Mann

Mann (26) bak kirkeangrepet i Nashville

Minst en kvinne er drept og flere andre ble skadet da en mann åpnet ild inne i en kirke i Nashville, Tennessee søndag.
Les mer om Nashville og Tennessee.

Amerikansk mann (26) bak kirkeangrepet i Nashville

Minst en kvinne er drept og flere andre ble skadet da en amerikansk mann åpnet ild inne i en kirke i Nashville, Tennessee søndag.
Les mer om Nashville og Tennessee.
Har troen på norsk biodrivstoff
Svenske Preem kjøper seg opp i Norge for å øke salget av biodrivstoff. Selskapet ledes av en nordmann og eies av Afrikas nest rikeste mann.
Les mer om Norge.
En drept - flere skadet i kirkeskyting
Minst en kvinne er drept og flere andre ble skadet da en mann åpnet ild inne i en kirke i Nashville, Tennessee søndag.
Les mer om Nashville og Tennessee.

Dom: Toppklubb brukte store mengder utstyr kjøpt ulovleg på fylkeskommunen si rekning

Florø fotball brukte stadionutstyr i hundretusenkroners-klassen som kom frå mann som er dømd for økonomisk utruskap. - Omfanget er langt mindre, seier styreleiar.
Solskjærs revansje: «Superreservene senket Sandefjord
(Molde - Sandefjord 3-1) Ole Gunnar Solskjær (44) byttet ut seks mann som tapte cupsemifinalen mot Lillestrøm. Erstatterne sørget for jubel i «Rosenes by.
Les mer om Lillestrøm og Sandefjord.
Tre personer omkom i front-mot-front-ulykke i Troms
Mann og kvinne i 60-åra og kvinne i 80 åra døde.
Fange rømte fra Bruvoll fengsel
En mann i 30-årene rømte fra Bruvoll fengsel i Nord-Odal lørdag. Mannen er 170–175 centimeter høy. Han hadde svart allværsjakke, svart bukse og svarte joggesko da han forsvant. Mannen anses ikke for å være farlig.
Les mer om Bruvoll og Nord-Odal.
Fange rømte fra Ilseng fengsel
En 29 år gammel polsk mann rømte fra Ilseng fengsel lørdag kveld. Det melder politiet på Twitter søndag ettermiddag. Mannen er 176 centimeter høy. Han var iført svart bukse med lyse striper, mørk hettegenser og lys T-skjorte da han stakk av.
Les mer om Ilseng, T-skjorte og Twitter.
Mann (34) rømte fra fengsel
En 34 år gammel mann har Moldova rømte lørdag fra Bruvoll fengsel i Nord-Odal i Hedmart, opplyser Innlandet politidistrikt. Mannen er ikke ansett for å være farlig.
Fange på rømmen
En mann i 30-årene rømte fra Bruvoll fengsel i Nord-Odal lørdag. Mannen er 170–175 centimeter lang. Han hadde svart allværsjakke, svart bukse og svarte joggesko da han forsvant. Mannen anses ikke for å være farlig.
Les mer om Bruvoll og Nord-Odal.
Død mann funnet i sjøen i Haugesund
En fisker fant søndag morgen en død mann i sjøen ved Vibrandsøy, vest i Haugesund kommune. Det undersøkes om det kan være en savnet 19-åring som er funnet.
Les mer om Haugesund og Vibrandsøy.
153 km/t i 110-sona
En mann i 50-årene ble målt til 153 kilometer i timen da han kjørte sørover på E18 i Sande i dag. – Det er 110-sone på stedet, og mannens førerkort ble beslaglagt, opplyser politiet.
Les mer om E18 og Sande.
Ble truffet av hagl fra vådeskudd
En mann ble kjørt til sjukehus med lettere skader etter at han ble truffet av hagl fra et vådeskudd under fuglejakt i Tynset lørdag. Ifølge Østlendingen ble mannen kjørt i ambulanse til sjukehuset i Tynset, før han ble transportert til St. Olavs Hospital i Trondheim.
Les mer om Trondheim og Tynset.
Politijakten i Vestfold: Bilen er funnet. Jakter gjerningsmenn.
Politiet i Vestfold har nettopp funnet bilen til de to mennene som angrep en mann i bil med balltre og slegge tidligere i dag. Jakten på gjerningsmennene fortsetter, melder politiet på twitter.
Les mer om Vestfold.
Les politiloggen: Slåssing og fyllebråk har preget politinatta
En leteaksjon etter en savnet mann, en båt som sank på sjøen og fyllebråk har preget nattas hendelser for politiet. Her kan du lese den offisielle politiloggen.
Bevæpnet politi jakter menn med slegge
To menn angrep en bil med slegge ved Hvarnes i Vestfold i dag tidlig. I bilen satt en mann som kjørte i grøfta da han forsøkte å komme seg unna. Bevæpnet politi jakter to menn som kjører en blå, polskregistrert VW Touraeg.
Les mer om Vestfold.
Savnet mann funnet i god behold
En 34 år gammel mann som ble meldt savnet fra et hyttefelt i Birkeland i natt, er funnet i god behold, opplyser politiet. Letemannskaper trappet opp leteaksjonen søndag.
Les mer om Birkeland.
Mann pågrepet etter sleggedrama
To menn med finlandshetter presset bilist av veien, og knuste frontruta hans med en slegge. En av de mistenkte er nå pågrepet.
Trapper opp leteaksjon etter savnet 34-åring
Leteaksjonen etter en 34 år gammel mann som er meldt savnet fra et hyttefelt i Birkeland i Aust-Agder, ble trappet opp søndag morgen.
Les mer om Aust-Agder og Birkeland.
Mann i 30-åra stukket ned i Oslo - politiet jakter gjerningsmann
En person til sykehus etter voldsepisode i Oslo.
Les mer om Oslo.
Mann (34) meldt savnet i Aust-Agder. Leteaksjon pågår
Forsvant fra hytte.
Les mer om Aust-Agder.
Trapper opp leteaksjon etter mann
En 34 år gammel mann er meldt savnet fra et hyttefelt i Birkeland i Aust-Agder. Politiet trapper opp leteaktiviteten søndag morgen. 34-åringen var på en hytte med flere andre ved Toplandsheia hyttefelt i Birkeland før han forsvant, ifølge NTB.