Hull

Derfor spilte Bayern München-stjernen med hull i begge skoene

Han laget dem selv, og forklaringen er ganske enkel.

Nytt tap for Henriksen og Diomande

Nedturen fortsetter for Hull i mesterskapsserien. Lørdag ble det 1-4-tap borte mot Sheffield United etter at Leon Clarke scoret alle fire målene for vertene. Markus Henriksen fikk sju minutter som innbytter, Adama Diomande fikk ikke spilletid.
Nestunnelen er stengt
Nestunnelen mellom Sollihøgda og Hønefoss er stengt på grunn av tetting av hull i veien. Det er omkjøring rundt tunnelen.
Les mer om Sollihøgda.
Golf: God start av Skarpnord
Marianne Skarpnord fikk en flott start på golfturneringen i Abu Dhabi og er på delt 2.-plass etter en 67-runde. Hun fikk birdie på 2., 4. og 15. hull og avsluttet med en eagle på 18. hull. Hun er fem slag under par. Lee-Anne Pace leder turneringen.
Les mer om Abu Dhabi og Skarpnord.

Værproblemer for Tutta

Suzann Pettersen lå på sjetteplass etter første runde i LPGA-turneringen i Malaysia. Hun rakk å spille fem hull fredag, før alle spillerne ble kalt tilbake til klubbhuset på grunn av lyn og torden, melder NTB. Da var Tutta på –4.
Les mer om Malaysia, NTB og Tutta.
Tre fengslet etter tyveri fra trailer
Tyvene skar hull i taket mens lastebilsjåføren lå og sov.
Klarer ikke skyte hull på gassflaskene
Politiets skarpskytter har ikke lykkes med å skyte hull i gassflaskene som skal ligge lagret på låven i Namsskogan. Takplater har rast over området der gassflaskene skal være oppbevart.
Les mer om Namsskogan.
Har ikke funnet gassflasker ennå
Politiets skarpskytter har ikke lykkes med å skyte hull i gassflaskene som skal ligge lagret på låven i Namsskogan. Takplater har rast over området der gassflaskene skal være oppbevart.
Les mer om Namsskogan.
Takplater har rast ned over gassflasker
Politiets skarpskytter har ikke lyktes med å skyte hull i gassflaskene som ligger lagret på låven i Namsskogan. Låven er i ferd med å brenne ned.
Les mer om Namsskogan.
Skarpskytter fra politiet på veg til låvebrann
En skarpskytter fra politiet er på veg til en låvebrann ved Brekkvasselv. De skal prøve å skyte hull på gassflasker som er lagra på låven.
Les mer om Brekkvasselv.
Skarpskyttere fra politiet på veg til låvebrann
Skarpskyttere fra politiet er på veg til en låvebrann ved Brekkvasselv. De skal prøve å skyte hull på gassflasker som er lagra på låven.
Les mer om Brekkvasselv.
Skarpskyttere på veg til låvebrann
Skarpskyttere fra politiet er på veg til en låvebrann ved Brekkvasselv. De skal prøve å skyte hull på gassflasker som er lagra på låven.
Les mer om Brekkvasselv.
Falt ned i seks meter dypt hull
En mann er alvorlig skadd etter en fallulykke i Fredrikstad mandag morgen.
Les mer om Fredrikstad.
Alvorlig skadd etter fall
Personen som ble skadet i et arbeidsuhell på Manstad kjøtt i dag tidlig betegnes som alvorlig skadd. Han ble flydd til Ullevål sykehus med luftambulanse. Til NRK sier politiet at mannen falt ned i et seks meter dypt hull, og arbeidstilsynet er varslet.
Les mer om Manstad og Ullevål.
Må betale ny asfalt
En huseier i Halden er dømt til å betale kommunens utgifter til asfaltering, etter at mannen skar et hull i asfalten utenfor sin egen eiendom. Han forklarte at han lagde hullet fordi mange kjører på venstre side av veien forbi eiendommen hans.
Les mer om Halden.
Bilavgiftene har sunket 25 milliarder kroner på ti år
Miljøvennlige elbiler gir glede – men også et stort hull i statskassen. Regnet pr. kjøretøy er avgiftene halvert på ti år.
Henriksen med målgivende for Hull
Markus Henriksen var servitør på Hulls mål i 1-1-kampen borte mot Norwich i engelsk mesterskapsserie lørdag, melder NTB. Henriksen fikk tillit fra start etter godt spill på landslaget og serverte Nouha Dicko etter 29 minutter.
Les mer om Hull, NTB, Norwich og Nouha Dicko.
Kjempehull i isen på sydpolen
Et massivt hull på 80 000 kvadratkilometer er funnet i sjøisen på Antarktis.
Nå gjøres Kirkegata på Møllenberg bedre for syklistene
De siste dagene er det frest hull i asfalten i Kirkegata på Møllenberg. Gata er i ferd med å bli sykkelgate.
Les mer om Kirkegata og Møllenberg.
Ronaldo reddet Portugal fra flause
Cristiano Ronaldo var benket fra start, men kom inn og fikk hull Andorra.
Les mer om Andorra og Portugal.
Slet med dårlig sikt
Mads Østberg og kartleser Torstein Eriksen fra Steinberg ledet lenge rally Spania, men falt ned til femteplass etter de to avsluttende prøvene i går. Duoen har allikevel kun 7,1 sekunder å ta inn på Andreas Mikkelsen i ledelsen. Østberg og Eriksen sliter med dårlig sikt - trolig fordi et stort hull i bilen slipper inn mye støv. På den tredje etappen var problemene så store at kartleser Eriksen slet med å snakke på grunn av alt støvet.
Matkontroll: Fant store mangler hos halal-forhandler på Svinesund
Vann rant fra taket i fryselaget, skadedyr hadde fri tilgang gjennom hull og sprekker, og det var store hull i taket på en ferskvarebutikk på Svinesund.
Les mer om Svinesund.
Brøndby kneblet LSK
LSK Kvinner maktet ikke å få hull på byllen i mesterligakampen mot Brøndby. Danskene holdt kanarifuglene til 0-0 på Åråsen onsdag.
Les mer om Brøndby, LSK og Åråsen.
Nedtappingen av Theisendammen er i gang
Dykkere måtte bruke skjærebrenner for å få hull på den gamle tappeluka.
Les mer om Theisendammen.
Kjørte ned i synkehull
Bekken vasket bort grunnen under veien, slik at et stort hull åpnet seg. Der endte ferden for denne bilisten.