Lillehammer

Advares: Skrekktallene som viser at Northug trenger Finland-tur

Å sesongåpne i Kuusamo kontra Lillehammer er som dag og natt for Petter Northug, om vi ser på løypeprofilen og historikken. Likevel er Frode Estil usikker på om det er smart av Northug å irritere lungene i bitende finsk kulde.

– Håper å tjene en million

Lillehammer ishockeyklubb håper på å tjene en million kroner etter kampen mellom Lillehammer og Storhamar i Håkons hall i Lillehammer lørdag. Det sier prosjektleder Kjell Stenberg. Til sammen så 10031 tilskuere kampen, der Lillehammer tapte 2-3 for Storhamar.
Nytt NM-gull og kongepokal
Mikko Kokslien fra Lillehammer vant NM-gull i kombinert på Beitostølen søndag. Han dro fra de andre på 10 kilometer langrenn. Dette er Koksliens andre gull denne helgen. Seieren ga også kongepokal. Dette var hans femte NM-tittel.
Nytt NM-gull til Kokslien
Mikko Kokslien fra Lillehammer vant NM-gull i kombinert på Beitostølen søndag. Han dro fra de andre på 10 kilometer langrenn. Dette er Koksliens andre gull denne helgen.

Mann gikk seg bort i sentrum

En overstadig beruset mann gikk seg vill i Lillehammer i sentrum i natt. Han tok seg inn i en bygning for å holde varmen, men fant ikke veien ut. Mannen måtte ringe etter hjelp. Politiet fikk lokalisert mannen og fikk han i riktig retning.
Les mer om Lillehammer.
I arresten etter slagsmål
En person ble satt i arresten etter et slagsmål inne på et utested i Lillehammer i natt. Saken vil bli anmeldt.
Les mer om Lillehammer.
Over 10.000 tilskuere på plass da Storhamar vant dramatisk mjøsderby
Storhamar snudde kampen og vant 3-2 i folkefesten mot Lillehammer.
Les mer om Lillehammer og Storhamar.
Storhamar vant dramatisk mjøsderby
Storhamar snudde kampen og vant 3-2 i folkefesten mot Lillehammer. Over 10.000 tilskuere fikk med seg lokaloppgjøret i Håkons hall.
Les mer om Lillehammer.
Storhamar vant hockeyfesten på Lillehammer: - En festdag for norsk ishockey
HÅKONS HALL (VG) (Lillehammer – Storhamar 2-3) 10.031 tilskuere skapte en magisk ramme i Håkons hall på Lillehammer. Der bortelaget Storhamar kunne reise hjem som kongene av Mjøsa og Getligaen.
Vant foran rekordstort publikum
Hockey Classic ble en festforestilling mellom Lillehammer og Storhamar.
Les mer om Lillehammer og Storhamar.
Storhamar vant etter spennende kamp
Eliteseriekampen i ishockey mellom Lillehammer og Storhamar endte 2–3 etter en spennende kamp. Det var lenge 2–2 før gjestene Storhamar fikk inn ett mål i et av de siste minuttene av kampen. 10.031 så kampen.
Les mer om Lillehammer og Storhamar.
Storhamar vant hockeyfesten på Lillehammer
HÅKONS HALL (VG) (Lillehammer – Storhamar 2-3) 10.031 tilskuere skapte en magisk ramme i Håkons hall på Lillehammer. Der bortelaget Storhamar kunne reise hjem som kongene av Mjøsa og Getligaen.
Spennende i Håkons Hall
Det er 2–2 i eliteseriekampen i ishockey mellom Lillehammer og Storhamar i Håkons Hall etter rundt halvspilt kamp. Stemningen er spent og høylytt blant de 10.000 publikummerne.
Les mer om Lillehammer og Storhamar.
Publikumsrekord på hockeyfest
Folk strømmer til for å se lokaloppgjøret mellom Lillehammer og Storhamar i eliteserien i ishockey i kveld. Håkons Hall er for anledningen islagt for hockeyfest og 10.000 publikummere skal på kampen når Lillehammer Ishockeyklubb feirer 60 år.
Ledig billetter til Hockey Classic
Det er ennå billetter igjen til kveldens storkamp i Håkons Hall mellom Lillehammer og Storhamar. Plassene er i feltet som er tildelt Storhamar-supportere. Det er ventet snaut 10.000 tilskuere til oppgjøret mellom de to rivalene.
Drømmer om NHL-kamp på Lillehammer: – Tanken har slått oss
OLYMPIAPARKEN(VG) Lørdag blir OL-hallen fra 1994 «gjenfødt i toppoppgjøret mellom mjøsrivalene Lillehammer og Storhamar. Kanskje blir de byttet ut med New York Rangers i fremtiden.
Oilers snudde dramaet mot Manglerud Star
Stavanger Oilers fikk en ny opptur med hjemmeseier i en dramatisk kamp mot Manglerud Star torsdag. Lillehammer gikk på sitt annet tap på rad mot Stjernen.
Les mer om Manglerud Star og Stjernen.
Seier for Stjernen
Stjernen slo tabelltreer Lillehammer i kveldens kamp i eliteserien i hockey. Anders Pedersen fastsatte sluttresultatet til 5-2, da han skåret i åpent mål 30 sekunder før slutt.
Les mer om Lillehammer og Stjernen.
Storhamar topper fortsatt
Storhamar vant i kveld 5-2 mot Lørenskog, og topper fortsatt eliteserien i ishockey. Det gikk ikke like bra med de andre lokale lagene. Lillehammer tapte 5-2 mot Stjernen og Kongsvinger tapte 3-0 mot tabelltoer Sparta.
Stjernen tar ledelsen
Petter Røste Fossen sørger for at Stjernen leder 3–2 mot Lillehammer. Det er 13 minutter igjen av ordinær spilletid.
Les mer om Lillehammer og Stjernen.
Lillehammer skårer
Det står 2–1 til Stjernen over Lillehammer, etter at Stephan Vigier reduserte for Lillehammer.
2–2 i Stjernehallen
Stephan Vigier har utlignet for Lillehammer mot Stjernen. Stillingen er 2-2, syv minutter før andre pause.
Flere trafikkuhell
Snø og glatt føre har torsdag kveld ført til flere trafikkuhell. På Lillehammer har en buss og en lastebil støtt sammen. Ingen personer er skadet. På Gjøvik har et enslig kjøretøy med to personer kjørt av veien. Nødetatene er på stedet.
2–0 til Stjernen
Mikael Mikalsen har sørget for at Stjernen leder 2–0 over Lillehammer i kveldens kamp i hockeyens eliteserie.
Les mer om Lillehammer og Stjernen.
Stjernen leder over Lillehammer
Stjernen har tatt ledelsen 1–0 over Lillehammer i kveldens kamp i eliteserien. Mathias Månsson skåret for hjemmelaget.
Les mer om Lillehammer.