Jente

Takk til jente (16)

Lang saksbehandlingstid skal ikke føre til at gjerningspersonen får strafferabatt.

Filma valden då gut (14) blei banka opp

To gutar og ei jente møtte i retten tiltalt for å ha banka opp ei 14 år gammal gut i Nordhordland.
Les mer om Nordhordland.
Siktet for voldtekt av ung jente
En mann i slutten av tenårene er siktet for et seksuelt overgrep mot en ung jente på biblioteket i Kongsberg, skriver Laagendalsposten. Overgrepet skal ha skjedd for to uker siden.
Mann siktet for voldtekt av ung jente på bibliotek
En 19 år gammel mann er siktet for å ha begått et seksuelt overgrep mot en ung jente mellom reolene på et bibliotek i Kongsberg.
Les mer om Kongsberg.

Siktet for overgrep mot barn

En mann er siktet for voldtekt av barn under 14 år, fordi han skal ha forgrepet seg på ei ung jente i biblioteket på Krona på Kongsberg for to uker siden. Det skriver Laagendalsposten. Politiet sier at mannen er avhørt og at han har erkjent de faktiske forhold.
Tidligere Fløya-jente klar for cupfinalen - får Klanen-hjelp
Frida Lyshoel (21) er klar for sin hittil største kamp som fotballspiller.
Les mer om Klanen-hjelp.
SFO-ansatt forgrep seg på jente (7)
En tidligere SFO-ansatt i Asker er dømt til fengsel for overgrep han begikk for sju år siden.
Les mer om Asker.
Dømt til fengsel for overgrep
En Asker-mann i 30-årene er dømt til fengsel i ett år og åtte måneder for å ha forgrepet seg på en sju år gammel jente. Overgrepet skjedde våren 2010, da mannen var ansatt som SFO-assistent på en barneskole i Asker, skriver Budstikka.
Les mer om Asker og Budstikka.
Mann truet liten jente og var til sjenanse på Rosendal
Ble innbrakt i arresten litt over klokken 20 søndag kveld.
Les mer om Rosendal.
Mann dømt for overgrep
En mann i 30-årene fra Asker er dømt for å ha forgrepet seg på en sju år gammel jente, på en barneskole i Asker i 2010. Det skriver Budstikka. Han har blitt anmeldt for liknende overgrep to ganger tidligere. Mannen nekter straffskyld.
Les mer om Asker og Budstikka.
Måtte på legevakta etter mopedvelt
Ei jente er kjørt til legevakta etter at mopeden hennes skled på glatt føre på Holumsveien i Mandal. Hun skulle svinge av veien da mopeden begynte å skli og veltet.
Les mer om Holumsveien og Mandal.
Advarer mot falsk vekter
Politiet i Telemark advarer mot falsk vekter som banket på hos 15 år gammel jente. De ber folk i området om å ikke slippe mannen inn om han banker på, men heller kontakte politiet.
Les mer om Telemark.
En jente er påkjørt i Ås
En jente ble påkjørt i gangfeltet i Meierikrysset i Ås. Hun kjøres til legevakten.
Les mer om Meierikrysset.
Voldtektssiktet gutt løslatt
En 16 år gammel gutt som er siktet for ran og voldtekt er løslatt fra varetekt. Tre brødre på 15, 16 og 18 år er siktet for å stå bak flere ran med kniv de siste månedene. De to eldste er også siktet for grov voldtekt av ei mindreårig jente. Les mer.
Nicki Minajs bror dømt for voldtekt av 11-åring
Rapperens bror ble torsdag denne uken dømt for voldtekt av mindreårig jente.
Amerikansk politiker blir beskyldt for seksuelt overgrep mot mindreårig
WASHINGTON, D.C. (VG) Roy Moore (70), som neste måned kan bli valgt inn i USAs senat, blir i en artikkel i Washington Post beskyldt for å ha forsøkt å ha sex med en 14 år gammel jente da han var 32.
Les mer om D.C og Washington Post.
Polititeori: Familiemedlemmer planla æresdrap på 18 år gammel kvinne
Politiet mener samtaler mellom flere av de siktede forut det angivelige drapsforsøket på en 18 år gammel jente i Oppegård peker i retning av et æresmotiv og planlegging.
Les mer om Oppegård.
Otta-jente i redaktørstolen
Mari Midtstigen fra Otta tar over ansvaret for Norges eneste landsdekkende nyhetsavis for barn, Aftenposten junior. Det skriver Medier 24. 36-åringen kommer fra jobben som redaktør for magasinene Foreldre Midtstigen kommer fra jobben som ansvarlig for foreldreporteføljen i Egmont Publishing og er redaktør for magasinene Foreldre & barn, BAM og Glade barn i barnehagen.
Barn i kollisjon med bil i Arendal
Et barn på sykkel skal ha kollidert i en bil ved Blødekjær i Arendal. Etter det NRK får opplyst skal barnet ha kommet syklende i retning mot Arendal sentrum og truffet bilen. En 12 år gammel jente er kjørt til sykehus for sjekk, men ingen synlige skader. Bilen skal ha holdt lav fart.
Les mer om Arendal, Blødekjær og NRK.
Glassverket-jente til VM
Veronica Kristiansen fra Glassverket er tatt ut til VM-troppen i håndball, og blir med til håndball-VM i Tyskland. VM arrangeres i perioden fra 1. til 17. desember med semifinaler og medaljekamper i Hamburg.
20-åring tiltalt for voldtekt av skoleelev
En 20 år gammel mann er tiltalt for å ha voldtatt en 14 år gammel jente på Nordmøre i mars i år.
Les mer om Nordmøre.
Tiltalt for voldtekt på skole
En 14 år gammel jente skal ha blitt voldtatt av en mann inne på do på ungdomsskolen der hun var elev. Det melder NRK. Saken starter i slutten av november.
Les mer om NRK.
20-åring tiltalt for voldtekt av skoleelev
En 20 år gammel mann er tiltalt for å ha voldtatt en 14 år gammel jente på Nordmøre i mars i år.
Les mer om Nordmøre.
Unge brødre siktet for voldtekt og knivran
En 16-åring og en 18-åring er siktet for grovt ran med kniv og voldtekt av en mindreårig jente i Oslo. Deres 15 år gamle bror er også siktet for ranet.
Les mer om Oslo.
Veltet med moped
Det har vært et trafikkuhell i Midtskogveien i Sætre. Ei jente på moped har veltet i en sving. Ingen andre er involvert i velten. Nødetater er på stedet.
Les mer om Midtskogveien og Sætre.