Møte

Solvik-Olsen: – Viktig sak for oss

Samferdselsminister Ketil Solvik-Olsen drar i dag med Nordlandsbanen for å møte reineiere og Bane NOR i forbindelse med de mange reinpåkjørslene. – Vi skal gjøre så godt vi kan for å unngå at dette skjer igjen. Jeg understreker at dette er viktig for oss, sier han til NRK.
Les mer om Bane NOR, NRK og Nordlandsbanen.

Ber om møte med drapsmistenkt i Martine-saken

Advokat Patrick Lundevall-Unger ønsker å finne ut av hva som skjedde mellom drapsmistenkte Farouk Abdulhak og Martine Vik Magnussen før hun ble drept i mars 2008.
Tiltalt for ransforsøk på politiker
Onsdag må en mann fra Indre Salten møte i retten, tiltalt for ransforsøk mot politikeren Allan Ellingsen.
Trump til Europa for å møte milliardærvennene sine: - Blir ikke veldig populær
Alt tyder på at Trump kommer til riking-festen i Davos. Men er det egentlig noen som vil ha ham der?
Les mer om Europa og Trump.

KrFU-leder Twitter-trakassert på Unge Høyre-møte

Mens daværende KrFU-leder Ida Lindtveit Røse holdt tale til Unge Høyre, ble det tvitret om hvem som kunne få henne til sengs, bekrefter flere KrFU-kilder.
Straffet for 18. gang
En mann i 40-årene fra Kongsberg er dømt til 60 dager i fengsel for heleri, tyveri, befatning med narkotika og bæring av kniv på offentlig sted, melder Laagendalsposten. Dette var niende gang mannen måtte møte i retten. Han er tidligere ilagt straff 17 ganger, åtte ganger ved dom og ni som forelegg, for lignende forhold.
Den nye barneministeren om dobbeltroller i barnevernet: – Fullstendig uakseptabelt
Etter noen dager i sin nye ministerpost kaller barne- og likestillingsminister Linda Hofstad Helleland Bufdir-direktøren inn til møte om dobbeltroller i barnevernet.
Bjøntegaard om Bjørndalen-møte: – Han var skuffet, men støttende
Erlend Bjøntegaard (27) traff klokkerent med formtoppen og sikret seg minimum to starter i OL. Han sier han forstår folkets ønske om å se Ole Einar Bjørndalen (43) i OL.
Spekter og legene jobber for frivillig løsning
Spekter og legeforeningen er i forhandlinger for å finne en frivillig løsning på det konfliktfylte 2016-oppgjøret, før Rikslønnsnemndas møte torsdag.
Politiet fant kidnappet mann i bilen til drapsdømt
En tidligere drapsdømt mann ble ved en tilfeldighet stoppet av politiet med en kidnappet mann i baksetet. Nå må han og to medtiltalte møte i retten.
Fikk mer for majones-aksjer
To tøffe forhandlingsdager endte med enighet. Dermed slipper familien Heje å møte Trond Lykke i retten med krav om millioner etter tvangsutløsning.
Les mer om Heje og Trond Lykke.
White vil ikke ha Cyborg mot Brækhus
UFC-president Dana White har tydeligvis lite til overs for snakket om at den brasilianske MMA-stjernen Cris Cyborg (32) skal møte Cecilia Brækhus (36) i boksekamp.
Les mer om Cyborg.
Han skal bli Starts vaktbikkje: - Han kan være ekkel å møte
Afeez Aremu (18) er hentet til Start for å bli den defensive sjefen på midtbanen.
Les mer om Start.
Vil fremheve yrkesfag
Arbeiderpartiets Martin Henriksen vil jobbe for å få flere til å velge yrkesfag. Han vil gjennom sitt parti innføre det de kaller for en praktisk skolesekk, som går ut på å la elevene møte arbeidslivet og praktisk lære i større grad.
Et møte etter forrige sesong kan være forklaringen på VM-eventyret
Norges eventyrlige hopp-helg ble kronet med VM-gull i lagkonkurransen.
Les mer om VM-eventyret og VM-gull.
Ønsker en praktisk skolesekk
En mer praktisk rettet undervisning vil få flere til å velge yrkesfag, mener Aps Martin Henriksen, det skriver NTB. Det er 3.000 færre elever på yrkesfag nå enn da Erna Solberg ble statsminister. Det er et alvorlig varsku. Vi kommer til å mangle flere tusen fagarbeidere dersom denne utviklingen ikke snus, sier Henriksen til NTB. Arbeiderpartiet har fremmet forslag om å innføre en praktisk skolesekk, den handler om å la elevene møte arbeidslivet og praktisk lære. Det bør være like naturlig å besøke en byggeplass, restaurant eller et sykehjem, som et museum, sier Ap-representanten.
Weng har ikke sett kjæresten på syv uker – nå er ventetiden over
PLANICA/OSLO (VG) Etter å ha blitt nummer tre på søndagens 10 kilometer i Slovenia, skal verdenscupleder Heidi Weng (26) møte kjæresten for første gang på nesten to måneder.
Les mer om Heidi Weng og Slovenia.
Tiltalt for hatefulle ytringer
En kvinne må møte i Bergen tingrett, tiltalt for å ha slått en kvinne og ha ytret flere ukvemsord. Blant annet skal hun ha kalt to somaliske kvinner for «ekle dyr.
Les mer om Bergen.
Den blinde flekken i økonomisk teori
DEBATT: Så er det nok ein gong møte i World Economic Forum i Davos. Og nok ein gong skal verdssituasjonen diskuterast utan å koma inn på det viktigaste økonomiske spørsmålet av alle.
Trump og May møtes i Davos
President Donald Trump og statsminister Theresa May skal ha et formelt møte når de begge er i Davos neste uke, opplyser Det hvite hus.
Les mer om Det, May og Theresa May.
Kjemper for Blå Kors
Brukerne vil redde Blå Kors i Drammen, skriver Drammens Tidende. Helse Sør-Øst har ikke fornyet avtalen med senteret for rusavhengige. Foretaket mener brukene får et godt tilbud andre steder i regionen.To brukere jobber nå for å samle stortingspolitikere og ressurspersoner til et møte i håp om at driften kan fortsette.
Les mer om Drammen.
Først fikk hun nei, men nå vil Trump likevel møte May i Davos
Theresa May får likevel møtt Donald Trump under World Economic Forum i Davos.
Trump og May møtes i Davos
President Donald Trump og statsminister Theresa May skal ha et formelt møte når de begge er i Davos neste uke, opplyser Det hvite hus.
Les mer om Det, May og Theresa May.
Må møte i retten etter nakenstunt
Nå risikerer mannen som virret rundt naken langs riksvei 319 med lekevåpen, og kvinnen som filmet hendelsen, fengselsstraff.
Svindals eks brast i gråt i stjernas armer
Julia Mancuso med tårevått møte med Lindsey Vonn etter sitt siste renn.
Les mer om Lindsey Vonn.