Kvinne

Skuffende fra Olsbu

Marte Olsbu fra Froland kom inn til en svak 19. plass under sesongåpningen i skiskyting på Sjusjøen lørdag. Hilde Fenne ble beste norske kvinne på en femteplass.
Les mer om Froland, Olsbu og Sjusjøen.

Mann jult opp av kvinne

Natt til lørdag brøt det ut en slåsskamp mellom en mann og en kvinne på et utested i Alta. Mannen begynte å blø på leppa og på en finger, og måtte til legevakt for å sy.
Les mer om Alta.
Vil ha gransking av eldreomsorgen
Arendal kommune ber Fylkesmannen granske hva som skjedde da en nå avdød kvinne ikke fikk sykehjemsplass tross alvorlig sykdom, skriver Agderposten. I et leserinnlegg skriver ordfører Robert C. Nordli (Ap) at kommunen ønsker å lære av det som har hendt.
Klæbo overlegen på prologen - Falla beste kvinne
BEITOSTØLEN/OSLO (VG) Maiken Caspersen Falla (27) viste krefter på prologen. Det samme gjorde Johannes Høsflot Klæbo (21) for herrene.
Les mer om Falla.

Klæbo med supertid på prologen - Falla beste kvinne

BEITOSTØLEN/OSLO (VG) Maiken Caspersen Falla (27) viste krefter på prologen. Det samme gjorde Johannes Høsflot Klæbo (21) for herrene.
Les mer om Falla.
Mopedfører til sykehus
En kvinne i 20-årene veltet med sin moped i dag tidlig. Ulykken skjedde på Skjeggerødveien i Sandefjord. Hun hadde smerter i arm og ben og ble kjørt til sykehus med ambulanse. Ifølge politiet var det svært glatt veg på stedet.
Kvinne ringte Tande hundre ganger hver dag
Ingen andre steder er hoppfansen galere enn i Polen. Det kan Daniel-Andr Tande (23) alt om.
Les mer om Daniel-Andr Tande, Polen og Tande.
Melding om skyting med luftvåpen på Byåsen - mann og kvinne pågrepet
Politiet fikk flere meldinger om en mann som skjøt med luftgevær.
Les mer om Byåsen.
Kvinne i 70-årene kjørte ned rådhustrapp i Molde
Bergingsbil måtte til for å hente opp bilen som sto fast på et repos.
Les mer om Molde.
Se Avaldsnes tankevekkende cupfinalevideo
Avaldsnes rike onkel, Arne Utvik, irriterer seg over forskjellene mellom kvinne- og herrefotball. Nå ber han storkonsernene våkne opp. Det får NRKs fotballekspert Lise Klaveness til å trekke frem superlativene.
Les mer om Arne Utvik.
Sykehuset får kritikk
Sykehuset Østfold får kritikk fra Fylkesmannen etter at en kvinne ble tvangsinnlagt i psykiatrien på Kalnes og utsatt for elektrosjokkbehandling. Kvinnen var i utgangspunktet til frivillig behandling på Moss distriktspsykiatriske senter. Både innleggelsen og behandlingen var lovbrudd, sier viseadministrerende direktør ved Sykehuset Østfold, Irene Dahl Andersen.
Tiltalt for parteringsdrap
To menn og en kvinne i 20-årene er tiltalt for å ha tatt livet av en 34 år gammel mann på Ammerud i Oslo i april 2016. De skal ha partert liket og forsøkt å dumpe det i skogen.
Les mer om Ammerud og Oslo.
Politimenn slipper tiltale etter at kvinne brakk armen under pågripelse
Spesialenheten for politisaker har henlagt saken mot to polititjenestemenn i Molde som har vært etterforsket etter at en kvinne brakk armen under en pågripelse.
Les mer om Molde.
Permittert Schibsted-ansatt slutter etter anklager om sextrakassering
Mannen var anklaget for seksuelle overgrep mot kvinne som jobber i Schibsted-selskapet Lajkat. Nå har han sagt opp sin stilling.
Permittert Schibsted-ansatt slutter etter anklager om sex-trakassering
Mannen var anklaget for seksuelle overgrep mot kvinne som jobber i Schibsted-selskapet Lajkat. Nå har han sagt opp sin stilling.
En mann (26) tilsto parteringsdrapet alene. Nå er tre likevel tiltalt.
To menn i 20-årene er tiltalt for å ha drept og partert en mann på Ammerud i Oslo. En kvinne er tiltalt for å ikke avverge volden.
Les mer om Ammerud og Oslo.
Katharina Andresen må betale 250.000 etter fyllekjøring
Saftig bot for landets rikeste kvinne.
Ruset bilfører stoppet på E39
Mann og kvinne i 20-årene i bil med falske kjennemerker stoppet av politiet. Også i Sandnes ble en mann tatt for ruskjøring.
Les mer om E39.
Dette skjer hvis du vinner 341 millioner kroner i Vikinglotto
Onsdag vant en norsk kvinne den svimlende summen 341 millioner kroner i Viking Lotto. Hva skjer egentlig når man vinner så mye penger?
Les mer om Viking Lotto og Vikinglotto.
Dømt for bedrageri
Ei kvinne er dømt til 18 dagers betinget fengsel for bedrageri. Hun mottok nær 40.000 kroner som hun ikke hadde krav på, skriver GD. Kvinnas mor var ansatt ved en bedrift i kommunen og attesterte 25 vakter til sin datter, som hun ikke hadde hatt.
To menn tiltalt for å ha drept og partert en mann i Oslo
En 26-åring tilsto parteringsdrapet på Ammerud i Oslo. Nå er en annen mann tiltalt. En kvinne er tiltalt for ikke å ha avverget situasjonen.
Les mer om Ammerud og Oslo.
Norges rikeste kvinne slapp unna med begrenset bot etter promillekjøring
Norges rikeste kvinne Katharina G. Andresen (22) måtte betale 250.000 kroner etter å ha blitt tatt med promille på Hafjell, skriver Finansavisen.
Blodprøven viste 1,36 i promille - frifunnen i retten
Politiet fann ei rusa, sovande kvinne i bilen. Men dei leita aldri inne i bilen etter tomgodset kvinna påstår ho plasserte under framseta.
17-åring tiltalt for voldtekt i Stavanger
STAVANGER: To tenåringsgutter ble pågrepet etter at en kvinne i sommer anmeldte en voldtekt. Nå er en av guttene tiltalt.
Les mer om Stavanger.
Seks fengslet i narkosak
Seks utenlandske statsborgere, fem menn og n kvinne, er varetektsfengslet i en stor narkotikasak i Kongsvinger. Politiadvokat Wigdis Hjalmarsen bekrefter overfor avisa Glåmdalen at seks personer ble varetektsfengslet for to dager siden. Utover det har hun ingen kommentar.
Les mer om Glåmdalen og Kongsvinger.