Fredrikstad blad

Høili fortsetter som FFK-sponsor

Milliardær Terje Høili vil også kommende sesong være hovedsponsoren til Fredrikstad Fotballklubb. Det skriver Fredriksstad Blad. Verken klubben eller sponsoren vil si hvor mye penger som ligger i avtalen de nå har signert.

Krever svar om boplass

Rådmannen og ordføreren i Fredrikstad må svare på spørsmål om romleiren i morgendagens bystyremøte. Det skriver Fredriksstad blad. Fremskrittpartiets Anita Vik krever blant annet svar på hva leiren koster kommunen i året. Et 20-talls mennesker bor på plassen i dag.
Les mer om Fredriksstad og Fredrikstad.
Tiltalt for voldtekt av barn
En mann i 40-årene er tiltalt for voldtekt av ei åtte år gammel jente. I mars må han møte i Fredrikstad tingrett, skriver Fredriksstad Blad. Mannen har erkjent hendelsen som skal ha skjedd ved juletider i fjor.
Vil ha økt fokus på brannsikkerhet
Brannvesenet i Fredrikstad tilbyr å bytte batterier i røykvarslere hos eldre og funksjonshemmede. Dette er en del av en kampanje for å få økt fokus på brannsikkerhet i hjemmet, skriver Fredriksstad Blad. Brannvesenet vil også tilby frivillige boligkontroller hos tilfeldige husstander i Fredrikstad.

Ny FFK-trener presenteres

Fredrikstad Fotballklubb har ny trener klar. Klubben skal holde pressekonferanse klokka 12. Ifølge Fredriksstad Blad er tidligere landslagssjef Per-Mathias Høgmo trolig mannen som tar over treneransvaret for FFK.
Les mer om FFK.
Vil ha byferge
Miljøpartiet De Grønne på Ringerike vil ha byferge i Hønefoss, skriver Ringerikes Blad. De tror en byferge kan redusere køer og luftforurensing og ser for seg en rute mellom Hønefossen og Eikli. Bl.a. viser de til Fredrikstad som har gratisferge.
Bomring kan bli mer forsinket
Utbyggingen av strekningen Ørebekk-Simo i Fredrikstad kan forsinke bomringen rundt plankebyen enda mer. Det melder Fredriksstad Blad. Planen var at bomringen skulle stå ferdig til sommeren, men prosjektleder Tore Veum sier til avisen at Statens vegvesen nå undersøker om det te blir ytterligere forsinket.
Fredriksstad Blad: Høgmo snart klar som FFK-trener
Per-Mathias Høgmo (57) kan gå fra å ha vært landslagstrener for Norge til å trene 2. divisjonsklubben Fredrikstad.
Les mer om Fredrikstad og Norge.
- Høgmo på vei til Fredrikstad
Tidligere landslagssjef Per-Mathias Høgmo blir snart presentert som ny trener i Fredrikstad FK, ifølge lokalavisen Fredriksstad Blad.
Høgmo på vei til FFK
Tidligere landslagssjef Per-Mathias Høgmo blir snart presentert som Fredrikstad-trener, erfarer Fredrikstad Blad. Det vil være en sensasjonell signering for den tradisjonsrike klubben, som rykket ned til 2.-divisjon denne sesongen.
– Høgmo på vei til Fredrikstad
Norges forrige landslagssjef Per-Mathias Høgmo skal kun være detaljer unna ny trenerjobb 2. divisjonsklubben Fredrikstad. Det melder Fredriksstad Blad. Les mer på tv2.no/sport.
Fredrikstad Blad: Høgmo snart klar som FFK-trener
Per-Mathias Høgmo (57) kan gå fra å ha vært landslagstrener for Norge til å trene 2. divisjonsklubben Fredrikstad.
Les mer om Fredrikstad og Norge.
Avis: Høgmo tar over Fredrikstad
Kun detaljer skal gjenstå, hevder Fredriksstad Blad.
Per-Mathias Høgmo ny FFK-trener?
Ifølge Fredriksstad Blad er Per-Mathias Høgmo snart klar til å trene Fredrikstad Fotballklubb. Høgmo har tidligere trent både kvinne- og herrelandslagene i fotball, og flere eliteserieklubber. Noen detaljer må på plass før avtalen er klar, melder avisen.
Lokalavis: Høgmo på vei til FFK
Tidligere landslagssjef Per-Mathias Høgmo blir snart presentert som Fredrikstad-trener, erfarer Fredrikstad Blad. Det vil være en sensasjonell signering for den tradisjonsrike klubben, som rykket ned til 2.-divisjon denne sesongen.
Ingrid Willoch er død
Høyrepolitiker Ingrid Willoch er død. Det skriver Fredriksstad Blad. Willoch satt på Stortinget fra 1981 til 1993, og har vært vareordfører i Fredrikstad Ingrid Willoch var gift med Georg Apenes som døde i fjor.
Toppscoreren ferdig i FFK
Spissen Sanel Kapidzic blir ikke med FFK ned til 2. divisjon. Det forteller han selv til Fredriksstad Blad. Dansken sier til avisen at tiden i klubben har vært kaotisk. Kapidzic ble toppscorer for Fredrikstad med 11 mål denne sesongen.
Vil vurdere bom-rabatt
Fredrikstad-ordførere Jon-Ivar Nygaard vil se på muligheten til å gi beboerne på Ambjørnrød rabatt i bomringene, som kommer opp neste år. Det skriver Fredriksstad Blad. Lokalsamfunnet på Ambjørnrød har ikke vært fornøyd med å måtte betale for å kjøre inn til byen. Grunnen er blant annet at de må reise til byen for å komme seg til butikken.
FBK-treneren gir seg
Fredrikstad Ballklubbs trener, Christer Karlsson, forlater klubben etter sesongen. Det skriver Fredriksstad Blad. Årets sesong er den tredje for Karlsson i FBK. Fredrikstad-laget ligger så langt på en fjerdeplass i eliteserien.
FFK må klare seg uten spiller
Fredrikstad Fotballklubb må klarer seg uten midtbanespilleren Joona Veteli i bortekampen mot Notodden. Den finske 22-åringen har nemlig fått konstatert brudd i stortåa etter en taklingen i gårsdagens kamp mot Notodden. Det skriver Fredriksstad Blad.
Nordmann (27) omkom i fallulykke
En 27 år gammel mann fra Fredrikstad omkom i helgen etter en fallulykke i Spania. Utenriksdepartementet bekrefter overfor Fredriksstad Blad at de er kjent med hendelsen.
I retten for skadeverk på tre
En 74 år gammel kvinne møtte i dag i retten tiltalt for skadeverk på et tre som tilhører Fredrikstad kommune. Det skriver Fredriksstad blad. Kvinnen innrømmer å ha fjernet noen grener i toppen fordi de utgjorde en fare for omgivelsene. 74-åringen har tidligere nektet å betale en bot på fem tusen kroner. Dom i saken kommer i løpet av neste uke.
Les mer om Fredriksstad og Fredrikstad.
Vannlekkasje på Ørebekk
Fredrikstad kommune jobbe for å tette en større vannlekkasje på Ørebekk. Lekkasjen skal ha oppstått like ved rådhuset i Onsøy, skriver Fredriksstad Blad. Det er uklart i hvilken grad beboerne i området blir berørt.
FFK får lavere leiekostnader
FFK slipper å betale leie for Fredrikstad stadion i år, og får også neste års leie redusert fra 3,3 til 1,1 millioner kroner. Det er resultatet av dagens forhandlinger med kommunen, skriver Fredriksstad Blad. Ordfører Jon-Ivar Nygård anbefaler formannskapet å godkjenne avtalen.
Roy Jakobsen tapte i retten
Tidligere kommunalsjef Roy Jakobsen tapte saken mot Fredrikstad kommune, det melder Fredriksstad Blad. Jakobsen gikk til sak for å få kjent ugyldig en vedtatt advarsel. Jakobsen må også dekke kommunens saksutgifter på over en halv million kroner, ifølge avisen.