Hobøl ulykke

Veg stengt etter ulykke

Det har vært en alvorlig trafikkulykke på fylkesvei 120 syd for Elvestadkrysset i Hobøl. Ifølge politiet er det en møteulykke mellom en lastebil og en personbil. En person skal være fastklemt i personbilen. Veien er stengt for trafikk.
Les mer om Elvestadkrysset og Hobøl.

Ulykke i Hobøl

Nødetater er på vei til en ulykke i Lysernveien i Hobøl. Ifølge politiet er det ikke snakk om store personskader.
Les mer om Hobøl og Lysernveien.
Trafikkuhell skaper kø
En ulykke i Hobøl fører til trafikkproblemer. Det opplyser Alarmsentralen Øst, som jobber med å rydde opp etter ulykken slik at det blir åpnet igjen. Skadeomfanget er uvisst.
E18 åpnet etter ulykke
E-18 er åpnet for normal trafikk, etter en trafikkulykke 500 meter øst for Elvestadkrysset i Hobøl tidligere i dag. Det er lange køer fra Knapstad i retning Oslo, det kan ta noe tid før køene løser seg opp. To biler kolliderte front mot front. En person ble kjørt til Ullevål sykehus etter ulykken.

Ulykke på E18 ved Elvestad

Det har skjedd en ulykke på E18 ved Elvestad i Hobøl. Nødetatene er på vei til stedet. Vi har fått melding om stillestående kø på E18 i retning mot Oslo mellom Knapstad og Elvestad, og at enkelte velger å snu på veien.
Les mer om E18, Elvestad, Hobøl, Knapstad og Oslo.
Minst n skadet i ulykke
Minst en person er skadet i en kollisjon mellom en moped og en bil i Hobøl. Det melder politiet på Twitter.
Les mer om Hobøl og Twitter.
Ulykke på E18 skaper kø
En trafikkulykke på E18 ved Kråkstad i Ski skaper kø på E18. Ifølge en innringer møter trafikanter på vei mot Oslo køen allerede i Hobøl.
Les mer om E18, Hobøl, Kråkstad, Oslo og Ski.
Ulykke på FV120 i Hobøl
En bil kjørte inn i en annen bakfra på fylkesvei 120 ved Knapstad i Hobøl litt etter klokken sju i morges. Ambulanse og politi rykket ut til stedet. Operasjonssentralen ved Follo politidistrikt melder om lettere personskader. Veien er ryddet og trafikken går som normalt på stedet.
Les mer om Follo, Hobøl og Knapstad.
Fire biler i ulykke på E18
Fire personer skal være skadd ved Elvestad i Hobøl.
Les mer om E18, Elvestad og Hobøl.
– Stakk av fra ulykke
En bilist skal ha stukket fra et trafikkuhell på riksvei 120 ved Hobøl kirke. Ifølge politiet ser det ut til uhellet skjedde da sjåføren gjorde en forbikjøring. Ingen personer skal være skadd, men flere bilder skal ha fått materielle skader.
Les mer om Hobøl og Stakk.
Tre personer skadet i ulykke
Tre personer er lettere skadet etter trafikkulykken øst for Elvestadkrysset i Hobøl. Veien sperret, og alle nødetater er fremdeles på stedet.
Les mer om Elvestadkrysset og Hobøl.
Ulykke på E18
Spydeberg og Hobøl brannvesen har rykket ut til er på trafikkulykke E18 Holtsletta. Midlertidig stans i trafikken.
Les mer om E18 og Hobøl.
Ny ulykke på E18
Spydeberg og Hobøl brannvesen har rykket ut til en trafikkulykke på E18 ved Knapstad. Det melder Alarmsentral Brann Øst på Twitter.
Ulykke i Hobøl
Melding om singelulykke på Ringvoll, skriver politiet på Twitter. Det skal være store materielle skader, men moderate personskader. Nødetane er på vei.
Les mer om Hobøl, Ringvoll og Twitter.
Ulykke på E18 i Hobøl
Politiet i Follo melder om en møteulykke på E18 i Knapstad. Det skal være trafikale problemer på stedet, politiet dirigerer trafikken i begge retninger.
Les mer om E18, Follo, Hobøl og Knapstad.
Køkaos for fredagstrafikken
Endeløse køer på E6 ved Halden etter ulykke. E18 i Hobøl stengt i begge retninger etter enda en trailerulykke. SISTE NYTT: E18 stengt i begge retninger etter ulykke i Hobøl.
Les mer om Halden og Hobøl.
Tre biler i ulykke ved Elvestad
HOBØL: Bilfører anmeldes etter å ha forårsaket tafikkuhell på E18 like vest for Elvestadkrysset i Hobøl i 17.40-tiden i dag.
Bilfører anmeldes etter ulykke
En bilfører blir anmeldt for å ha forårsaket ulykken på E18 i Hobøl tidligere i dag. Det skriver Follo-politiet på Twitter. Tre biler var in
Les mer om E18, Follo-politiet, Hobøl og Twitter.
Ulykke på E18 i Hobøl
Det har skjedd et trafikkuhell på E18 ved Elvestadkrysset i Hobøl. Tre biler er involvert, skriver trafikkflyt.no på Twitter. Ulykken påvirk
Kilometerlange køer etter E18-ulykke
En 30-åring fra Askim ble fraktet med luftambulanse til sykehus etter en trafikkulykke på E18 i Hobøl i går. Ulykken førte til kilometerlange køer i begge retninger.
Les mer om Askim, E18 og Hobøl.
Fløyet til sykehus etter ulykke
Tre personer ble fraktet til sykehus etter en trafikkulykke på Rv 120 i Hobøl fredag kveld.
Les mer om Hobøl.
- Støy gjør elgen veldig utforutsigbar
HOBØL (I flere år har Jonny Krogh (51) filmet og fotografert elger på og langs veien i Østfold. Nå deler han sine beste elgråd med VGs lesere. UNNGÅ ULYKKE Hastigheten vil avgjøre omfanget
Les mer om Jonny Krogh og Østfold.
Politiet har henlagt skiulykke
Politiet har henlagt saken mot Kongsberg skisenter etter at en femten år gammel jente fra Hobøl ble alvorlig skadet i en ulykke i mars.
Les mer om Hobøl og Kongsberg.
Dødsulykke i Østfold
Elvestad (ANB-NTB): En person omkom og to ble skadd da en lastebil og en personbil kolliderte på E18 mellom Hobøl og Spydeberg i Østfold torsdag morgen. En person omkom i en ulykke i Østfold torsdag morgen.
Les mer om E18, Hobøl, Spydeberg og Østfold.