Jente

Slik reagerer Tajik på Giskes «flink ung jente-kommentar

I et intervju med DN kalte nestleder i Arbeiderpartiet kollegen Hadia Tajik, som også er nestleder, for en flink ung jente. Nå har Tajik svart ham på Twitter.

Ingen barn funnet i live i sammenrast skole i Mexico

Mexicos marine sier det ikke er noen barn igjen i live i en kollapset skole etter at redningsarbeidere slet i dagevis for å redde en jente de mente lå begravet.
Les mer om Mexico.
Lang dags ferd mot fjord
Hva får en ung jente som aldri har gjort noe galt til å risikere fengsel for en fjord?
Ingen barn funnet i live i kollapset skole
Mexicos marine sier det ikke er noen barn igjen i live i en kollapset skole etter at redningsarbeidere slet i dagevis for å redde en jente de mente lå begravet.

«Skam-skuespillerne: – Dette gjør rollefigurene om ti år

«Jente-Chris bor på Gran Canaria og jobber som bartender, mens Eskil har blitt helsesøster på Hartvig Nissen videregående. Dette tror skuespillerne om rollefigurenes fremtid.
«Skam-Josefine om reaksjoner: – Jeg fikk sjokk
Folkene bak Vilde, Isak, Noora, Eskil og Jente-Chris samlet seg torsdag for å snakke om de beste minnene og sterkeste stundene fra TV-seriefenomenet «Skam.
«Skam-Josefine om reaksjonene: – Jeg fikk sjokk
Folkene bak Vilde, Isak, Noora, Eskil og Jente-Chris er torsdag samlet for å snakke om de beste minnene fra TV-seriefenomenet «Skam.
«Skam-skuespiller: – Venter på at det blir en sesong til
Folkene bak Vilde, Isak, Noora, Eskil og Jente-Chris er torsdag samlet for å snakke om de beste minnene fra TV-seriefenomenet «Skam.
«Skam-skuespillerne: – Venter på at det blir en sesong til
Folkene bak Vilde, Isak, Noora, Eskil og Jente-Chris er torsdag samlet for å snakke om de beste minnene fra TV-seriefenomenet «Skam.
Baseball-stjerne knust etter å ha skadet liten jente – krever endringer
Todd Frazier opplevde alle baseball-spilleres mareritt da han traff et barn med en ball som gikk i 190 kilometer i timen.
Siktet: Seksuell adferd mot barn
Politiet har siktet en mann som fulgte etter ei 8 år gammel jente på Langhus forrige onsdag ettermiddag. – Mannen skal ha fulgt etter jenta, og tatt kontakt med henne på en uønsket seksuell måte, opplyser politiet.
Jobber mot klokken for å redde jente fra sammenrast skole i Mexico
MEXICO CITY (VG) 21 barn og fire voksne har omkommet etter at skolen Enrique Rebsamen raste sammen tirsdag som følge av Mexicos dødeligste skjelv på 32 år. Redningsarbeidere jobber fortsatt på spreng et døgn etter skjelvet.
Les mer om Enrique Rebsamen og Mexico.
Nekter straffskyld for voldtekt
De to guttene som er anmeldt for voldtekt av ei jente i Hallingdal i helgen, nekter straffskyld. Både jenta og guttene er avhørt, men politiet ønsker ikke å kommentere hva ungdommene har forklart. Alle er under 18 år.
Les mer om Hallingdal.
Anmeldt etter påkjørsel i gangfelt
Politiet har anmeldt bilføreren som kjørte på en fotgjenger på fylkesvei 109. Den påkjørte er en jente i tenårene, som nå opereres for skader i magen og ben. Påkjørselen skjedde i et gangfelt på et oversiktlig sted sier politiet, som har beslaglagt bilførerens førerkort.
Jente (12) ble presset til å sende nakenbilde – risikerer selv å bli straffet
På grunn av det moren kaller «et helt håpløst lovverk, risikerer en ung jente fra Sør-England å bli straffet for å ha produsert barnepornografi.
Les mer om Sør-England.
Bekymret for utviklingen: - Økt etterspørsel etter yngre prostituerte
Rosa-prosjektet kontaktet i forrige uke barnevernet, etter å ha kommet i kontakt med en svært ung jente.
Anmeldt for voldtekt
To tenåringsgutter er anmeldt for voldtekt av en ung jente i helgen. Det bekrefter jourhavende politijurist Ann Iren Svane Mathiassen. Voldtekten skal, ifølge politiet, ha skjedd på en fest i nordre Buskerud. Politiet har sikret seg spor i saken, og vitner er avhørt.
Levde med serievoldtektsmannen
Marthe Stavrum (31) bodde sammen med danseren Julio Kopseng som ble dømt til 21 års forvaring for serievoldtekter. I den nye boka En sånn jente, forteller hun om de ni månedene sammen med ham.
Les mer om Julio Kopseng.
Dømt til tre års fengsel for voldtekt av 13-åring
En 23 år gammel mann er i Gulating lagmannsrett dømt til tre års fengsel for seksuell omgang med en 13 år gammel jente som han hadde et forhold til.
Les mer om Gulating.
Syklist påkjørt
Ei 17 år gammel jente på sykkel ble påkjørt av en bil i et gangfelt i Mosjøen. Syklisten er fraktet til legevakt.
Les mer om Mosjøen.
Mann (19) skal ha filmet overgrep med jente (14)
En 19 år gammel mann er tiltalt for overgrep mot fem unge jenter. Ved en anledning skal en 21-åring ha deltatt sammen med 19-åringen.
Svensk TV-sjef avslørt: Ville kjøpe jomfrudommen til jente på 14 år
TV-sjefen møtte «14-årige Linnea på et nettsted for sugardating, men ble avslørt av svensk TV-program.
Les mer om Linnea og TV-program.
Odd Vidar (49) og Jenny Huynh Furubotn (5)
– Jenny betyr alt for meg. Jeg hadde nesten gitt opp håpet om at jeg kunne bli pappa, da underet skjedde. 44 år og pappa for første gang. Hun skal bli en selvstendig og sterk jente, håper jeg. Det er en vanskelig balanse å ikke overbeskytte henne. Hun har gjort at jeg er så uendelig glad for livet. Jeg ble adoptert til Sveio fra krigen i Vietnam da jeg var baby. Nå kommer Jenny til å være igjen etter meg og føre arven videre. Det er stort.
Årets beste norske film fra Trier
Speisa psykothriller om religiøs jente som kommer til byen for å studere og forelsker seg. Joachim Triers «Thelma er sjangerfilm på dypt vann.
Les mer om Trier.