Jobben

Ny rektor på Høyskolen Kristiania

Professor Arne Krumsvik blir ny rektor på Høyskolen Kristiania i Oslo. Krumsvik starter i jobben 1. august 2018, samme dag som Westerdals slår seg sammen med den private høyskolen, skriver Khrono.

Tidligere OD-direktør: Petroleumstilsynet ikke tøffe nok

– Hadde Petroleumstilsynet og Oljedirektoratet gjort jobben sin, ville aldri Goliat kommet ut i Barentshavet før den var ferdig, sier oljeveteran Rolf Wiborg.
«Ingen vil bygge E39: – Kontraktene er for store
De fleste norske entreprenører kan ikke, eller tør ikke ta den store jobben. Det hevder Maskinentrepenørenes Forbund (MEF). Nye Veier må avlyse anbudskonkurransen om E39 vestover.
Les mer om E39.
Anklaget for seksuell trakassering – sparket
Mandag anklaget åtte kvinner Charlie Rose for seksuell trakassering. Tirsdag har han mistet jobben i CBS.
Les mer om Charlie Rose.

Legger ned Kasper transittmottak

Kasper transittmottak i Våler skal legges ned, skriver Moss Avis. Grunnen er at det kommer svært få asylsøkere til Norge for tiden og derfor kutter Utlendingsdirektoratet i antall plasser. Det er nesten 30 fast ansatte og omkring 10 tilkallingsvikarer ved mottaket. De fleste av dem kommer til å miste jobben, ifølge avisa.
«Du rakker ikke ned på lagkameratene, Petter!
KOMMENTAR: Man går ikke inn på jobben og slenger høylytt dritt til kollegene sine. Det var egentlig det Petter Northug gjorde på Instagram mandag kveld.
Bård Wiggen blir Solbakken-assistent – igjen
Kort tid etter at han sa opp sin stilling som sportsdirektør i Viking, er Bård Wiggen (55) tilbake i jobben som assistenttrener i FC København.
Får daglige bekymringsmeldinger
I LO Agder får de hver eneste dag meldinger fra folk som er usikre og frykter jobben sin. En undersøkelse Fafo har gjort viser at bare en firedel av tillitsvalgte opplever at de har reell innflytelse ved omstilling på arbeidsplassen.
Les mer om Fafo.
Tre menn mistet jobben etter trakassering i Bergen
De siste fem årene har tre mannlige ansatte i Bergen kommune mistet jobben på grunn av seksuell trakassering.
Les mer om Bergen.
Tre menn mistet jobben etter trakassering i Bergen
De siste fem årene har tre mannlige ansatte i Bergen kommune mistet jobben på grunn av seksuell trakassering.
Les mer om Bergen.
To gigantavtaler på n uke for Toppserien. Nå begynner jobben med å heve norsk kvinnefotball.
– Hovedsatsingen er tidenes talentløft og profesjonalisering av toppklubbene.
Les mer om Toppserien.
FFK-ansatte kan miste jobben
Flere ansatte i FFK kan miste jobben etter at klubben rykket ned. Grunnen er at klubben må kutte budsjettet fra 30 millioner kroner til mellom 15 og 17 millioner. Det skriver Fredriksstad Blad. Styret i klubben vil se på alle budsjettpostene, sier styreleder Jostein Lund til avisa.
Uutdannet lykke: – Jobben min er hobbyen min
Dropper du ut av videregående skole har du tre ganger så stor sjanse for å ende opp som arbeidsledig. Thomas Hernes (43) har ikke utdannelse i det hele tatt. Men han skapte seg en jobb av hobbyen sin.
Har Hansen som Viking-favoritt
Mjøndalen-trener Vegard Hansen er oddsfavoritt til å ta over den ledige jobben som Viking-trener. Det er bettingselskapet ComeOn! som har satt odds på den ledige jobben. Tidligere storscorer Thorstein Helstad sier at Hansen har «svart belte i å bygge opp igjen en gammel fotballstorhet, og at det står respekt av det han var fått til i MIF.
Erna avviste at innvandring kostet Meyer jobben – nytt dokument avslører at innvandring var tema
34 timer før finansminister Siv Jensen (Frp) mistet tilliten til Christine Meyer, så SSB-sjefen seg nødt til å forsvare sitt syn på innvandring i et notat til regjeringen.
Skulle sparkes - fikk sluttpakke
En mangeårig TV 2-ansatt måtte gå fra jobben etter å ha hatt uanstendig kontakt med unge jenter i noen av kanalens programmer. På vei ut døren ga dagens ledelse ham en sluttpakke.
Politikerne må også møte på jobb
Bystyrepolitikerne i Trondheim har tatt på seg et viktig oppdrag. De har gode ordninger for å bli kjøpt fri fra jobben, slik at de kan drive politikk.
Les mer om Trondheim.
Jobben til Lasse er å oppføre seg som en terrorist
Danske Lasse sitter på Island og tenker ut hvordan flest mulig liv kan gå tapt av bombene han lager.
Les mer om Island og Lasse.
Hoppgutta gjorde jobben - alle de norske gikk videre fra kvalifiseringen
Norge stiller med samtlige seks hoppere i søndagens individuelle åpningsrenn i verdenscupen i den polske byen Wisla.
Les mer om Wisla.
Trøbbel på jobben: Elevene klager og mener læreren er strengere enn de andre
Elevene klager og mener han er strengere enn de andre lærerne. Nå lurer den ferske læreren på hvordan han kan forsvare seg uten samtidig å kritisere kollegene.
Ikke salgsbabbel
Feilinvesteringer i arbeidsplasser som ikke støtter opp rundt trivsel og effektivitet på jobben er kostbart og dårlig miljøvern.
Wiggen: - Det har vært en veldig krevende jobb
Slik forklarer Vikings sportssjef at han sier opp jobben.
Prikker i sentrum slitt bort
Bymiljøetaten i Oslo brukte i sommer rundt 700.000 kroner på å male 2000 prikker på asfalten i to gater. Flere av prikkene er nå slitt bort, skriver Nettavisen. Malingen kommunen krevde å bruke, er ifølge firmaet som gjorde jobben ikke egnet for asfalt.
Les mer om Nettavisen og Oslo.
Prikker til flere hundre tusen
Bymiljøetaten i Oslo brukte i sommer rundt 700.000 kroner på å male 2000 prikker på asfalten i to gater. Flere av prikkene er nå slitt bort, skriver Nettavisen. Malingen kommunen krevde å bruke, er ifølge firmaet som gjorde jobben ikke egnet for asfalt.
Les mer om Nettavisen og Oslo.