Fredrikstad

Kubberød ny personalsjef

Liv Kristin Kubberød er ansatt som ny personalsjef i Fredrikstad kommune. Fredriksstad Blad skriver at hun kommer fra jobben som seksjonssjef for personalforvaltning/HR-avdelingen i Oslo politidistrikt, og trolig starter i jobben før jul.
Les mer om Fredrikstad og Oslo.

Trafikkulykke i Fredrikstad

Nødetatene har rykket ut til en trafikkulykke på fylkesvei 111 ved Lundheim i Fredrikstad. Det skal være en bil som har kjørt av veien på stedet.
Les mer om Fredrikstad og Lundheim.
Da Theresa (6) protesterte, sa presten at hun skulle være en god liten «Soldier of God
I dag er hun 55 år og bor i Fredrikstad. Theresa er kronvitnet i en ny skandale som ryster Skottland og den katolske kirken.
Les mer om Fredrikstad, God, Skottland og Soldier.
Vil markere motstand
En gruppe i Fredrikstad planlegger en markering mot aktiviteten til den Nordiske motstandsbevegelsen, skriver Fredriksstad Blad. «Stopp nazistene – Motdemonstrasjon og Dan Andr Syversen ønsker en markering med et tog gjennom sentrum i byen lørdag formiddag, sier Syversen.

KIL tok viktige poeng

Kongsvinger vant 3-2 mot Fredrikstad. KIL tok dermed tre viktige poeng i kampen om å unngå nedrykk.
Les mer om Fredrikstad.
FFK tapte mot Kongsvinger
Fredrikstad fotballklubb tapte bunnoppgjøret mot Kongsvinger i fotballens førstedivisjon. På bortebane tapte de 3-2.
Les mer om Kongsvinger.
Stjernen slo Kongsvinger
Stjernen vant bortekampen mot Kongsvinger 4-2 i ishockeyens eliteserie. Dermed tok Fredrikstad-laget sin første tre-poenger for sesongen.
Håndball-tap for Fredrikstad
Fredrikstad Ballklubb tapte 23-33 mot Byåsen i kvinnenes eliteserie i håndball.
Les mer om Byåsen og Fredrikstad.
Se Byåsen i poengnød: - Viktig å slå Fredrikstad
Byåsen står med null poeng etter tre kamper. - Det blir viktig å slå Fredrikstad, sier trener Arne Høgdahl.
Les mer om Arne Høgdahl og Fredrikstad.
Politiet måtte dempe feststøy
Flere fester i distriktet har skapt så mye støy i natt at politiet ble nødt til å be festdeltakerne om å dempe seg. Både i Sarpsborg, Fredrikstad og Halden har politiet oppsøkt private adresser for å dempe støyen. I tillegg ble over 20 personer sendt hjem fra sentrum i de tre byene.
Les mer om Fredrikstad, Halden og Sarpsborg.
Nazi-demonstrasjon gikk rolig for seg i Fredrikstad
Gruppen Den nordiske motstandsbevegelsen demonstrerte i Fredrikstad lørdag formiddag.
Les mer om Fredrikstad.
Nazister demonstrerte i Fredrikstad
Et titalls nazister demonstrert i dag i Fredrikstad sentrum, med tillatelse fra politiet. Nazistene startet markeringen i 12-tiden, og er fra «Den nordiske motstandsbevegelsen, melder VG. Neste uke har den samme organisasjonen varslet en stor demonstrasjon med rundt 1000 demonstranter i Göteborg. Der forbereder politiet seg ved å gjøre om garasjen i politihuset til en arrest med plass til 350 personer i 60 celler, skriver Aftonbladet.
Nazidemonstrasjon i Fredrikstad
En håndfull medlemmer av den høyreekstreme gruppen Den nordiske motstandsbevegelsen (DNM) demonstrerte i gågata i Fredrikstad lørdag ettermiddag.
Les mer om Den og Fredrikstad.
Nazistgruppe demonstrerer i Fredrikstad
Gruppen Den nordiske motstandsbevegelsen demonstrerer i Fredrikstad lørdag formiddag, opplyser politiet til VG.
Les mer om Fredrikstad.
Vikarstopp i Fredrikstad
Det blir full stans i vikarbruk på skolene og i barnehagene i Fredrikstad frem til nyttår. Det skriver Fredriksstad Blad. Drøyt 50 virksomheter i oppvekstseksjonen må spare 7,7 millioner kroner i løpet av de neste tre månedene. Derfor skal det ikke brukes vikarer med mindre man står i fare for å begå lovbrudd. I tillegg skal ikke ledige stillinger besettes i år og innkjøp skal utsettes til neste år.
Må betale for ulovlige leiligheter
En huseier må betale 95.000 kroner i tvangsmulkt til Fredrikstad kommune for å ha bygget to leiligheter i underetasjen som ikke var godkjent. Det skriver Fredriksstad Blad.
Glassverket tapte
Selv om Glassverket skåret 31 mål var ikke det nok til seier over Fredrikstad. Drammenslaget ligger uten poeng på tabellen i eliteserien i håndball for kvinner etter tre kamper. Glassverket tapte kampen 31–35 hjemme i Drammenshallen.
Beholder Glommaringen
Bussruten Glommaringen, som går i ring mellom Sarpsborg og Fredrikstad, skal ikke legges ned slik en konsulentrapport foreslo. Politikerne ønsker å beholde bussruta, som har 1,5 million passasjerer i året, skriver Sarpsborg Arbeiderblad.
Seier for FBK
Fredrikstad Ballklubb slo Glassverket 35–31 i kveldens kamp i kvinnenes eliteserie i håndball.
Les mer om FBK og Glassverket.
Fikk mildere straff
Borgarting lagmannsrett har dømt en mann fra Fredrikstad til mildere straff for langvarig mishandling av ektefellen og en sønn. Retten gjorde et halvt år av den tre år lange fengselsstraffen fra tingretten om til betinget fengsel.
Les mer om Fredrikstad.
FBK leder til pause
Fredrikstad Ballklubb leder 18–15 over Glassverket etter en spilt periode i kveldens kamp i kvinnenes eliteserie i håndball.
Les mer om Glassverket.
FBK leder over Glassverket
Etter halvspilt førsteperiode leder Fredrikstad Ballklubb 13–6 over Glassverket. Kampen er en del av den tredje runden av håndballens eliteserie for kvinner.
Trafikken øker i nedre Glomma
Veitrafikken i nedre Glomma-regionen ligger an til å øke med en prosent i år, viser en prognose basert på Vegvesenets trafikktellinger. Bypakkeavtalen Fredrikstad og Sarpsborg har med Samferdselsdepartementet forutsetter at trafikken ikke skal øke. Først og fremst er det i Fredrikstad trafikken går opp, sier bypakke-rådgiver Tor Stabbetorp.
Anket og fikk strengere dom
Borgarting lagmannsrett har skjerpet straffen for en 41 år gammel mann som er dømt for omfattende salg av dopingpreparater. Mannen anket dommen på fengsel i to år fra Fredrikstad tingrett, men Lagmannsretten skjerpet straffen med åtte måneder.
Dropper tv-betaling på sykehjemmet
Beboere på sykehjemmene i Fredrikstad skal likevel slippe å betale 80 kroner per måned i avgift for å ha tv på rommet sitt. Ordføreren vil nå ta saken opp til ny behandling, skriver han i en pressemelding.
Les mer om Fredrikstad.