Fredrikstad

– Det blir som en liten cupfinale

(NRK): Notodden fotball håper på publikumsrekord når laget møter Fredrikstad til avgjørende opprykkskamp.
Les mer om Det og Fredrikstad.

Vil vurdere bom-rabatt

Fredrikstad-ordførere Jon-Ivar Nygaard vil se på muligheten til å gi beboerne på Ambjørnrød rabatt i bomringene, som kommer opp neste år. Det skriver Fredriksstad Blad. Lokalsamfunnet på Ambjørnrød har ikke vært fornøyd med å måtte betale for å kjøre inn til byen. Grunnen er blant annet at de må reise til byen for å komme seg til butikken.
FBK-treneren gir seg
Fredrikstad Ballklubbs trener, Christer Karlsson, forlater klubben etter sesongen. Det skriver Fredriksstad Blad. Årets sesong er den tredje for Karlsson i FBK. Fredrikstad-laget ligger så langt på en fjerdeplass i eliteserien.
Kjørte i rus
Politiet stoppet tidligere i kveld en ruset bilfører slutten av 20-årene. Mannen er anmeldt, skriver politiet på Twitter. Han ble stoppet ved Torvbyen i Fredrikstad
Les mer om Fredrikstad, Torvbyen og Twitter.

Vil analysere plastfare

Etter at det ble påvist et lavt innhold av plastpartikler i drikkevannet i Fredrikstad, sier FREVAR at det skal gjøres en ny risikovurdering. Det var VG som først fortalte om en undersøkelse som viser at det er 0,89 plastpartikler pr. liter vann i Fredrikstad.
Les mer om Fredrikstad.
SEEB til Idyll Festivalen
Den norske trioen SEEB skal spille på Idyll Festivalen i Fredrikstad sentrum neste sommer. Det skriver festivalen i en pressemelding. Trioen slo gjennom i 2015 da de hadde den nest mest streamede sangen i verden med en remix av Mike Posners I Took a Pill In Ibiza.
Kollisjon i Fredrikstad
Politiet melder om kollisjon mellom to biler i Fossumveien. En fører er tatt hånd om av helsepersonell, pga. smerter i nakken. Politiet mistenker at en fører ikke har overholdt vikeplikten. Det er gjort førerkortbeslag og anmeldelse.
Les mer om Fossumveien og Fredrikstad.
Vipers tilbake på tabelltoppen
Vipers Kristiansand tok onsdag tilbake tabelltoppen i eliteserien i håndball for kvinner med 29-21-seier hjemme mot Fredrikstad.
Les mer om Fredrikstad.
Vipers tilbake på tabelltoppen
Håndballkvinnene slo i kveld Fredrikstad hjemme i Aquarama. Kampen endte 29-21. Med kveldens seier er laget tilbake på toppen av tabellen i kvinnens eliteserie i håndball. Kari Brattset ble toppscorer med åtte mål.
Les mer om Aquarama og Fredrikstad.
Vipers tok tabelltoppen
29-21-seier over Fredrikstad onsdag gjør at Vipers Kristiansand er tilbake på tabelltoppen i eliteserien i håndball for kvinner. Både Vipers og Storhamar står med 16 poeng etter ni kamper, men Vipers er foran på innbyrdes oppgjør.
Les mer om Fredrikstad og Storhamar.
Vipers med seier over Fredrikstad
Håndballkvinnene slo i kveld Fredrikstad hjemme i Aquarama. Kampen endte 29-21. Med kveldens seier er laget tilbake på toppen av tabellen i kvinnens eliteserie i håndball.
Les mer om Aquarama og Fredrikstad.
Vipers tilbake på tabelltopp etter åttemålsseier
Vipers er tilbake på tabelltoppen i Eliteserien etter å ha slått Fredrikstad 29–21 hjemme i Aquarama.
Priser til Østfold-bedrifter
To Fredrikstad-bedrifter fikk DOGAs utmerkelse for god design 2017 i dag, EpiGuard og Hydrolift. Prisen ble utdelt av Design og arkitektur Norge, eller DOGA i Oslo i ettermiddag. Epiguard har utviklet et system for sikker og effektiv transport av smittefarlige pasienter, mens Hydrolift belønnes for å ha jobbet fram et modulbasert konsept for patruljebåter. Eker Design har samarbeidet med begge prosjektene.
Se vår sending etter Vipers-Fredrikstad
Vi sender direkte fra parketten i Aquarama når Vipers-Fredrikstad er ferdigspilt.
Rengjøringshjelp stjal gull
En kvinne i slutten av 40-årene er dømt for å ha stjålet gullsmykker fra en kvinne hun var rengjøringshjelp for. Fredrikstad tingrett fant bevis for at kvinnen hadde solgt arbeidsgiverens gull til en gullsmed. Hun har fått en betinget dom på fengsel i 30 dager, og må betale til sammen 22 000 kroner i erstatninger til gullsmeden og arbeidsgiveren.
Kø også på Østsiden i Fredrikstad
Tips om svært saktegående kø på Fv 110 fra rundkjøringen ved Brannstasjonen (St. Croix krysset ) til Fredrikstadbrua. Uvisst hva årsaken er. Hvis du vet noe mer, så tips gjerne NRK Trafikk på 800 99999
Kø i Fredrikstad
I Fredrikstad har det dannet seg lang og saktegående kø i Veumveien. Det pågår graverabeid ved bomstasjonen, og ett felt er stengt, ifølge tips.
Les mer om Fredrikstad og Veumveien.
Vipers må vinne for å ta tilbake tabelltoppen
Følg Vipers - Fredrikstad fra klokken 18.30.
Les mer om Fredrikstad.
Historisk gjensyn på Fredriksten
Et historisk metalband fra Østfold gjenoppstår på neste års Tons of Rock-festival i Halden. Equinox fra Fredrikstad skal holde sin første konsert dette tusenåret på festivalens siste dag 22. juni. Bandet startet opp på 80-tallet og ble kjent som Norges første Thrash metalband. – En øredøvende stillhet siden slutten av forrige årtusen er omme, sier bandet selv.
Trafikkulykke i Fredrikstad
Nødetatene har rykke ut til en trafikkulykke på Vikerveien på Asmaløy. Det skriver politiet på Twitter. En MC-førere skal være innblandet.
Vipers før møtet med ligaens store overraskelse: – Det blir en knalltøff kamp
Midt i forberedelsene til skjebnekampen mot Buducnost, møter Vipers topplaget Fredrikstad som er eksperter på å vippe jevne kamper i sin favør.
Les mer om Buducnost og Fredrikstad.
– Mellom 20 og 30 ansatte må gå i Jøtul
Opp mot 30 ansatte mister jobben i den tradisjonsrike ovnsfabrikanten Jøtul i Fredrikstad, opplyser en tillitsvalgt.
Les mer om Fredrikstad, Jøtul og Mellom.
FFK må klare seg uten spiller
Fredrikstad Fotballklubb må klarer seg uten midtbanespilleren Joona Veteli i bortekampen mot Notodden. Den finske 22-åringen har nemlig fått konstatert brudd i stortåa etter en taklingen i gårsdagens kamp mot Notodden. Det skriver Fredriksstad Blad.
Fengsel for trygdesvindel
En 53 år gammel mann er dømt til 30 dagers fengsel for grovt trygdebedrageri. Han hadde jobb for et bemanningsbyrå og på en gård i Fredrikstad. Til NAV oppga han at han bare hadde jobbet 56 timer. Realiteten var i underkant av 900 timer. Dermed fikk han utbetalt 126.000 kroner fra NAV som han ikke hadde krav på.
Les mer om Fredrikstad og NAV.
Mistet tabellteten
Storhamar kjempet seg til 27-24-seier over Gjerpen og tabelltopp i eliteserien i håndball for kvinner i kveld. Storhamar har nå 16 poeng. Tabelltoer Vipers Kristiansand har to poeng mindre, men n kamp mindre spilt. Vipers møter Fredrikstad onsdag.
Les mer om Fredrikstad og Gjerpen.