Hull

Hole-in-one kan du glemme, pass heller på ballene dine

Ved hull fire på Røros golfbane lurer nemlig denne røveren.

Forgiftede trær

To trær ved Stølsviga i Arendal skal ha blitt forgiftet, skriver Agderposten. – Det er noen som har boret hull i stammen og sprøytet gift inn i treet, sier vaktmann Jim Seldal. Han legger også til at trærne var til fare for mennesker som bruker området.
Forgiftede trær
To trær ved Stølsviga i Arendal skal ha blitt forgiftet, skriver Agderposten. – Det er noen som har boret hull i stammen og sprøytet gift inn i treet, sier vaktmann Jim Seldal. Han mener at trærne var til fare for mennesker som bruker området.
Bil og hus fikk skader
Ingen personer ble skadet da stein etter et sprengningsuhell traff en bil og et hus i Luktvassvegen i Mosjøen. Sprengningen skjedde i forbindelse med en ny vei i området. – Det har oppstått hull i tak på et hus og bulker i en bil, melder politiet.
Les mer om Luktvassvegen og Mosjøen.

Djabrail (6) fra Stavanger døde etter legetabbe. Familien får bare dekket utgiftene til begravelsen

Pårørende til barn som dør etter feilbehandling kan vente seg svært liten erstatning. – Kan være et hull i lovverket, mener advokat.
Les mer om Stavanger.
Tutta raste på listene
Suzann Pettersen hadde ingen god dag på golfbanen i Evian-mesterskapet lørdag, gikk 2. runde tre slag over par og raste på listene. Bogey på 11. hull ble fulgt av dobbelbogey på 12. hull, og etter en ny bogey på 15. hull var Tutta nede på delt 46.-plass.
Les mer om Evian-mesterskapet og Tutta.
Politiet: – Dette er galskap
SKIEN (NRK): Politiet i Telemark karakteriserer det som galskap når noen for andre natt på rad har fjernet kumlokk fra flere gater i bydelen Frogner-Bratsberg i Skien. Politiet advarer mot «sporten, som i verste fall kan føre til at noen faller ned i et åpent hull og omkommer.
Dette er galskap, sier politiet
Politiet i Telemark karakteriserer det som galskap, når noen for andre natt på rad har fjernet kumlokk fra flere gater i bydelen Frogner-Bratsberg i Skien. Politiet advarer mot sporten, som i verste fall kan føre til at noen faller ned i et åpent hull og omkommer.
Uværstrøbbel for Tutta
Suzann Pettersen rakk å spille tre hull før værgudene tvang arrangørene til å utsette førsterunden av Evian-mesterskapet i golf torsdag. Den norske golfprofilen startet sin åpningsrunde rett før klokken 9 torsdag. En time seinere gjorde sterk vind og kraftig regnvær det umulig å fortsette.
Les mer om Evian-mesterskapet og Tutta.
Johansen avgjorde for Fulham
Stefan Johansen ble matchvinner da Fulham tok sin første hjemmeseier i engelsk mesterskapsserie med 2-1 over Hull. Mer på TV2.no.
Les mer om Fulham og Hull.
Skadeverk på veggplater
I Kongsvinger er det gjort skadeverk på flere veggplater ved bedriften Hellanor på Rasta. Det er kastet stein og slått hull i platene, ifølge politiet. Det er snakk om skader på 40.000 kroner. Alle platene som er skadet må byttes ut, melder Glåmdalen.
Les mer om Glåmdalen, Hellanor og Rasta.
Pinlig tap for Henriksen og Diomande
Markus Henriksen spilte fra start og Adama Diomande kom inn etter pause da deres Hull tapte 0-5 mot Derby i Championship fredag.
Drapsetterforskere: Her er hullene i Ubåt-Madsens forklaring
Peter Madsen (46) er tiltalt for siktet for forsettlig drap, men nekter for å ha drept den svenske journalisten Kim Wall (30). Etterforskerne mener det er flere hull i hans forklaring.
Les mer om Kim Wall.
Under middagen på fredag merket Lagerbäck at noe var annerledes i laget
– Vi slipper å grave oss opp av et stort, svart hull.
Les mer om Lagerbäck.
Kjæresten sønderknust etter bodybuilder Rich Pianas død
Fitness-modell Chanel Jansen skriver at det føles som hun har «et hull i hjertet etter at Rich Piana døde fredag – bare 46 år gammel.
Les mer om Rich Piana.
Kjæresten sønderknust etter bodybuilder Rick Pianas død
Fitness-modell Chanel Jansen skriver at det føles som hun har «et hull i hjertet etter at Rich Piana døde fredag – bare 46 år gammel.
Les mer om Rich Piana.
Diomande scoret først
Adama Diomande gjorde Hulls 1-0-mål da Bolton ble slått 4-0 i den engelske mesterskapsserien i fotball fredag kveld. Hull har skaffet seg sju poeng på fem kamper.
Les mer om Bolton.
Mange hull i veien
En mann som har fått skadet bilen sin, mener kommunen må reparere hull på veiene i kommunen og har sendt dem en liste om de han vet om. Tønsberg kommune svarer at de lapper hull når de får vite om dem, men at de er avhengig av at folk melder inn, skriver Tønsbergs Blad.
Stengte vannet på flyplassen
Hull på en vannledning førte til at vannet ble avstengt på Stavanger lufthavn, Sola natt til tirsdag.
Les mer om Sola og Stavanger.
Ny rapport: Velferds-Norge svikter tusenvis av barn
En ny rapport fra Røde Kors og SSB avdekker systemsvikt og store hull i sikkerhetsnettet for barn og unge i Norge.
Les mer om Norge og SSB.
«Bør jeg ta et friår? Eksperten svarer.
– Hull i CV-en er alltid negativt. Du må kunne fortelle hva du gjorde.
Les mer om CV-en.
Hareide: – Regjeringens mattekrav er «hull i hodet-politikk
Knut Arild Hareide (KrF) kaller mattekravet til lærerstudiet for «hull i hodet-politikk. – Viser breddekunnskap, svarer Peter Christian Frølich (H).
– Fotball var mer underholdende før
Boka «På hjemmebane er Per Christiansens forsøk på å fylle et hull i trøndersk fotballhistorie i perioden etter krigen.
Les mer om Fotball.
– Fotball var mer underholdende før
Boka «På hjemmebane er Per Christiansens forsøk på å fylle et hull i trøndersk fotballhistorie i perioden etter krigen.
Les mer om Fotball.