Kvinne

- Savnet kvinne (25) ble drept, partert og kokt av eksmannen

Skulle hente barna sine, men kom aldri hjem igjen.

Stjal fra butikker

Ifølge politiet ble en kvinne i 40-årene tatt for å ha stjålet fra flere butikker på Amfi Arena i Arendal tirsdag ettermiddag.
Les mer om Amfi Arena og Arendal.
- Mitt beste skjønnhetstriks er å være forelsket
Supermodellen ble kåret til årets best kledde kvinne i 2017.
Falske tv-operatører i retten
I dag starter rettssaken mot falske TV-operatører som kom seg inn hos eldre i Oslo under dekke av å skulle fikse TV-en. Fire menn og en kvinne er tiltalt for å ha lurt til seg bankkort fra 14 eldre personer, skriver Aftenposten.

Lastebilsjåføren uten skyld

Etterforskningen etter ulykken i Oslofjordtunnelen sist onsdag pågår fortsatt, men politiet har ingen mistanke om at sjåføren av lastebilen har noe skyld i det som skjedde, skriver Østlandets Blad. En kvinne i femtiårene omkom.
Les mer om Oslofjordtunnelen.
Kvinne døde av lungekreft: Enkemann: Jeg har mistet min kone som følge av slurv
En enkemann fra Oslo mener kona fikk påvist lungekreft ti måneder for sent og derfor var sjanseløs mot den dødelige sykdommen – på grunn av svikt hos radiologen som undersøkte henne.
Les mer om Oslo.
92-åring glemt tre ganger
En 92 år gammel kvinne ble glemt av hjemmesykepleien i Tønsberg kommune tre ganger på en uke. 92-åringen skal ha hjelp tre ganger om dagen, blant annet til vask og stell og påkledning og ifølge datteren har kommunen beklaget at hun ikke fikk den hjelpen hun trengte, skriver Tønsbergs Blad. Kommunen sier de ikke kan kommentere enkeltsaker.
Les mer om Tønsberg.
Motsatt kjørefelt før dødsulykke
Ifølge svenske medier skjedde dødsulykken på E18 ved Årjäng på fredag etter at en personbil kom over i feil kjørebane og kolliderte med en lastebil. En 58 år gammel kvinne fra Halden omkom i kollisjonen. En 62 år gammel mann er til behandling for alvorlige skader på sentralsykehuset i Karlstad.
Les mer om E18, Halden, Karlstad og Årjäng.
Ranssiktet knytter seg til saken
Mannen som ble pågrepet i går kveld, mistenkt for å ranet ei kvinne i 70-åra i Elverum lørdag kveld, knytter seg til saken. Det opplyser politiet i Innlandet. Han skal avhøres i dag. Bilen som ble stjålet og brukt uneder ranet, er også funnet.
Les mer om Elverum og Innlandet.
Pågrepet etter ran
En mann er pågrepet, mistenkt for å stå bak ranet av ei kvinne i 70-åra i Elverum lørdag kveld. Mannen er satt i arresten og vil blir avhørt mandag morgen.
Les mer om Elverum.
Kvinne i 70-åra ble ranet
Det var ei kvinne i 70-åra som ble ranet hjemme i huset sitt i Elverum lørdag kveld. Ifølge politiet er hun fysisk uskadd, men rystet over det som har skjedd.
Les mer om Elverum.
Brannstifter i varetekt
Mannen som er siktet for Løa-brannen i august i fjor må fortsatt sitte i varetekt. Dette fordi retten frykter gjentakelse. Mannen som tente på selskapslokalene sammen med en kvinne er også siktet for 39 andre lovbrudd. Det skriver Vennesla Tidende.
Stoppet med nedisete bilruter
En kvinne i 50-årene ble stoppet av politiet på Selfors i Rana kommune. Kvinnen fikk et forenklet forelegg fordi rutene på bilen hennes var nediset, slik at hun ikke hadde tilstrekkelig sikt.
Les mer om Rana.
Tysk kvinne dømt til døden i Irak
En tysk kvinne av marokkansk opprinnelse, som er anklaget for å være medlem av jihadistgruppen IS, er dømt til døden i Irak.
Les mer om Irak.
Weng på pallen i Planica
Etter en intens sekundstrid var Krista Pärmäkoski beste kvinne på 10-kilometeren i Planica søndag. Charlotte Kalla ble nummer to, og Heidi Weng nummer tre. Mer på TV2.no.
Tiltalt for hatefulle ytringer
En kvinne må møte i Bergen tingrett, tiltalt for å ha slått en kvinne og ha ytret flere ukvemsord. Blant annet skal hun ha kalt to somaliske kvinner for «ekle dyr.
Les mer om Bergen.
Pärmäkoski vant i Planica
Etter en intens sekundstrid var Krista Pärmäkoski beste kvinne på tikilometeren i Planica søndag formiddag. Hun var til slutt 3,6 sekunder foran Charlotte Kalla i mål. Heidi Weng tok tredjeplassen, 33,5 sekunder bak finnen.
Leteaksjon etter barn i bleie: Funnet i god behold
En kvinne varslet politiet om at et barn som gikk alene i Trondheims gater.
Leter etter et lite barn i bleie som er observert alene i kulden
En kvinne har varslet politiet om at et barn går alene ute i Trondheims gater. Det er minus 10 grader og barnet skal bare vært iført bleie og tynnskjorte.
Urinering og narkotika
Tre personer har i Bodø i natt blitt anmeldt av politiet for offentlig urinering. En kvinne i 20-årene satt på et busstopp og røyket en joint når politiet kjørte forbi. Hun er anmeldt av politiet for bruk av narkotika.
Les mer om Bodø.
Leter etter et lite barn i bleie som går ut alene i kulden
En kvinne har varslet politiet om at et barn går alene ute i Trondheims gater. Det er minus 10 grader og barnet skal bare vært iført bleie og tynnskjorte.
Mann i 20-årene påført skader av bitt og stikking med saks
Det skal ifølge politiet ha vært en krangel mellom en mann og en kvinne som kjente hverandre fra før.
Eldre flytter inn på studentboliger
Flere av beboerne fra Skinnarberga bo- og behandlingssenter har takket ja til å flytte inn på er gamle studentboligene på Raumyr. Det skriver Laagendalsposten. En kvinne mistet livet og 22 beboere mistet sine hjem i brannen tidlig julaften.
-Dette er helt vanvittig!
En kvinne bosatt i Askim ble fredag kveld millionær i Norsk Tipping-spillet Nabolaget. -Dette er helt vanvittig! sa kvinnen da hun fikk telefon fra Hamar. Og siden spillet heter Nabolaget, vant fem av kvinnens naboer 100.000 kroner hver. Med sine 32 Nabolaget-millionærer ligger Østfold nå på fylkestoppen i spillet som ble etablert for tre år siden. Syv av disse, inkludert fredagens millionær, er fra Askim.
Fødte på fly – navlestrengen ble kuttet med saks og skolisse
Midt under flyturen mellom Frankrike og New York kjente plutselig en gravid kvinne kraftige rier, og fødselen var i gang.
Les mer om Frankrike og New York.