Kleivane

Få skader i stormværet

Et tre er blåst over ende på riksvei 9 i nærheten av Bygland. Vegtrafikksentralen er varslet. Det sier Ole Bjørn Kleivane i Agder-politiet. Utenom det har det vært få skader i stormværet. – Vi satser på at folk er forsiktige ute i kveld, sier han.

Oppfordret foreldre til å sende 1. klassingene til skole utenfor bydelen

SANDNES: Iglemyr skole får store førsteklasser neste år. Foreldre i Kleivane har derfor blitt bedt om å sende ungene sine til Bogafjell skole, i nabobydelen.
Les mer om Bogafjell og Kleivane.
Oppfordret foreldre til å sende 1.klassingene til skole utenfor bydelen
SANDNES: Iglemyr skole får store førsteklasser neste år. Foreldre i Kleivane har derfor blitt bedt om å sende ungene sine til Bogafjell skole, i nabobydelen.
Les mer om Bogafjell og Kleivane.
Wilma skal få flere fang å sitte på
– Flere pedagoger og høyere voksentetthet vil heve kvaliteten i barnehagen, sier Ann Kristin Frette Gausel, styrer i Sandnes splitter nye barnehage i Kleivane.

Skaarlia og Kleivane uten vann

Skaarlia og Kleivane i Sandnes er søndag kveld uten vann.
Les mer om Kleivane.
Bjerkreim: Politiet har avsluttet søk langs land, fortsetter i elva utover kvelden
Den antatt omkomne danske laksefiskeren fisket langs et rolig strekk ved Kleivane i Bjerkreimselva.
Les mer om Bjerkreimselva og Kleivane.
– Vi lærte mye av den forrige ulykken
Den antatt omkomne laksefiskeren hadde helseproblemer og fisket derfor langs et rolig strekk ved Kleivane i Bjerkreimselva.
Les mer om Bjerkreimselva og Kleivane.
Ukjent ransutbytte
Det er framleis ikkje kjent om, eller kor mykje pengar ranaren fekk med seg frå Lillesands Sparebank. – Kva som eventuelt var utbytte, har eg ingen kommentar til på det noverande tidspunkt, seier politiets operasjonsleiar Ole Bjørn Kleivane.
Kjenning av politiet
Mannen som er pågripen mistenkt for ran i Lillesand er kjend for politiet frå tidlegare. – Han har vore borte i kriminelle tilfelle tidlegare, seier operasjonsleiar Ole Bjørn Kleivane. Les meir her.
Ungdommer tok seg inn i Dyreparken
Fem gutter hoppet over gjerdet til Dyreparken i Kristiansand natt til 1. mai. – De hoppet ikke akkurat inn til løvene, og vi har ikke fått beskjed om at de var inne hos noen av dyrene. Men de ble bortvist fra stedet, sier operasjonsleder Ole Bjørn Kleivane. Det er opp til Dyreparken om de vil følge opp saken videre.
Var meldt om innbrudd i hytta
Eieren av hytta som ble totalskadet i brann i Hånesbukta i Kristiansand, meldte om innbrudd i hytta onsdag. Politiet var på vei til åstedsundersøkelse da brannen ble oppdaget, opplyser operasonsleder Ole Bjørn Kleivane i Agder politidistrikt.
Knivstikkingsoffer operert i natt
Kvinnen som ble knivstukket onsdag kveld, har blitt operert natt til torsdag og ligger på overvåkning. Ifølge operasjonsleder Ole Bjørn Kleivane har politiet foretatt avhør av de to siktede i løpet av natten, men vil ikke kommentere hva som har kommet frem.
Kan ha funnet våpenet
Operasjonsleder i Agder politidistrikt opplyser at politiet har funnet en gjenstand i romleiren som kan ha blitt brukt til å skade kvinnen. – Politiet har sikret en gjenstand på stedet, sier Ole Bjørn Kleivane til NRK. Det er tidligere blitt opplyst at kvinnen er knivstukket.
Les mer om Agder, NRK og Ole Bjørn Kleivane.
- Bruk denne nye barnehagen heller til skole
Når Kleivane barnehage står klar, skal bare tre av ti avdelinger åpnes. Det er nemlig overflod av barnehageplasser i Sandnes. - Gjør heller barnehagen om til skole, foreslår Høyre, KrF, MGD og Venstre.
Les mer om Høyre, KrF, MGD og Venstre.
Politiet oppretter sak
Så langt vet ikke politiet hvem den utkledde klovnen i Lillesand er. Politiet har søkt i området, men har ikke pågrepet noen. Gutten har fortalt at klovnen var litt høy. Politiet etterforsker saken videre, forteller operasjonsleder Ole Bjørn Kleivane.
- Kunne solgt dobbelt så mange boliger
Aalgaard Bygg kunne velge og vrake i søkere til 9 boliger på Kleivane i Sandnes. Interessen var dobbelt så stor som tilbudet.
Les mer om Kleivane.
Brenner fremdeles i gammelt hus
Husbrannen på Grimenes i Lillesand er fortsatt ikke slukket. – Brannvesenet kommer nok til å holde på en god stund fremover, opplyser operasjonsleder Ole Bjørn Kleivane til NRK.
– En hektisk sommernatt
Politiet på Sørlandet har hatt nok av oppdrag natt til søndag. Operasjonsleder Ole Bjørn Kleivane sier det har vært flere ordensforstyrrelser og mange meldinger om høy musikk og bråk fra privatadresser i løpet av natten.
Les mer om Sørlandet.
Ingen pågrepet etter ran
Politiet har startet etterforskning etter at en mann (31) skal ha blitt ranet av to personer på Grim i Kristiansand klokken 04.13 i natt. – Mannen har fortalt at han ble utsatt for vold og truet med et slags håndvåpen, sier politiets operasjonsleder Ole Bjørn Kleivane til NRK. Det er ingen mistenkte i saken og politiet har sikret spor på ransstedet.
Kvinne funnet død
En kvinne er funnet død i Grimstad. – Det fremstår ikke som om det har skjedd noe kriminelt, sier operasjonsleder Ole Bjørn Kleivane, og opplyser at vedkommende ikke er identifisert. Politiet gikk tidligere i dag ut med en etterlysning etter en savnet kvinne i samme område.
Politiet ber folk ta forholdsregler
– La huset se bebodd ut selv om du reiser på vinterferie, oppfordrer operasjonsleder i Agder politidistrikt, Ole Bjørn Kleivane. Huseiernes Landsforbund advarer mot høysesong for boliginnbrudd. Les mer.
Les mer om Agder og Ole Bjørn Kleivane.
Mitt skip er lastet med...
Moelven Modulbygg har snekret 25 leiligheter for Obos på Kleivane. Det kunne blitt 60 vogntog langs 1388 km vei tur retur Moelv. I stedet holdt det med en tredjedel og to båter fra Horten til Sandnes.
Les mer om Horten, Kleivane og Moelv.
Mitt skip er lastet med leiligheter
Moelven Modulbygg har bygget 25 leiligheter for Obos på Kleivane. Det kunne blitt 60 trailere langs 1388 km vei tur retur Moelv. I stedet holdt det med en tredjedel og to båter fra Horten til Sandnes.
Les mer om Horten, Kleivane og Moelv.
Tre har falt over Tengesdalsvegen i Bjerkreim
Treet har falt over vegen i Kleivane boligfelt.
Politiet antar at mann er omkommet
Politiet kommer ikke til å gjenoppta søket etter en 28 år gammel mann som falt i sjøen ved Lindesnes fyr på julaften. – Vi grunn til å tro at mannen er omkommet, sier operasjonsleder ved Agder politidistrikt, Ole Bjørn Kleivane, til Fædrelandsvennen.