går.

Anmelder sin egen eier

Kim Hart eier 50 prosent av Det Stavangerske Kaffeselskap (DSK), men nå blir han anmeldt til politiet for datainnbrudd i sin egen bedrift. Kim Hart, til venstre, og Arne S.
Avviser påstander om kaffetapping
Johannes Lunde hevder at uttakene Lunde Gruppen gjorde i Det Stavangerske Kaffeselskap, ikke var ulovlige. Lunde er politianmeldt i saken.
Lunde anmeldes for tapping av kaffeselskap
Johannes Lunde (43) vil en av de nærmeste dagene bli andmeldt for å ha tappet Det Stavangerske Kaffeselskap for rundt 3 millioner kroner.
- Står godt på egne bein
Lunde-gruppen er konkurs, men fortsatt er det selskaper i konsernet som jobber for å overleve. Det Stavangerske Kaffeselskap er ett av selskapene med business as usual.
Johs Lunde kjøper kaffe
Johs. Lunde Invest kjøper halvparten av Det Stavangerske Kaffeselskap, som selger og leier ut kaffemaskiner.