Elisabeth larsen

Elisabeth Dale Larsen (22)

– Jeg jobbet nesten fem år på kantinen hos Lerøy, men der var det for mange. Derfor måtte jeg slutte. Etterpå var jeg arbeidsledig i ett år. Det var så tungt. Jeg hadde alt for lite å gjøre på og ble veldig lei meg. Men for ikke lenge siden fikk jeg være med på TV BRA, og der fortalte jeg at det er så trasig å ikke ha arbeid. Etter det øste det inn med jobbtilbud til meg. Sjefen min nå, Tore her på Ørnen hotell, var en av de som ringte. Han sa at jeg kunne begynne uten noen intervjugreier. Så nå er jeg frokostkokk i full jobb. Klokken ringer fem, og bussen går kvart på seks. De
Les mer om Lerøy, Tore og Ørnen.

Drømte om å bli høvding

Elisabeth Larsen er leder for 150 ansatte og har et budsjett på over 105 millioner kroner.
Drømte om å bli høvding
Elisabeth Larsen er leder for 150 ansatte og har et budsjett på over 105 millioner kroner.
Tidligere rådmann i Saltdal har fått lederjobb
Elisabeth Larsen har fått jobben som enhetsleder institusjon på Fauske.
Les mer om Fauske og Saltdal.

Tidligere rådmann i Saltdal har fått lederjobb

Elisabeth Larsen har fått jobben som enhetsleder institusjon på Fauske.
Les mer om Fauske og Saltdal.
Hun tar klovnen tilbake til ungene
Elisabeth Helland Larsen er sykehusklovn og har skrevet bok for barn om å klovne. Hun tror ikke skrekkhistoriene om farlige klovner har ødelagt ungene opplevelse av «ekte klovner.
Eks-rådmann får lønn fram til april
Tidligere rådmann Elisabeth Larsen får lønn i ni måneder til i fra Saltdal kommune.
Les mer om Elisabeth Larsen og Saltdal.
Ferdig som rådmann
I en pressemelding skriver Saltdal kommune at Elisabeth Larsen slutter som rådmann.
Les mer om Elisabeth Larsen og Saltdal.
Mulig stengt i morgen også
Rektor Mona Elisabeth Larsen ved Revetal ungdomsskole frykter at skolen må holde stengt også i morgen, skriver Tønsbergs Blad. Undervisningen ble avlyst i dag på grunn av en brann i sløydsalen. Det er røyk og sotskader over store deler av bygningen.
Les mer om Revetal.
- Viktig å ikke gi opp tiltakene
Rådmann Elisabeth Larsen mener det er viktig å beholde troen på de eksisterende budsjett-tiltakene.
Ordfører og rådmann må inn til forklaring
Ordfører Finn-Obert Bentsen i Saltdal og rådmann Elisabeth Larsen må mandag møte i kontrollutvalget og forklare seg.
Les mer om Elisabeth Larsen og Saltdal.
Fortsetter som rådmann
Elisabeth Larsen fortsetter som rådmann i Saltdal, men kommune søker ekstern hjelp for å løse konflikten.
Les mer om Saltdal.
Rådmann-saken til kontrollutvalget
Forsøket til ordfører Finn-Obert Bentsen på å si opp rådmann Elisabeth Larsen havner nå i kontrollutvalget.
Ba rådmann si opp
Ordfører Finn O. Bentsen prøvde tirsdag å få rådmann Elisabeth Larsen til å slutte i Saltdal kommune. Det er andre gang han prøver på dette.
Les mer om Elisabeth Larsen og Saltdal.
De beste påskesnuttene
Elisabeth Dahl Larsen tar sats på påskefjellet. Har du en påskesnutt som kan måle seg med dette mageplasket? Send oss dine beste påskesnutter på .
Hjort med knusende kritikk av Aspaker
Jens Johan Hjort Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB scanpix Hjort med knusende kritikk av Aspaker Hjort med knusende kritikk av Aspaker Tromsø-ordføreren til frontalangrep mot fiskeriminster Elisabeth Aspaker.
Rådmann og ledere på Blåfrost
LEDERGRUPPA PÅ BLÅFROST. I forbindelse med at kommuneledelsen legger et seminar til Blårfrost-helga, så skal de også på festival. Fra venstre Kristian Øse, Maria Rolandsen, Elisabeth Larsen og Ben Stenvold. Foto: Sverre Breivik Rådmann Elisabeth Larsen tar med seg gruppelederne på Blåfrost.
Barn gir til brystkreft
Elisabeth Larsen Turmo, fiolinsolist i Helgeland Sinfonietta. Foto: Kari-Ann Dragland Stangen Pengene utgjør overskuddet etter kafeen på åpen dag under grunnskolens uke. - Vi har alltid pleid å gi overskuddet av kafeen til et veldedig formål.
Flerstemt og stemningsfullt
SKI: Marian Aas Hansen på hjemmebane, sammen med Elisabeth Andreassen, Tor Endresen og Rune Larsen. Det er fire dyktige sangere med stemmer som kler hverandre, utfyller hverandre og smelter sammen til noe som behager øret.
Fremdeles mulig å feire jul i solen
I dag er det en måned igjen til jul, og juleforberedelsene over oss for fullt. Drømmer du om å rømme landet i jula så er det fremdeles muligheter, sier informasjonssjef Elisabeth Larsen-Vonstett i Star Tour.
Nå er Musikkfestuka offisielt i gang
Foto: Heidi Elisabeth Larsen Lørdag klokken 12.00 var det duket for offisiell åpning av Nordland Musikkfestuke 2014 i Solparken.
I helga beslagla de 15 ulovlige fiskegarn
Ulovlige garn. Erik Dundas og Geir Håkon Olsen i Statens Naturoppsyn beslagla i helga 15 ulovlige fiskegarn. Foto: Heidi Elisabeth Larsen Statens Naturoppsyn beslagla i helga 15 ulovlige
Les mer om Geir Håkon Olsen.
Måler ikke suksess i latter
Tweet Print Annonse mer å lese Måler ikke suksess i latter ELISABETH HELLAND LARSEN/BARE BABETTE (41) Kunstnerisk leder for Sykehusklovnene/klovn SV ønsker at Sykehusklovnene skal få
Les mer om Måler og Sykehusklovnene.
Stenvold kan bli kommunalleder
I går ettermiddag kunne rådmann Elisabeth Larsen presentere den tredje kommunallederen i sin stab. Ben Stenvold (50) er tilbudt jobben.
Les mer om Elisabeth Larsen.
- Når noe blir allemannseie, får det fort et harrystempel
Legg heller charterreisen til et av disse stedene. - Når noe blir allemannseie, kan det fort risikere å få et harrystempel, sier informasjonssjef Elisabeth Larsen-Vonstett i Startour.