Lunner

Bil kjørte i autovernet

Ingen personer ble skadd da en bil kjørte inn i autovernet på Riksvei 4 mellom Gran og Lunner lørdag ettermiddag. Det var kun bilen som fikk store skader. Politiet melder om at det er svært glatt på stedet.
Les mer om Gran, Lunner og Riksvei.

Brann i DAB-radio

Det ble mindre brann- og røykskader etter en brann i en bolig Harestua i Lunner lørdag kveld. Ifølge politiet startet brannen i en DAB-radio.
Les mer om Harestua og Lunner.
Langt færre bompasseringer
Det har passert stadig færre biler gjennom bommen på nye Riksveg 4 mellom Lunner og Gran, siden åpningen i juli.Antall månedelige passeringer gjennom bommen har siden september gått ned med nesten 10.000 passeringer, skriver Hadeland.
Les mer om Gran, Hadeland, Lunner og Riksveg.
Innbrudd på Roa
I løpet av natta har det vært innbrudd i en bil på Roa i Lunner. Her er det stjålet verktøy, flere walkie talkier og et nettbrett.
Les mer om Lunner og Roa.

Vant mot forsikringsselskapet

Et ektepar i Lunner får trolig tilbake minst fem millioner kroner fra forsikringsselskapet etter å ha blitt anklaget for å ha tent på sitt eget hus i 2014. Paret tok opprinnelig ut søksmål mot forsikringsselskapet for å få oppgjør etter brannen, men dette blir nå ikke nødvendig.
Les mer om Lunner.
Bil utfor E 16 i Lunner
En bil har kjørte av E 16 i Lunner. Nødetatene er på vei. Politiet opplyser at det er svært glatt på vegen.
Les mer om Lunner.
Beslagla musikkanlegget
Politiet dro til Lunner ved 23-tida etter klager fra naboer om høy musikk fra et bolighus. Beboeren fikk beskjed om å dempe musikken, men etter hvert kom det inn nye klager på høy musikk igjen. Dermed tok politiet midlertidig med seg musikkanlegget.
Les mer om Lunner.
Ny kirkegård blir ikke ferdig
Den nye kirkegården ved Grua kirke blir ikke ferdig før neste sommer. Den skulle åpne i dag, men uforutsette ting har ført til forsinkelser, melder Lunner kirkelige fellesråd. Det skal bli 1.300 nye gravplasser og egne felt for ulike trossamfunn.
Les mer om Grua og Lunner.
Millioner til bedre bredbånd
Over 15 millioner kroner skal brukes for å få bedre bredbånd på Hadeland. Gran, Lunner og Jevnaker har fått tildelt en stor del av potten som Nasjonal kommunikasjonsmyndighet bruker til bredbåndsutbygging, skriver avisa Hadeland.
Les mer om Hadeland, Jevnaker, Lunner og Nasjonal.
Hytte totalskadd i brann
Ei hytte i området Husergutua i Lunner skal være totalskadd etter en brann i morges. Det skriver Hadeland. Det var ingen personer i hytta da brannen ble oppdaget rundt klokka 08.00 i morges.
Les mer om Hadeland, Husergutua og Lunner.
Brannutrykning til hytte i Lunner
Brannvesenet i Gran og Lunner og ambulanse, har rykket ut etter røykutvikling fra ei hytte i området Husergutua. Det er ikke noe mer kjent om hendelsen.
Les mer om Gran, Husergutua og Lunner.
Politiet stoppet unge steinkaster
Politiet måtte igjen rykke ut for å stoppe barn som kastet stein på biler fra bru over riksvei fire. I dag var politiet på Reinsvoll i Vestre Toten og lørdag måtte politiet rykke ut til Jaren i Lunner. I begge tilfeller ble barnas foreldre kontaktet.
Barn kastet stein på biler
Politiet har fått melding om at noen barn kaster steiner fra ei bru på Stryken i Lunner ned på biler som kjører riksvei 4. Meldingen kom ved 10.30 tida.
Les mer om Lunner og Stryken.
Derfor lugger det for Støre også i landets rødeste fylke
LUNNER/GRAN (VG) Den polerte røde Harley Davidson-sykkelen stråler i kveldsolen på Lunner. Men Aps oppslutning er på hell i landets rødeste fylke – Oppland.
Råkjørte med barn i baksetet
En mann i 30-åra fra Lunner må sone 14 dager i fengsel etter å ha kjørt 140 km/t med et barn under ett år i baksetet, melder avisa Hadeland. Kjøringen skjedde en lørdag kveld og han skyldte på at barnet gråt og at det derfor hastet med å komme hjem.
Les mer om Hadeland og Lunner.
Brannøvelse på Lunner
Lunner og Gran brannvesen har nedbrenningsøvelse i Hadelandsvegen 2405 på Lunner i dag. Det kan bli en del synlig røyk og flammer fra øvelsen.
Les mer om Gran, Hadelandsvegen og Lunner.
To mistenkt for fyllekjøring
En kvinne fra Lunner og en mann fra Dokka- området er anmeldt til politiet, begge mistenkt for kjøring i alkoholpåvirket tilstand i natt og går kveld. I hendelsen på Lunner er også en passasjer, som er bileieren, anmeldt for å ha overlatt rattet til henne.
Les mer om Dokkaområdet og Lunner.
Mann omkom i Lunner
En mann i 30 åra fra Hadeland er omkommet etter at en bil kjørte utfor veien ved 22 tiden i går kveld, fem kilometer øst for Grua i Lunner. Ulykken skjedde på en grusvei som går parallelt med Lunnertunnellen. En kvinne som satt i bilen ble lettere skadd og ble kjørt til legevakt for behandling. Politiet kan ikke si noe om årsaken til ulykken.
Stjal nettbrett
Flere nettbrett ble stjålet i et innbrudd på Lunner ungdomsskole, ifølge politiet som har undersøkt skolen. Politiet har sikret spor. Innbruddet ble oppdaget i dag.
Les mer om Lunner.
Innbrudd på ungdomsskole
Det har vært et innbrudd på Lunner ungdomsskole på Roa. Det er uvisst hva som er stjålet fra stedet. Saken er anmeldt til politiet.
Les mer om Lunner og Roa.
Hadelending til EM i ATV-cross
Lars Holmen fra Lunner er tatt ut til Norges EM-lag i ATV-cross, melder avisa Hadeland. Holmen kjører for Jevnaker Motorklubb, og dette er hans fjerde EM-konkurranse. EM for ATV-cross foregår i Italia i september.
To trafikkhendelser på Lunner
Det var i Lunnertunellen at en bil har kjørt på en annen bil bakfra. Der var det ingen personskader. I Røstetunellen, også på Lunner, har et bil fått stopp. Tunellen er åpen.
Les mer om Lunner og Lunnertunellen.
Trafikkuhell på Lunner
To biler har kjørt inn i hverandre i Røstetunellen på riksveg 4 på Lunner. Politiet har folk på veg til stedet.
Les mer om Lunner og Røstetunellen.
Bilbrann, Lunner
Kl. 23:30 i går kveld fikk politiet melding om en bilbrann ved Solobservatoriet, Lunner. Brannvesenet og politiet kom til stedet, og brannen ble slukket. Politiet har nå opprettet sak.
Les mer om Lunner og Solobservatoriet.
23:30: Bilbrann, Lunner
Kl. 23:30 i går kveld fikk politiet melding om en bilbrann ved Solobservatoriet, Lunner. Brannvesenet og politiet kom til stedet, og brannen ble slukket. Politiet har nå opprettet sak.
Les mer om Lunner og Solobservatoriet.