Mister

25 forskere mister jobben i SSBs forskningsavdeling

Mandag blir det klart hvem som blir de 25 forskerne som blir flyttet fra forskningsavdelingen til statistikkavdelingen i Statistisk sentralbyrå (SSB).
Les mer om Statistisk.

25 forskere mister jobben i SSBs forskningsavdeling

Mandag blir det klart hvem som blir de 25 forskerne som blir flyttet fra forskningsavdelingen til statistikkavdelingen i Statistisk sentralbyrå (SSB).
Les mer om Statistisk.
Lyn mister bare ett poeng
Lyn mister ett poeng etter at klubben brukte en ikke spilleberettiget spiller mot Ready. Oslo-laget må også betale 10.000 kroner i bot. Lyn rykker opp fra 3. divisjon med seier mot Korsvoll lørdag, men poengtapet gjør at Stabæk 2 kan snike seg forbi.
Les mer om Korsvoll, Ready og Stabæk.
Kaprer bedriftskunder
Telia kaprer flere tusen bedriftskunder fra konkurrentene, men mister privatkunder. Nå skal nye innendørs basestasjoner bedre bedriftskundenes dekning.

Om lag 80 ansatte må gå fra Telenor

79 Telenor-ansatte mister jobben som følge av at selskapet legger ned en avdeling på Gjøvik og nedbemanner på Fornebu.
Rundt 80 Telenor-ansatte mister jobben
Telenor gjør nye kutt.
Les mer om Telenor-ansatte.
79 Telenor-ansatte mister jobben
I et styremøte i Telenor i går ble det bestemt å nedbemanne med 56 ansatte på Fornebu og legge ned en avdeling på Gjøvik. Hovedtillitsvalgt for EL og IT i konsernet sier at de gjenværende vil få flere oppgaver, og frykter at sykefraværet vil øke.
Det er altfor tidlig å ta av for Manchester City
(Manchester City – Napoli 2-1) Ubeseirede Manchester City vinner for ellevte gang på 12 kamper og festen tar tilsynelatende aldri slutt. Men før vi mister det helt: Det er midt i oktober.
Les mer om Manchester City.
Freeskierne mister suksess-sjefen fire måneder før OL: - Utrolig trist
Christopher Frankum går fra freeski til alpint.
– Tar fra de mest sårbare
Juss Buss, Fri rettshjelp, Matvett og krisesentrene mister millioner i støtte: – De tar fra de aller mest sårbare, sier kristesenter-leder.
Les mer om Fri, Matvett og Tar.
Legger ned Hvalstad-mottak
Hvalstad transittmottak i Asker legges ned neste år. Færre asylsøkere er årsaken til at UDI avvikler mottaket, som har plass til 110 beboere. Dermed mister 38 faste og 15 tilkallingsvikarer jobbene sine.
Les mer om Asker, Hvalstad-mottak og UDI.
Lyn mister trolig kun ett poeng – kan sikre opprykk lørdag
Lyn mister trolig kun ett poeng etter ulovlig bruk av spiller. Dermed er opprykk til 2. divisjon fortsatt svært sannsynlig foran helgens avgjørende seriefinale.
Først vått, og så flott
Lavtrykkene mister snart styringen, gled deg til noen fine dager.
Disse avisene mister millioner i pressestøtte
Vårt Land og Dagsavisen mister to millioner kroner hver i pressestøtte.
Les mer om Dagsavisen.
Disse mediene får pressestøtte i 2017
Vårt Land og Dagsavisen mister to millioner kroner hver.
Les mer om Dagsavisen.
Den kvalmende løpingen
Treningsgründer Otto Ulseth mener intervalltrening er som en ananas-kur: Det er så heslig at du kjapt mister motivasjonen. Han burde prøve tran.
- Skattekuttet går direkte ut over kommunale tjenester
Kommuner i Midt-Norge mister flere titalls millioner kroner i inntekter på kuttforslag i eiendomsskatten.
Les mer om Midt-Norge.
Fem mister jobben
Fem mister jobben i Narvik når Utlendningsdirektoratet (UDI) nedbemanner fra nyttår av, skriver Fremover. Totalt må UDI kutte med 150 til 200 midlertidige ansatte som ble ansatt i forbindelse med asylbølgen 2015. Årsaken er at færre søker asyl i Norge.
«Dommer som den Johaug fikk er helt nødvendig for å redde idretten
Kommentar: Hele Dalsbygda synes det er fryktelig urettferdig at Therese Johaug skal utelukkes i 18 måneder og mister OL i Sør-Korea.
Mister over sju millionar i statsstøtte
4H-fylket Sogn og Fjordane vert hardt råka av endringane i statsbudsjettet som vart lagt fram torsdag. I alt 33 organisasjonar mister støtte i regjeringa sitt forslag til statsbudsjett.
Les mer om Fjordane og Sogn.
Barnevernsmillionær mister jobben etter VG-avsløring
Barnevernsvakten i Follo sier opp Helge Alne på grunn av hans eierinteresser i det private barnevernselskapet Ditt Tiltak.
Toyota-topp om bilavgiftene: – Et slag i ansiktet
Elbiler og hybrider mister store fordeler i regjeringens forslag til statsbudsjett. – Et stort feilgrep, sier Espen Olsen i Toyota, som er bilbudsjettets store taper.
Les mer om Espen Olsen og Toyota.
Kant-skade gir hodebry
Ifølge Telegraph frykter Chelsea at en strekkskadet N'Golo Kant mister resten av kampene i oktober. Blant annet venter to kamper mot Roma i Mesterligaen for Chelsea.
Les mer om Chelsea, Mesterligaen og Roma.
- Dramatisk for Steigen
Hurtigbåten mellom Bodø og Helnessund mister en avgang i uka, og det er dramatisk for næringslivet. Det sier tidligere varaordfører i Steigen, Fred Eliassen fra Arbeiderpartiet. De endelige rutene avgjøres senere i dag på fylkestinget i Lofoten.
Kjørte med over to i promille
En 50 år gammel mann må i fengsel etter at han kjørte bil med en promille på 2,13. Kjøreturen i mai i år endte med en utforkjøring. Han er i Larvik tingrett dømt til 32 dager i fengsel, betale 20 000 kroner i bot og mister førerkortet i to og et halvt år.
Les mer om Larvik.