Hunstadmoen

Mann arrestert

En mann som i ettermiddag forsøkte å ta seg inn i biler i firefeltsveien ved Hunstadmoen i Bodø, er arrestert og sitter i arrest, skriver Avisa Nordland. Mannen var påvirket av rusmidler, opplyser politiet overfor avisa.

Snart kan bodøværingene kjøre her

Dersom alt går etter planen, åpner Sigrid Undsets vei på øvre Hunstadmoen i Bodø i natt. Dermed blir mye av køproblemene for å komme seg inn og ut av byen borte. – En krevende periode endelig er over, sier prosjektleder Odd Inge Bardal i Bypakke Bodø.
Tatt på fersken
To bilister fikk forenklet forelegg da utrykningspolitiet i kveld gjennomførte en kontroll på Hunstadmoen i Bodø. Kontrollen gjaldt skilting og lyssignal.
Les mer om Bodø og Hunstadmoen.
Gladnyhet for pendlere til byen
Fra i morgen vil trafikken flyte bedre ved RV80 Hunstadmoen

Mindre kø

Trefeltsveien mellom Stille Dal og Hunstadmoen i Bodø er nå åpnet igjen. Da skal køproblemene ut av byen på ettermiddagen bli mindre, melder Statens vegvesen.
Les mer om Bodø, Hunstadmoen og Stille Dal.
Stenger veien
Riksvei 80 utenfor Bodø stenger i periode på inntil 15 minutter ved Hunstadmoen mellom klokken 16 og 19 på grunn av veiarbeid, melder NRK Trafikk.
Les mer om Bodø og Hunstadmoen.
Kø på Rv 80
På Rv 80 utenfor Bodø sentrum er det bare ett felt i hver retning hele døgnet mellom Hunstadmoen og Jensvoll. Det tredje kjørefelet er avstengt i forbindelse med et veiprosjekt i området. Det kan bli kø i perioder med stor trafikk.
Les mer om Bodø, Hunstadmoen og Jensvoll.
Nytt oppdrag i Bypakke Bodø
Når det er hull tvers igjennom fjellet gjenstår det fortsatt omfattende arbeider før bilene kan kjøre de 2,8 kilometerne mellom Hunstadmoen og Bodøelv. Nå kunngjør Statens vegvesen konkurranse om elektroarbeidene i tunnelen. Planen er å åpne det ene løpet for trafikk høsten 2018. Les mer her.
Rv 80 åpnet ogjen
Åpnet for normal trafikk ved Hunstadmoen. Ett felt var stengt fordi en sikring i lysanlegget måtte skiftes.
Les mer om Hunstadmoen.
Kø på riksvei 80 mot Bodø
På Rv 80 inn mot Bodø er det lang kø fordi ett felt er stengt ved Hunstadmoen, ifølge tips. Det pågår vegarbeid i området.
Les mer om Bodø og Hunstadmoen.
Kø inn til Bodø
På Rv 80 inn mot Bodø står en bil om lag 100 meter før Hunstadmoen, ifølge tips. Bilene må over i motsatt kjøreretning for å komme forbi. Dermed blir det kø.
Les mer om Bodø og Hunstadmoen.
Kø inntil Bodø
På Rv 80 inn mot Bodø står en bil om lag 100 meter før Hunstadmoen, ifølge tips. Bilene må over i motsatt kjøreretning for å komme forbi. Dermed blir det kø.
Les mer om Bodø og Hunstadmoen.
Ikke alvorlig personskade
Politiet i Salten er ferdig på stedet etter en trafikkulykke på Hunstadmoen i Bodø i ettermiddag. Hendelsen skjedde da en bil kjørte på en annen bakfra. En gravid kvinne er kjørt til Nordlandssykehuset for sjekk, men det er ikke snakk om alvorlige personskader, forteller operasjonsleder Espen Fagervoll til NRK.
Trafikkulykke på Hunstadmoen
Trafikkulykke på Hunstadmoen
Les mer om Hunstadmoen.
Sprenger første salve
I dag sprenger Statens vegvesen første salve på tunnelen mellom Hunstadmoen og Bodøelv. Etter tre måneders anleggsaktivitet er det klart for å gå inn i selve fjellet på det som skal bli en 2,8 km lang tunnel på riksveg 80 i Bodø.
Les mer om Bodø, Bodøelv og Hunstadmoen.
Kaster snøball på biler
Politiet sjekker tips om at biler på Rv 80 ved Hunstadmoen i Bodø er blink for snøballkastere.
Les mer om Bodø og Hunstadmoen.
To til legevakt
To personer er kjørt til legevakt for kontroll i forbindelse med røykutviklingen på Hunstadmoen i Bodø. Ifølge politiet i Salten har de vært utsatt for røyk og farlige gasser.
Les mer om Bodø, Hunstadmoen og Salten.
Har slukket brannen
Brannvesenet i Bodø har nå slukket brannen i sikringsskapet i en bolig på Hunstadmoen, opplyser de.
Les mer om Bodø og Hunstadmoen.
Har slukket brannen
Brannvesenet i Bodø har nå slukket brannen i sikringsskapet i en bolig på Hunstadmoen, opplyser de på twitter.
Les mer om Bodø og Hunstadmoen.
Slik ser vegvesenet for seg nye riksvei 80
Slik vil riksvei 80 mellom Hunstadmoen-Thallekrysset vil se ut om fire-fem år.
Seks firma vil bygge Bodøtunnelen
Tilbudsåpninga i dag viste at seks entreprenørfirma ønsker å bygge ny riksveg 80 fra Hunstadmoen til Bodøelv. Strekningen er 3,5 km og inkluderer 2,8 km tunnel mellom Hunstadmoen og Rønvikjordene foran Bodin leir.
De kjemper om å få bygge Bodøtunnelen
Foto: Statens Vegvesen Seks firmaer har lagt inn anbud i kampen om å bygge tunnelen mellom Hunstadmoen og Bodøelv. Veidekke har den laveste prisen.
Fra Hunstadmoen til Grand Prix
Grand Prix var den kvelden i året hvor glamouren kom til Hunstadmoen, forteller Vivi Stenberg. Nå jobber hun midt i MGP-sirkuset. Kveldens hovedperson, Margaret Berger, og Vivi Stenberg.
Ny overfallsvoldtekt i Bodø
Det er anmeldt en ny overfallsvoldtekt i Bodø i natt. Ei ung kvinne skal ha blitt overfalt og voldtatt på en gang- og sykkelsti langs riksveien ved Hunstadmoen, melder NRK.
Les mer om Bodø, Hunstadmoen og NRK.
Mistenkelig dødsfall
Eieren fant huskyen Daik død ute på verandaen hjemme på Nedre Hunstadmoen i forrige uke. Politiet har henlagt saken. Les politiets begrunnelse for henleggelsen. Har du sett noe som kan være av interesse i saken? Tips oss på tips@an.no.
Les mer om Daik og Nedre Hunstadmoen.