Eikeland

Leier inn dansker

Danske jordmødre skal leies inn til fødeavdelinga ved sykehuset i Flekkefjord. Avdelinga har i lang tid slitt med bemanningsproblemer, noe som har vært krevende for de ansatte, ifølge konstituert avdelingssjef, Ingeborg Rønning Eikeland.

Nyinnspilling av filmklassiker

Filmen Fjols til Fjells fra 1957, med blant andre Leif Juster, skal spilles inn på nytt og det skjer i Trysil. Produksjonsselskapet Eikeland og Haug har kjøpt rettigheten til filmen. Innspillingen skal skje vinteren 2019.
Les mer om Haug, Leif Juster og Trysil.
– Blir for dyrt
Forslaget om å gi ansatte i Aust-Agder fylkeskommune inntil 55,000 kroner i økt lønn for å pendle til Kristiansand, blir for dyrt. Det mener Christian Eikeland, fylkestingsrepresentant i Vest-Agder (Frp). Eikeland er imot forslaget.
Ildsjelkandidat har laget 27 turløyper i kommunen sin
Takket være Rune Eikeland har folk i Hægebostad gjennom en årrekke kunnet boltre seg på 27 godt oppmerkede og flotte turstier.
Les mer om Hægebostad og Rune Eikeland.

Disse kan du stemme fram til Årets Ildsjelpris

Nå kan du være med på å bestemme hvem som fortjener ildjsjelprisen. Arne Holte, Morten Ryen, Olav Eieland, Arild Vehus eller Rune Eikeland.
Nedtapping hindret større flomskade
Agder Energi avviser at de kunne gjort noe annerledes for å redusere flomkatastrofen i Agder. – Nedtapping av Mandalsvassdraget og Otra i forrige uke hindret enda større skader, sier assisterende beredskapsleder i Agder Energi Vannkraft, Sverre Eikeland.
Vannet vil fortsette å stige
Vannet kommer til å fortsette å stige i Arendal, Mandalsvassdraget og i Fedavassdraget. I Otra skal toppen være nådd. Det sier assisterende beredskapsleder i Agder Energi Vannkraft, Sverre Eikeland.
Bytter sjef
Nyvalgt stortingsrepresentant Gisle M. Saudland (Frp) ble i dag takket av som leder av samferdselsutvalget i Vest-Agder. Christian Eikeland (Frp) overtar.
Les mer om Gisle M og Vest-Agder.
Vålerenga Hockey: Arena-smellen koster 12 millioner
Vålerengas styreleder Tor Helge Eikeland karakteriserer det som en katastrofe at åpningen Nye Jordal Amfi nå blir forsinket med ett år. Underskuddet kan øke fra fire til åtte millioner med enda en sesong uten egen hjemmebane.
Eikeland vant maktkamp med kinesiske løfter
Jostein Eikeland er gjenvalgt som styreleder i Alevo Group og vil gjenreise batteriselskapet med løfte om kinesiske penger. Misfornøyde investorer tror pengene er tapt.
Les mer om Alevo Group.
Maktkamp på liv og død for Alevo
Batteriselskapet Alevo Group vurderer å slå seg konkurs. Maktkampen mellom gründer Jostein Eikeland og den russiske oligarken Dimitrij Rybolovlev kan bli avgjort av gamle gjeldskrav mot Eikeland.
Kjørte i 102 km/t i 60-sonen
To bilister ble anmeldt og fikk førerkortet beslaglagt i trafikkontroll på Eikeland i Time kommune.
Les mer om Eikeland og Time.
Odin (24) sikret seier i Perezrittet - drømmer om å bli proffsyklist
Odin Foldvik Eikeland (24) gjorde som i fjor.
Les mer om Perezrittet.
Knuste drømmer i Alevo-land
Jostein Eikeland og batteriprodusenten Alevo Group skulle skape tusenvis av arbeidsplasser med ny teknologi. Resultatet ble fiasko. – De hadde ingen kunnskap om hvordan man lager batterier, sier den tidligere utviklingsdirektøren om lederne i Alevo.
Les mer om Alevo Group, Alevo-land og Alevo.
Russisk oligark slukket Alevo-håp
Det gikk tre måneder fra den russiske oligarken Dmitrij Rybolovlev tok kontroll over Alevo, til alle ansatte ble sparket og fabrikken slått konkurs. Tilbake står forvirrede investorer som har satset over tre milliarder kroner på Jostein Eikeland og hans batterieventyr.
Alevo søker konkursbeskyttelse i USA
USA-delen av batteriselskapet som ble startet av norske Jostein Eikeland er i økonomisk krise.
Les mer om Jostein Eikeland og USA.
Gir gullhjelmen til TV-aksjonen
Rune «Tribune Eikeland hadde et håp om å få tilbake vikinghjelmen han ga til VM-helten Karsten Warholm. Men nå havner den på auksjon.
Rune Tribune: – Kan jeg få tilbake hjelmen min?
Rune Eikeland fra Porsgrunn ga bort vikinghjelmen sin til VM-helten Karsten Warholm etter målgang på 400 meter hekk i London onsdag kveld. Nå lurer han på om han kan få den tilbake.
Barn spiller på gamblingsider knyttet til kjent skytespill: – Adrenalinkick
Espen Eikeland Jarland (17) spilte bort pengene sine på skytespillet CS:GO. Spillet gjør det mulig for unge å gamble på nettet.
Barn spiller på gamblingsider knyttet til kjent skytespill: – Adrenalinkick
Espen Eikeland Jarland (17) spilte bort pengene sine på skytespillet CS:GO. Spillet gjør det mulig for unge å gamble på nettet.
Flere fikk Borreliose i Agder
119 personer har fått Borreliose etter flåttbitt så langt i år. 60 prosent av disse fikk det i Agder skriver Fædrelandsvennen. – Bor du på Sørlandet bør du ta vaksinen sier ansatt på flåttsenteret ved Sørlandet Sykehus, Randi Eikeland til FVN.
Flere med Borreliose i Agder
119 personer har fått Borreliose etter flåttbitt så langt i år. 60 prosent av disse fikk det i Agder skriver Fædrelandsvennen. – Bor du på Sørlandet bør du ta vaksinen sier ansatt på flåttsenteret ved Sørlandet Sykehus, Randi Eikeland til Fædrelandsvennen.
Barn spiller på gamblingsider knyttet til kjent skytespill: – Adrenalinkick
Espen Eikeland Jarland (17) spilte bort pengene sine på skytespillet CS:GO. Spillet gjør det mulig for unge å gamble på nettet.
Forventer flere tusen besøkende
Kaperdagene, som starter i dag, er veldig viktige for handelsstanden i Farsund. Sammen med julehandelen er det Kaperdagene som betyr mest for at butikkene overlever resten av året. Det sier kultursjef i Farsund, Inge Eikeland.
Arna-Bjørnar hadde ikke tapt på 10 kamper. Så sprakk det totalt.
– Jeg vet ikke hva som skjedde, fortviler Amalie Eikeland.
Les mer om Amalie Eikeland.