Kamp

Larvik fikk juling av Vardar i Champions League

(Larvik-Vardar 19-31) Larvik tapte sin tredje strake kamp i Champions League-gruppespillet mot Vardar hjemme.
Les mer om Vardar.

Raufoss tok playoff-plass

Kampen i Nybergsund er over, og Raufoss vinner 3–2. Alta taper sin kamp mot Skeid. Dermed skal Raufoss møte laget som blir nummer to i den andre 2. divisjonsavdelingen. Vinneren her møter så lag nummer 14 i førstedivisjon til avgjørende kamp.
Les mer om Nybergsund og Skeid.
Kampen de ikke trodde de måtte ta
Leif Andre (3) har autisme og en sjelden kromosomfeil. Tross anbefaling fra lege og klagenemnd, måtte foreldrene kjempe en lang kamp for at lillesøster Linnea (1) skulle få plass i samme barnehage.
Les mer om Linnea.
Gyasi sier han har lagt uenighetene med AaFK bak seg:– Nå skal jeg gå ut og vise at jeg er sjef
Tre ganger i år har Edwin Gyasi blitt straffet med kamp- og treningsnekt av AaFK. Mot KBK blir han ikke nektet noen ting av trener Trond Fredriksen.

Emil Meeks neste motstander er klar

Går kamp i Las Vegas på årets nest siste dag.
Ny kamp for Emil Meek
Den norske MMA-utøveren Emil Meek skal gå sin neste kamp mot Kamaru Usman i Las Vegas 30. desember, skriver Nettavisen. MMA-journalist Farah Hannoun meldte nyheten først på Twitter fredag kveld. Meek var sist i aksjon da han UFC-debuterte med seier mot Jordan Mein i Toronto i desember i fjor.
Ny UFC-kamp for Emil Meek
Den norske MMA-utøveren Emil Meek skal gå sin neste kamp mot Kamaru Usman i Las Vegas 30. desember.
Les mer om Emil Meek og Kamaru Usman.
Emil Meek går sin neste kamp i romjula
Møter tøff motstander på årets nest siste dag.
Emil Meek har fått ny UFC-kamp
Under UFC 219 i romjula skal Emil Meek (29) opp mot «The Nigerian Nightmare Kamaru Usman (29).
Tror Arendal kan vinne
Arendal-trener Mattias Andersson tror at Arendal kan slå Start i morgendagens kamp. Han skryter av Start, som ligger på opprykksplass til eliteserien. Arendal ligger nederst på 1.-divisjonstabellen og rykker ned en divisjon til neste sesong.
Les mer om Arendal og Start.
Tror Zlatan er tilbake før nyttår
Zlatan Ibrahimovic er fortsatt under opptrening i Manchester United etter fjorårets skade, men manager Jos Mourinho mener svensken nærmer seg et comeback. – Han er ikke tilbake neste uke eller om et par uker, men tror jeg han er tilbake i løpet av 2017? Ja. Men det er bare en følelse, sier Mourinho på pressekonferansen før helgens kamp.
Everton-supporter utestengt
Everton har utestengt supporteren som slo til en Lyon-spiller under gårdsdagens kamp i eurpoaligaen. Mannen slo mens han holdt et lite barn på armen. Kampen endte 2-1 til Lyon.
Les mer om Lyon-spiller og Lyon.
Lørdag kan han rykke opp to ganger – uten å spille kamp
Aksel Berget Skjølsvik kan få to gode grunner til å feire litt på lørdagskvelden. I løpet av noen timer kan han rykke opp både til 2. divisjon og 4. divisjon.
Mot løsning i fotball-streiken
Danmarks fotballforbund og Spillerforeningen er blitt enige om en delavtale som gjør at kvinnelandslaget spiller VM-kvalifisering mot Kroatia tirsdag. Fredagens kamp ble avlyst.
Everton-bråk blir politisak
Politiet i Liverpool opnar etterforsking av bråket på Goodison Park under Evertons kamp mot Lyon i går kveld, melder BBC. Bråket involverte både spelarar og tilskodarar. Ein av tilskodarane gjekk inn i tumultane med eit barn på armen.
Les mer om BBC, Goodison Park, Liverpool og Lyon.
FFK går mot millionunderskudd
Fredrikstad Fotballklubb kan gå mot et underskudd på 3,7 millioner kroner i 2017, skriver Fredriksstad Blad. Det er sponsor- og billettinntektene som har sviktet denne sesongen. FFK kjemper en hard kamp for å unngå nedrykk fra 1. divisjon.
Les mer om Fredriksstad Blad.
RBK får snaut 23 millioner for gull. Tøff kamp om gigantsummer
Det står om kjempebeløp i innspurten av Eliteserien fotball for menn. Forskjellen på tredje- og sjuendeplass kan være hele 10 millioner kroner.
Les mer om Eliteserien.
Masseslagsmål under Everton-kamp
(Everton-Lyon 1-2) Everton står i fare for å ryke ut av Europa League etter kveldens tap mot Lyon. Underveis i oppgjøret kokte det også fullstendig over for flere av spillerne – og en småbarnsfar.
Sjokkbilder fra Everton-kamp: Tilskuer med barn på armen hev seg med i masseslagsmål
Twitter koker etter de uhyggelige bildene.
Les mer om Everton-kamp.
FCK-kamp stoppet av tåke
Slik så det ut i andre omgang mellom Ståle Solbakkens FC København og tsjekkiske Zlin i Europaligaen torsdag. Til slutt var det så dårlig sikt på grunn av tåke at dommeren stoppet kampen på stillingen 1-1, etter 62 minutter.
Les mer om Europaligaen og Zlin.
Rådmannen vil legge ned barnehagen. Nå er de klar for kamp
Rådmannen foreslår å legge ned Bamsefaret barnehage, avdeling Ulsberget. FAU gjør seg klare til kamp.
Les mer om Bamsefaret og Ulsberget.
LO krever flere faste lærlingplasser
LO samler seg om en hovedprioritering etter valget: Kamp for å få ungdom i jobb.
Catalonia tapte første omgang
Spanias statsminister Mariano Rajoy har fått nok av Catalonias kamp for uavhengighet. Lørdag starter han prosessen for å suspendere Catalonias selvstyre.
Les mer om Mariano Rajoy.
– Respektløs takling
L.I.K.-trener Mikael Kvarnström sier alle spillere gjør feil, men at taklingen av Emil Nyhus i gårsdagens kamp mot Stavanger var «litt respektløs. Nyhus ble sendt på sykehus med alvorlig hjernerystelse. Han sier det blir opp til disiplinærutvalget å vurdere saken videre.
Les mer om Stavanger.