Løsning

Tror Norge unngår kapteinsstrid i Bergen: - Mest spent på hva som er tenkt rundt Edvald

Vegard Stake Laengen tror åpen løsning er lurt.
Les mer om Bergen og Edvald.

Dette verktøyet lar deg lage 3D-modeller av ansiktet ditt med et vanlig foto

Snedig løsning bruker kunstig intelligens til å gjøre det umulige.
Ordføreren ber om setebelter i alle skolebusser
Ordfører Rita Ottervik (Ap) ber om at det snarest mulig finnes en løsning som sikrer at skoleskyssen for elever ved Sjetne skole foregår med busser med setebelter.
Les mer om Sjetne.
I dag blir det stille i bilen hos mange – men her er løsningen
NAF: – Dette er en billig og overraskende god løsning.

Tømming ut måneden

Det er funnet en foreløpig løsning på søppeltømmingen for 50 000 abonnenter i og rundt Kristiansand. Etter at RenoNorden slo seg konkurs har 20 agderkommuner fått problemer. Bostyret garanterer for driften i Kristiansand ut september.
Les mer om Kristiansand og RenoNorden.
- Ny Rv 80 kommer før ny E6
- Det er rett av Fauske å jobbe for å flytte ut E6, men ny RV80 løsning kommer nok før, sier Statssekretær Tom Cato Karlsen.
Vil redusere gjelden med seks milliarder for å redde Norske Skog
Fabrikkene er lønnsomme, men selskapet vakler under et berg av gjeld. I flere måneder har kreditorene kranglet om hvem som skal ta tapene. Nå har den ferske styrelederen i Norske Skog, Christen Sveaas, et nytt forslag til løsning.
Les mer om Norske Skog.
Går for E6 vest for Lågen
Fylkesmann i Oppland Sigurd Tremoen mener det er klart best for Lillehammer hvis ny E6 bygges vest for Gudbrandsdalslågen. Han begrunner det med at det at blir lettere for byen å vokse i fremtiden med en slik løsning. Les saken her.
Mann i Halden valgte feil løsning
En mann i Halden gikk fra kranglete til krakilsk da politiet ba ham fjerne seg fra sentrum i 02-tiden. Mannen valgte i stedet å spytte og spare til en politibetjent i stedet. Han sitter nå i arrest og må forholde seg til en anmeldelse.
Les mer om Halden.
Kina og USA uenige om løsning på Nord-Koreas missiltester
Kinas ambassadør mener USA må gjøre mer for å oppnå et samarbeid for å komme frem til en fredelig løsning på atomkrisen.
Les mer om USA.
Danmark må spille VM-kvalifisering uten EM-heltene
Det danske fotballforbundet og landslagsstjernene ble ikke enige om en løsning. Nå står både VM og EM i fare.
Qatar har brukt 300 milliarder i krisehjelp til seg selv
De saudiarabisk-styrte blokaden av Qatar står fortsatt uten løsning. I sommer har landet brukt over 300 milliarder kroner på å holde økonomien gående.
Les mer om Qatar.
Ny løsning for signering av eiendomskontrakter
Ny signaturløsning skal gi besparelser for signering av eiendomskontrakter.
Erna: – Absolutt best med KrF i regjering
Erna Solberg har på ingen måte gitt opp KrF som regjeringsparti. Hun mener det vil være en vinn-vinn-løsning for både KrF og regjeringen, og får varm støtte fra KrF-ere i hjemfylket.
Les mer om KrF og KrF-ere.
Ishockeykamp må kanskje utsettes
Ishockeykampen mellom Vålerenga og Frisk Asker søndag kan bli utsatt på grunn av at Furuset Forum ikke er godkjent for GET-ligaspill, skriver TV 2. I verste fall kan Vålerenga miste opptil fem kamper dersom ikke man finner en løsning.
Ingen løsning i SAS-konflikten. Partene fortsetter å forhandle ut over natta
Riksmekleren sier den nåværende dialogen kan være et nytt grunnlag for framgang. Samtalene har snart pågått i ti timer.
SAS-streiken: – Det ser ikke lyst ut for en løsning
Pilotenes forhandlingsleder Jens Lippestad mener SAS-sjefen ypper til mediekrig, et knapt døgn før en storstreik kan bryte ut.
SAS-sjefen: Pilotforeningene truer vår eksistens
SAS-sjef Rickard Gustafson mener pilotforeningenes krav er urimelige. I dag kom han til Oslo for å finne en løsning på flygerstreiken.
Les mer om Oslo.
Påstigningsproblemer i Audnedal
Det kan bli en ny løsning med den lave plattformen ved togstasjonen i Audnedal. Plattformen er for lav for dagens tog, noe som fører til utfordringer når passasjerer skal ombord. Bane Nord opplyser at de skal presentere et forslag på et møte i oktober. Les mer
Les mer om Audnedal.
Håper på løsning innen oktober
Det kan bli en ny løsning på den lave plattformen ved togstasjonen i Audnedal. Plattformen er for lav for dagens tog, noe som fører til utfordringer når passasjerer skal stige om bord i toget.
Les mer om Audnedal.
Erna åpner for regjering med Venstre og Frp - kan holde KrF utenfor
Statsministeren varsler også at en løsning på samarbeidet på borgerlig side kan drøye langt ut i oktober.
Les mer om Frp, KrF og Venstre.
– Jeg kunne bare tilgitt han
Bistandsadvokat Tove Karlsen Westbye lurer på om tiltalte kunne funnet en annen løsning enn å drepe Hassan, som skyldte han penger. Han svarer at han kunne kanskje meldt fra til politiet, eller lagt det bak seg og bare tilgitt Hassan.
Les mer om Hassan og Jeg.
Ingen kontakt i SAS-konflikten
Det var tirsdag morgen ingen kontakt mellom partene etter at meklingen mellom SAS og flygerne ble brutt mandag, melder NTB. SAS sa mandag at de har klare ambisjoner om å få til en løsning innen rutetrafikken går i stå torsdag.
Les mer om NTB.
100 år gammel kirke er døden nær
GJESDAL: Skjebnen til Ålgård gamle kirke er i hendene på frivillige ildsjeler. Dersom det ikke blir en løsning i løpet av høsten, vil den 100 år gamle kirken gå i graven.
Les mer om Ålgård.