Likevel

Bjørndalen får ikke gå - men reiser til OL

Ole Einar Bjørndalen ble vraket til OL, men blir likevel med kona Darja Domratsjeva til Sør-Korea.

Bjørndalen reiser til OL

Ole Einar Bjørndalen ble vraket til OL, men blir likevel med kona Darja Domratsjeva til Sør-Korea.
Bjørndalen reiser til OL i Sør-Korea
Ole Einar Bjørndalen ble vraket til OL, men blir likevel med kona Darja Domratsjeva til Sør-Korea.
Skal støtte kona under OL
Det blir OL-tur likevel på Ole Einar Bjørndalen fra Simostranda. Der blir han støttespiller og treningspartner for kona Darja Domratsjeva. Det er de to sammen som har tatt avgjørelsen om å reise til Sør-Korea, forteller kona fra Hviterussland.

Bjørndalen blir med kona til OL: – Fint med ekstra støtte

OSLO/ANTHOLZ (NRK): Det blir OL-tur likevel på Ole Einar Bjørndalen. Der blir han støttespiller og treningspartner for kona Darja Domratsjeva.
Blodig Ronaldo scoret to - så sjekket han kuttet over øyet med mobilen
(Real Madrid - Deportivo La Coruna 7–1) For fjerde seriekamp på rad fikk Real Madrid 0–1 i fleisen, men det ble en festkveld likevel, til og med for en blodig Cristiano Ronaldo (32).
Carlsen snudde og vant etter «absurd tabbetrekk: – Flaut
Magnus Carlsen (27) dummet seg skikkelig ut mot briten Gawain Jones, men klarte utrolig nok likevel å vinne partiet.
Fordelene ved å bytte jobb sammen med en venn
Mange samarbeider i team på jobb, men likevel ansettes de fleste n og n. Dermed går både arbeidsplassen og de ansatte glipp av fordeler, ifølge førsteamanuensis.
Bergerud orker ikke se Kroatia-tapet på ny: - Var veldig langt nede
ZAGREB (VG) Torbjørn Bergerud (23) slaktet sin egen innsats mot Kroatia i går, men i dag angrer han på at han tok på seg skylden for tapet. Han har likevel ingen planer om å se kampen på nytt.
Les mer om Kroatia og Kroatia-tapet.
Lundby i ledelsen
Maren Lundby fra Kolbu fortsetter å imponere, og leder etter første omgang i dagens verdenscuprenn i hopp. Hun fikk trekk av dommeren etter en ustø landing, men leder likevel med 7 poeng.
Les mer om Kolbu.
Gjerdalen gikk feil, men vant likevel sin andre strake Ski Classics-seier
Tord Asle Gjerdalen tok en knallsterk seier i Ski Classics-løpet La Diagonela lørdag. Lagkamerat Anders Aukland ble tredjemann.
Lundby hoppet bakken ned - men det holdt likevel ikke
Norge skuffet i lagkonkurransen.
Lundbys superhopp holdt ikke
Maren Lundby leverte konkurransens lengste hopp på 95,5 meter i kvinnenes lagkonkurranse i Zao lørdag. Norge endte likevel på femteplass, 124,6 poeng bak Japan, som vant på hjemmebane. Slovenia tok andreplassen, mens Russland ble nummer tre.
Les mer om Japan, Russland og Zao.
Ikke bestemt seg i Tjøme-saken
Det er fortsatt usikker om det blir åpnet etterforskning av den tidligere byggesaksavdelingen på Tjøme. Det forteller politiinspektør Jan Stapnes. Han ønsker å innhente mer informasjon før de tar en slik avgjørelse. Revisjonsfirmaet BDO gransket byggesaksavdelingen og deres forhold til arkitekt Rune Breili i fjor. Rapporten derfra avdekket alvorlige etiske regelbrudd og saksbehandlingsfeil, men kommunen konkluderte med at det ikke var korrupsjon. Likevel valgte kommunen selv å sendte saken til politiet for vurdering opp mot korrupsjonsbestemmelsene i straffeloven.
Først fikk hun nei, men nå vil Trump likevel møte May i Davos
Theresa May får likevel møtt Donald Trump under World Economic Forum i Davos.
Færre kjørte forbi, færre ble tatt. Likevel økte fotoboks-bøtene med nesten 50 millioner i fjor.
UPs bokser håvet inn nær en kvart milliard kroner i 2017.
- Nå er vi lei av politikernes sexliv
Adresseavisens podkastpanel er lei av å snakke om politikernes sexliv, men klarer likevel ikke å unngå det helt i denne ukas utgave av «OmAdressert.
Les mer om OmAdressert.
Fekk inn mange millionar mindre enn det dei hadde tenkt
Helse Førde gjekk gjennom store innsparingar på hausten i fjor. Likevel var inntektene 13 millionar lågare enn budsjettert.
E-SPORT: – Vi har akkurat fullført lagoppstillingen og startet med treningen
Men likevel ønsker ikke lagleder AndersaNdz Kjær å bekrefte ligasesongens lagoppstilling.
Les mer om AndersaNdz Kjær.
Kroatia-trener etterforskes av EHF
Kroatias håndballtrener Lino Cervar nekter for å ha sperret en Hviterussland-spiller mot slutten av EM-kampen torsdag. Nå risikerer han likevel straff. Det europeiske håndballforbundet skal vurdere saken fredag får NTB opplyst.
Influensaen kan ha nådd toppen
Antall tilfeller av influensa er fremdeles moderat i Østfold. Ifølge Folkehelseinstituttet ser vinterens influensautbrudd ut til å ha nådd en topp i uke 1. og også for landet som helhet er forekomsten av influensalignende sykdom på middels nivå. Det betyr at influensatoppen kan være nådd, men det er likevel forventet flere influensasyke i ukene fremover.
Les mer om Østfold.
– Norske kjøpesenter står framfor ein dødsspiral
Økonomiprofessor spår at kjøpesenterdøden i USA snart kjem til Noreg. Likevel satsar Bergens største kjøpesenter på storutbygging.
Les mer om Noreg, Norske og USA.
Siv Jensen til VG: Kan ikke huske møte om Leirstein-sms-er - avviser ikke at det har funnet sted
Frp-leder Siv Jensen sier hun har lett i hukommelsen, men kan ikke huske møtet i 2012 der Jon Gåsvatn sier han varslet henne om Leirsteins sex-tekstmeldinger. Hun avviser likevel ikke at møtet kan ha funnet sted.
Siv Jensen til VG: Kan ikke huske samtale om Leirstein-sms-er - avviser ikke at det har funnet sted
Frp-leder Siv Jensen sier hun har lett i hukommelsen, men kan ikke huske møtet i 2012 der Jon Gåsvatn sier han varslet henne om Leirsteins sex-tekstmeldinger. Hun avviser likevel ikke at møtet kan ha funnet sted.
Jeg har høye forventninger til den nye kulturministeren
Staten har de største økonomiske musklene i Norge. Likevel er det ofte nettopp staten som stikker fra regningen når kostnadene for viktige reformer skal fordeles.
Les mer om Norge.