Drapsforsøk

Ni års fengsel for drapsforsøk

Ein mann (40) som slo ekskona med brekkjern fleire gonger i hovudet, er dømd til fengsel.

Ni års fengsel for drapsforsøk

Ein mann (40) som slo ekskona med brekkjern fleire gonger i hovudet, er dømd til fengsel i ni år. Episoden skjedde i parkeringshuset ved Kilden Teater- og Konserthus i Kristiansand i februar. Les meir her.
Les mer om Kristiansand.
Siktet for drapsforsøk med øks: Varetektsfengslet i fire uker
Mannen i midten av 20-årene som natt til søndag skal ha slått en tilfeldig mann i Trondheim med øks, ble framstilt for varetekt i Sør-Trøndelag tingrett mandag ettermiddag.
Les mer om Sør-Trøndelag og Trondheim.
Siktet for drapsforsøk med øks: Fremstilles for varetekt
Mannen i midten av 20-årene som natt til søndag skal ha slått en tilfeldig mann i Trondheim med øks, fremstilles for varetekt i Sør-Trøndelag tingrett mandag ettermiddag.
Les mer om Sør-Trøndelag og Trondheim.

Siktet 36-åring om angrep på bussjåfør: – Han er skremt over det som skjedde og innser han gjorde det

36-åringen ba mandag om å bli løslatt, men ble fengslet i fire nye uker. Politiet etterforsker om angrepet kan ha vært et drapsforsøk.
Mann gikk rundt med øks i Trondheim. Ville drepe dette tilfeldige offeret
Siktet for drapsforsøk etter å ha slått tilfeldig offer i hodet med øks, med hensikt om å drepe.
Les mer om Trondheim.
Tiltalt for å ha drept naboen med 160 knivstikk. Kvinne (23) ble stukket 84 ganger - overlevde
27-åring tiltalt for drap og drapsforsøk. Nekter straffsskyld.
Aktor ber om ni års fengsel for drapsforsøk med brekkjern
Aktor ber om ni års fengsel for en mann som i Kristiansand tingrett er tiltalt for å ha forsøkt å drepe en kvinne i et parkeringshus.
Les mer om Kristiansand.
Lars Harnes tiltalt for drapsforsøk: Hevder han ville skremme Imran Saber
Den tidligere Bandidos-toppen Lars Harnes snakket for første gang ut om anklagene i dag. Han hevder han bare ville skremme Imran Saber da han dukket opp væpnet og maskert i garasjen hans.
Les mer om Imran Saber.
– Man må være struts for å ikke skjønne hvorfor jeg skulle bli drept
OSLO TINGRETT (TV 2): Imran Saber sier han ikke har noe uoppgjort med Metkel Betew, som er tiltalt for drapsforsøk på Saber.
Les mer om Man, Metkel Betew og Saber.
Ba om beskyttelse før overfallet
Kvinna som ble utsatt for vold med brekkstang av eksmannen, ba om beskyttelse tre dager tidligere. Det fortalte et vitne fra familievernkontoret i Kristiansand tingrett i dag. Vitnet opplyste at kvinna hadde fått avslag på besøksforbud av politiet. En 40 år gammel mann er tiltalt for drapsforsøk mot ekskona i februar i år.
Les mer om Kristiansand.
Tiltalt for drapsforsøk: – Hun holdt brekkjernet
En 40 år gammel mann som er tiltalt for drapsforsøk mot sin ekskone, hevder kona holdt brekkjernet, men erkjenner å ha tatt det med.
15 års fengsel for drapet på Martin (21)
Den 24 år gamle mannen som var tiltalt for drap og drapsforsøk i Narvik i 2016, er i Ofoten tingrett dømt til 15 års fengsel.
Les mer om Martin, Narvik og Ofoten.
Dømt til fengsel i 15 år
Mannen som var tiltalt for drap og drapsforsøk etter å ha knivstukket to personer på Skjombrua 1. november i fjor, er dømt til 15 års fengsel, skriver Fremover.
Les mer om Fremover og Skjombrua.
Hevder ekskona holdt brekkjernet
En 40 år gammel mann som er tiltalt for drapsforsøk med brekkjern, hevder ekskona hadde brekkjernet . Ei kvinne ble livstruende skadet i parkeringshuset ved Kilden i Kristiansand i februar i år. Han hevder kona falt i trappa, og husker bare at hun hadde blod på seg. Han erkjenner ikke straffskyld, men erkjenner vold mot ekskona.
Les mer om Kilden og Kristiansand.
Erkjente at han tok med brekkjernet
Den tiltalte mannen erkjente i retten at han hadde med brekkjernet, men hevder at ekskona fikk tak i det og han ville ta det ifra henne. En 40 år gammel mann er tiltalt for drapsforsøk mot ekskona si. Hun ble funnet hardt skadet i parkeringshuset til Kilden i februar i år.
Les mer om Kilden.
Hevder ekskona hadde med brekkjern
En 40 år gammel mann som er tiltalt for drapsforsøk med brekkjern, hevder ekskona hadde brekkjernet med seg. Ei kvinne ble livstruende skadet i parkeringshuset ved Kilden i Kristiansand i februar i år. Han hevder kona falt i trappa, og husker bare at hun hadde blod på seg. Han erkjenner ikke straffskyld, men erkjenner vold mot ekskona.
Les mer om Kilden og Kristiansand.
Tiltalte forklarer seg igjen
En 40 år gammel mann som er tiltalt for drapsforsøk med brekkjern, startet med å forklare seg i Kristiansand tingrett i dag. Han er tiltalt for drapsforsøk på sin ekskone i februar i år i Kristiansand. Nå forklarer han seg om barnefordeling og uenigheter i forkant av angrepet på ekskona.
Les mer om Kristiansand.
Vitne til volden
Et vitne så en mann stå hevet med brekkjern over kvinna i parkeringshuset ved Kilden i Kristiansand i år. – Personen hevet brekkjernet mot meg og jeg valgte å løpe vekk. Jeg har tenkt jeg burde ha grepet inn, sa vitnet i retten i dag. En mann er tiltalt for drapsforsøk mot sin ekskona.
Les mer om Kilden og Kristiansand.
Ba om tilgivelse
Eksmannen ba sin tidligere kone om tilgivelse i Kristiansand tingrett i dag. Ekskona hadde da forlatt retten. Hun vitnet mot sin eksmann som er tiltalt for drapsforsøk mot henne med et brekkjern. Han erkjenner volden, men nekter straffskyld fordi han ikke husker alt.
Les mer om Kristiansand.
Tiltalte forklarer seg
En 40 år gammel mann som er tiltalt for drapsforsøk på sin ekskona starter nå med å forklare seg i Kristiansand tingrett. I februar i år slo han ekskona med brekkjern flere ganger i hodet i parkeringshuset ved Kilden i Kristiansand.
Les mer om Kilden og Kristiansand.
– Overvåket kvinnen før han slo til
Statsadvokaten mener kvinnen som ble slått med brekkjern i parkeringshuset til Kilden i Kristiansand, ble overvåket av sin tidligere mann. Han er tiltalt for drapsforsøk.
Tiltalte får ikke være i rettssalen
Den fornærmede kvinna som ble slått med jernstang i hodet, forklarer seg i retten i formiddag. Eksmannen er tiltalt for drapsforsøk mot henne i Kristiansand i februar i år. Tiltalte følger forklaringen via videokamera i et annet rom mens ekskona forklarer seg.
Les mer om Kristiansand.
– Husket ikke drapsforsøket
Den 40 år gamle mannen som er tiltalt for drapsforsøk, hadde hukommelsestap da ekskona ble slått med jernstang. Mannens forsvarer Oscar Ihlebæk, sier rett mann er pågrepet, men han erkjenner ikke straffskyld når han ikke husker noe. Mannen er tiltalt for drapsforsøk.
Les mer om Husket og Oscar Ihlebæk.
Dømt for drapsforsøk med kniv
Mannen som knivstakk en mann i Asker sentrum forrige uke er også tidligere dømt for drapsforsøk med kniv, skriver Budstikka. Torsdag ble en mann i 50-årene knivstukket flere ganger. 34-åringen er nå siktet for drapsforsøk og er fengslet i fire uker.
Les mer om Asker og Budstikka.