Fredrikstad

Tre skadd etter sammenstøt mellom tog og veihøvel i Fredrikstad

Tre personer skal ha blitt skadd da et persontog med mellom 60 og 70 passasjerer kolliderte med en veihøvel på Østfoldbanen ved Ørmen i Fredrikstad, sent tirsdag kveld.

Østfoldbanen stengt etter kollisjon mellom tog og brøytebil

Østfoldbanen er stengt mellom Råde og Fredrikstad etter at et tog kjørte på en brøytebil sent tirsdag kveld. Tre personer er skadet.
Les mer om Fredrikstad og Råde.
Tre skadd etter sammenstøt mellom tog og brøytebil i Fredrikstad
Tre personer skal ha blitt skadd da et persontog med mellom 60 og 70 passasjerer kolliderte med en brøytebil på Østfoldbanen ved Ørmen i Fredrikstad, sent tirsdag kveld.
Tog sporet av etter kollisjon
En brøytebil ble tirsdag kveld truffet av toget på Østfoldbanen ved Ørmen i Fredrikstad. Alle nødetatene har rykket ut til stedet, men ingen personer skal ha blitt skadet, opplyser politiet. Toget sporet av som følge av ulykken og Østfoldbanen er stengt.

Tog sporet av etter kollisjon

Et persontog har sporet av etter å ha kollidert med en brøytebil på Østfolfbanen i Fredrikstad. Ingen skal ha kommet til skade i uhellet. Brøytebilsjåføren skal ha vært ute av bilen under sammenstøtet, melder politiet.
Les mer om Fredrikstad og Østfolfbanen.
Vetatoppen åpen for trafikk
Fylkesvei 532 over Vetatoppen i Fredrikstad er åpnet for trafikk. Veien var stengt etter en trafikkulykke mellom to biler.
Les mer om Fredrikstad og Vetatoppen.
Høgmo fikk bank i Fredrikstad-debuten
Per-Mathias Høgmo fikk ingen god start som Fredrikstad-trener i treningskampen mot Sarpsborg 08. Hjemmelaget ga seg ikke før det sto 4-0.
Sarpsborg banket FFK i Høgmo-debuten: – Vi må ha inn fire-fem kvalitetsspillere
Per-Mathias Høgmo fikk ingen god start som Fredrikstad-trener i treningskampen mot Sarpsborg 08. Hjemmelaget ga seg ikke før det sto 4-0.
FFK fikk juling av erkerival Sarpsborg 08 i Høgmo-debuten: - Vi jobber med flere signeringer
(Sarpsborg 08 - Fredrikstad 4-0) I sin første ordentlige test som FFK-trener fikk Per-Mathias Høgmos mannskap bank av tapende cupfinalist Sarpsborg 08.
FFK fikk juling av erkerival Sarpsborg 08 i Høgmo-debuten: - Stygt tap
(Sarpsborg 08 - Fredrikstad 4-0) I sin første ordentlige test som FFK-trener fikk Per-Mathias Høgmos mannskap bank av tapende cupfinalist Sarpsborg 08.
Høgmos FFK fikk juling av erkerival Sarpsborg 08: - Stygt tap
(Sarpsborg 08 - Fredrikstad 4-0) I sin første ordentlige test som FFK-trener fikk Per-Mathias Høgmos mannskap bank av tapende cupfinalist Sarpsborg 08.
Les mer om Fredrikstad og Sarpsborg.
Byforsker advarer Fredrikstad
Fredrikstad får skryt for hvordan byen har skapt nytt liv i sentrum på dagens konferanse om utviklingen i stasjonsbyene i Østfold – men også en advarsel. Byforsker Erling Dokk Holm fra Høyskolen Kristiania sier de ikke må finne på å legge et nytt handelsområdet tett på den nye jernbanestasjonen nær sentrum.
Kranglete menn bortvist
Politiet har bortvist to berusede menn fra sentrum i Fredrikstad. De to mennene var i krangel i Storgata.
Les mer om Fredrikstad og Storgata.
Dyrt å slenge med leppa til politi
Det ble dyrt for en Fredrikstad-mann i 40-årene brukte kjeften mot politiet etter en krangel med dørvakter på et utested i Fredrikstad. Mannen fulgte ikke politiets pålegg om å fjerne seg, noe som nå har ført til at tingretten har ilagt ham en bot på 9 000 kroner.
Solas toppscorer etter elendig start på året: – Nå må vi ta tak
Sola ble halsende etter helt fra avkast og tapte med fire mål mot Fredrikstad.
Les mer om Fredrikstad.
Nøstvold etter nytt Sola-tap: – Nå må vi ta tak
Sola ble halsende etter helt fra avkast og tapte med fire mål mot Fredrikstad.
Les mer om Fredrikstad og Sola-tap.
Unge festdeltakere
Politiet i Fredrikstad avslutter en fest på en privat adresse i sentrum i natt på grunn av mye bråk. I følge politiet var deltakerne veldig unge.
Les mer om Fredrikstad.
Deler av Østfoldbanen stengt
Østfoldbanen mellom Fredrikstad og Sarpsborg er lørdag kveld stengt for trafikk grunnet en signalfeil, melder Bane NOR. Det gir forsinkelser og innstilte tog. Det er ikke klart når feilen blir rettet.
Finne klar for FFK
Den finske midtstopperen Mikko Vitikko er klar for Fredrikstad fotballklubb. Det skriver Fredriksstad Blad. Finnen har prøvespilt for FFK, og overbeviste såpass at han ble tilbudt en toårskontrakt.
Pipebrann i Fredrikstad
Brannvesenet i Fredrikstad har rykket ut til en pipebrann i Moen Feltet på Begby. Det melder Alarmsentral Brann Øst på Twitter.
Sprengningsuhell på Hvaler
Politiet i Fredrikstad har vært på Vesterøy Hvaler i forbindelse med et sprengningsuhell ved Kiwi. Sten fra sprengningen har truffet bygningen og påført denne skade. Ingen personskade. Politiet har foretatt undersøkelse, og personell fra Hvaler kommune er på stedet for vurdering
Skagestad ferdig i FFK
Midtstopper Edvard Skagestad er ferdig i Fredrikstad Fotballklubb etter kun ett år i klubben, melder f-b.no. 29-åringen fortsetter karrieren i Kongsvinger, der han blir lagkamerat med Olav Øby som nylig fullførte en overgang til klubben fra Sarpsborg 08.
Slutt på minibussruter
Nå blir det snart slutt på minibussrutene i Fredrikstad, det melder Fredriksstad Blad. Fra 25. juni vil minibussrutene erstattes av busstilbudet Flexx. Flexx er et tilbud hvor kunden kan bli hentet hjemme, men det krever forhåndsbestilling.
Kvinne dømt for overgrep
En mor er dømt til fengsel i to år for seksuell omgang med sine da fire og seks år gamle sønner. Kvinnen erkjente seg skyldig da Fredrikstad tingrett behandlet saken. I retten forklarte kvinnen at hun ble presset til handlingene av hennes daværende kjæreste. Kvinnen er dømt til å betale 80.000 kroner i erstatning til hver av sønnene.
Les mer om Fredrikstad.
Nei til halv pris i bomstasjonen
Ordførere i Fredrikstad vender tommelen ned for å beholde dagens rabattordning for dem som betaler bompenger på bruene til Kråkerøy, med mindre staten vil ta ekstrautgiftene. Rabatten skal settes ned fra 50 til 10 prosent, det har fått flere innbyggere til å kreve at rabatten blir som i dag.
Les mer om Fredrikstad og Kråkerøy.