Jente

Frikjent for overgrep fordi saka var forelda

Ein mann i slutten av 30-åra er i Sogn og Fjordane Tingrett frikjent for overgrep mot ei mindreårig jente. Årsaka er at saka er forelda, seier retten.
Les mer om Fjordane Tingrett og Sogn.

– Advarer mot snøhuler i brøytekant

Undervisningsbygg oppfordrer Oslo-skolene til å passe på at det ikke blir laget snøhuler i brøytehauger. I januar ble en ni år gammel jente begravd i en snøhule i Skien. Politiet brukte rundt 30 minutter å grave frem jenta, som ikke ble skadd.
Les mer om Advarer, Oslo-skolene og Skien.
Dømt for overgrep på nabojenta
En mann i 40-årene er i Glåmdal tingrett dømt til fengsel i tre år og tre måneder for seksuelle overgrep mot en 12 år gammel jente. Retten mener at mannen har utnyttet sin posisjon som nabo.
Les mer om Glåmdal.
Jente påkjørt i fotgjengerfelt
En 17 år gammel jente har blitt påkjørt i et fotgjengerfelt på riksvei 23 i Spikkestadbakkene i Lier. Jenta er ikke alvorlig skadd, opplyser politiet. Sjåførens førerkort er beslaglagt.
Les mer om Lier og Spikkestadbakkene.

Ber om unnskyldning etter overgrep

Ei jente fra Aust-Agder, og ei jente fra Vest-Agder er blant de 10 unge jentene som ble utsatt for overgrep av en mann fra Hordaland. I retten i dag innrømmet mannen overgrepene, og ba flere ganger om unnskyldning. Les mer.
Alvorlig skadet i rideulykke
En 16 år gammel jente er alvorlig skadet etter en rideulykke i Nittedal i helgen. Ifølge Varingen hadde jenta et stygt fall fra hesteryggen. Hun ble fraktet til Ullevål universitetssykehus med helikopter. Tilstanden hennes er ikke livstruende.
Les mer om Nittedal og Ullevål.
Stor leteaksjon etter jente – funnet i god behold
Politiet lette søndag morgen etter en jente som ble meldt savnet etter en fest i Bærum. Klokken 12.30 ble jenta funnet i god behold.
Les mer om Bærum.
Leteaksjon etter savnet jente (17) i Bærum
En 17 år gammel jente er savnet etter en fest i Bærum. Politiet frykter at hun kan ha sovnet ute.
Les mer om Bærum.
Jente (17) funnet i god behold
En 17 år gammel jente som ble meldt savnet i Bærum søndag morgen, er kommet til rette i god behold. Politiet søkte med store ressurser, og fikk bistand fra letemannskaper.
Les mer om Bærum.
Helikoptersøk etter savnet jente
– Jenta skal ha vært savnet siden rundt kl. 06:00 søndag, sier operasjonsleder i Oslo politidistrikt, Vidar Pedersen til NRK. Hun skal ha vært beruset og politiet frykter hun fortsatt er utendørs. Det er satt inn både hundepatruljer og politihelikopter i søket etter jenta i Ringstabekk i Bærum.
Jente savnet
Jente savnet
Malvin fant savnet beruset jente i snøen
Da politiet i Haugesund fikk melding om at en beruset jente var savnet i vinterkulda, rykket de ut med hundepatruljen. Det ga resultater.
Les mer om Haugesund.
Dette har idrettsverden aldri sett før
20. januar er en viktig dag for en mer likestilt idrett. Tidenes første kontinentalcuprenn for kvinnekombinert ble i dag et faktum. Beste norske jente i det historiske rennet ble Therese Johaugs søskenbarn, Gyda Westvold Hansen.
Prinsesse Ingrid Alexandra feirer 14-årsdag
Ungdomsskoleelev, Asker-jente og prinsesse Ingrid Alexandra fyller år søndag og står på terskelen til sin største internasjonale eksponering så langt.
Prinsesse Ingrid Alexandra blir 14 - får et år med mye oppmerksomhet
Ungdomsskoleelev, Asker-jente og prinsesse Ingrid Alexandra fyller år søndag og står på terskelen til sin største internasjonale eksponering så langt.
Kim og Kanye avslører babynavnet
Mandag ble superparet Kim Kardashian og Kanye West foreldre til en liten jente.
Tonje (22) er eneste jente på det nye skatelandslaget
Den ferske landslagsskateren trives som eneste jente i gjengen, men ser gjerne at flere av samme kjønn oppdager grenen.
Brøytesjåfør: – Skrekken er å brøyte et barn inne
SILJAN (NRK): Brøytesjåfør Knut Harald Andresen oppfordrer alle til å lære barna sine å vinke til brøytebilen. Han føler veldig med sjåføren som brøytet en ni år gammel jente inne i en snøhule.
Jente (9) ble måkt inne i snøhule: – En skremmende opplevelse for henne
SKIEN (VG) En 9 år gammel jente ble tirsdag ettermiddag måkt inne i en snøhule i Skien. Moren forteller at de gravde i 15–20 nervepirrende minutter før de fant henne.
Les mer om Skien.
Palestinsk jente holdes i varetekt til rettssaken starter
Den 16 år gamle palestinske jenta Ahed Tamimi, som skjelte ut, dyttet og fiket til en israelsk soldat før jul, skal holdes i varetekt til rettssaken starter.
Les mer om Ahed Tamimi.
Sørlandet sykehus erkjenner lovbrudd
Sørlandet sykehus erkjenner at loven ble brutt i behandlingen av en 15 år gammel jente som er siktet for drap og drapsforsøk på Sørlandssenteret i juli 2017.
Les mer om Sørlandssenteret.
Sykehus erkjenner lovbrudd
Sørlandet sykehus erkjenner at loven ble brutt i behandlingen av en 15 år gammel jente som er siktet for drap og drapsforsøk på Sørlandssenteret i juli 2017. Rapporten fastslår blant annet at spesialisthelsetjenesten ikke utredet henne godt nok.
Les mer om Sørlandssenteret.
Sykehus erkjenner lovbrudd i behandlingen av drapssiktet jente
Sørlandet sykehus erkjenner at loven ble brutt i behandlingen av en 15 år gammel jente som er siktet for drap og drapsforsøk på Sørlandssenteret i juli 2017.
Les mer om Sørlandssenteret.
Jente (9) ble måkt inne i snøhule: – En tøff opplevelse for henne
En 9 år gammel jente ble i går ettermiddag måkt inne i en snøhule i Skien, opplyser politiet.
Les mer om Skien.
Jente (9) var savnet - måkt inne i snøhule
En 9 år gammel jente ble i går ettermiddag måkt inne i en snøhule i Skien, opplyser politiet.
Les mer om Skien.