Flere

Hoppet ut at bil i fart

Politiet har vært ute på flere hendelser i Drammen i natt. Blant annet rykket de ut etter å ha fått melding om at en kvinne hadde hoppet ut av en bil i fart på Holmenbrua. Kvinnen hadde ikke synlige skader, men var trolig ruspåvirket og ble kjørt til legevakta for kontroll, ifølge politiet.
Les mer om Drammen og Holmenbrua.

Fagbevegelsen tar oppgjør med sextrakassering

736 kvinner i norsk fagbevegelse tar et oppgjør med seksuell trakassering. Flere forteller om intern motstand i arbeidet med oppropet.
Politikere felte tårer
Flere politikere i Lardal tørket tårer på det siste kommunestyremøtet denne uka. Etter 180 år som egen kommune er det slutt når Lardal slår seg sammen med Larvik fra nyttår. Det siste kommunestyremøtet ble avsluttet med nasjonalsangen, skriver Østlands-Posten.

Krevde inn penger for katalogselskap – kritiseres av Finanstilsynet(pluss)

Inkassoselskapet Norsk Innfordring AS i Trondheim får kritikk på flere punkter i rapport fra Finanstilsynet. Selskapet krevde inn penger for katalogselskapet Nummeropplysninga.
Slik kan du effektivt bygge ned arbeidsplasser og fagbevegelse
Kjør dit du skal i pirattaxi, da er du sikker på at du ikke tilrettelegger for flere arbeidsplasser.
Fagbevegelsen tar oppgjør med sextrakassering
736 kvinner i norsk fagbevegelse tar et oppgjør med seksuell trakassering. Flere forteller om intern motstand i arbeidet med oppropet.
Stadig flere spiller bort millioner og blir gjeldsslaver: – Økningen er brutal
Spillavhengighet Norge melder om doblet pågang fra fortvilte storgamblere. Organisasjonen kjenner på en alvorlig bismak av at hjelpetiltakene finansieres av Norsk Tippings overskudd.
Sentralbadet må ikke bli kulturbyens flause
Bergen bør få nytt kulturhus for dans og teater. Men da må flere aktører må være med, og kommunen må ta større ansvar.
350 barn mangler fosterhjem i Norge: – Det haster å finne nye
Det er akutt behov for flere fosterhjem. Å bli fosterfar forandret livet til Asle Schau-Hvatum til det bedre.
Les mer om Asle Schau-Hvatum og Norge.
Sol på lørdag, overskyet på søndag
Statsmeteorolog Kristian Gislefoss sier det vil komme snø flere steder på Sørlandet til helgen.
Les mer om Sørlandet.
Rykter om terror på Sandnes vgs
SANDNES: Flere elever ved Sandnes videregående skole var fredag redd for å dra på skolen fordi det gikk rykter om en terrorhandling.
Må låne penger for å bygge nye Sluppen bru(pluss)
For første gang må Miljøpakken låne penger til prosjekter. Flere store utbyggingsprosjekter samtidig, gjør at finansieringen må sikres gjennom låneopptak.
Les mer om Miljøpakken og Sluppen.
– Ikke søkt sensitive opplysninger
Nav-lederen i Tvedestrand står fram i Tvedestrandsposten etter at hun og flere ledere ved Nav-kontorene i Aust-Agder er tatt for ulovlige søk i journaler til kolleger. Kvinnen beklager feilen, og sier at hun kun har søkt etter adresser og telefonnr.
Melder om flere omkomne etter jordskjelv i Indonesia
Bygninger har rast sammen, et ukjent antall mennesker skal være omkommet og det er sendt ut et begrenset tsunamivarsel etter et kraftig jordskjelv i Indonesia.
Les mer om Indonesia.
Flere elgpåkjørsler
Politiet melder at to elger er påkjørt ved Straumsnes og Grønfjelldalen i Rana. En elg skal også være påkjørt på E6 ved Megården i Sørfold, og en elg er påkjørt på riksvei 80 i Kistrand.
Tunsberg-biskop får støtte
Biskopkollegaer støtter Per Arne Dahl, som nylig kritiserte praksisen til TV-kanalen Visjon Norge. Flere biskoper tar nå avstand fra det de mener er en sammenblanding av løfter om helbredelse og innsamling av penger. Visjon Norge-pastor Jan Hanvold avviser at de tar betaling for bønn. Han sier de mottar gaver på samme måte som kirken tar kollekt.
TUIL-ledelsen om krisestempelet: - Helt feil
Flere tidligere og nåværende TUIL-profiler kom med tydelig budskap på «brakka fredag.
Dustin Hoffman beskyldes for å ha blottet seg foran 16-åring
Flere kvinner står nå frem med påstander om at Hollywood-veteranen Dustin Hoffman (80) skal ha krenket dem på det groveste seksuelt da de var tenåringer.
Jærstrendene blant flere hundre norske naturperler på europeisk verneliste
Klima- og miljødepartementet har fått ført opp 568 norske naturområder på den europeiske vernelisten Emerald Network. Målet er å bevare ville dyr og planter.
Les mer om Emerald Network.
Storstilt cannabisproduksjon avslørt i Trøndelag: - Luktet stramt flere meter utenfor husveggen
Etter at politiet fikk tips om stram lukt av hasj utenfor et bolighus på Innherred på Inderøy, aksjonerte de mot huset.
Les mer om Inderøy, Innherred og Trøndelag.
Svensk brødrepar dømt for over 1000 voldtekter av barn
To brødre er i Ångermanland i Sverige dømt til henholdsvis 14 og 12 års fengsel for grove seksuelle overgrep mot barn. Ifølge dommen ble flere barn voldtatt hundrevis av ganger.
Les mer om Sverige og Ångermanland.
Mæland om seksuell trakassering: – Et vesentlig samfunnsproblem.
I et brev til flere av Norges største bedrifter, oppfordrer statsråd Monica Mæland (H) næringslivet til å ta Metoo-kampanjen på alvor.
Skogområder vernet
Flere naturreservater i Akershus er i dag vedtatt vernet av Kongen i statsråd. Det gjelder bl.a. Rud naturreservat i Enebakk, Styggdalen i Nannestad, og en utvidelse av Skotjernfjellet (bildet) og Snellingsrøysene i Nannestad, ifølge Miljødirektoratet.
– Trenger flere kvinner i politikk
– Vi trenger flere kvinner i politikken og må regulere for at det skal skje, sier Tone Lise Avdal (V). Etter hennes initiativ ble det vedtatt at både kvinner og menn skal være representert i Setesdal regionråd Til nå har rådet bestått av kun menn.