Natta

Hunden hadde pass og kunne reise overalt. Skulle ønske jeg var en hund...

«Om natta har jeg vonde drømmer om Taliban. Jeg er veldig redd. Jeg vet at Taliban er ute etter meg på grunn av min fars jobb som tolk for Nato-soldater skriver Amir Ali.

Håpar dei fleste fjellovergangane opnar i løpet av natta

– Det har vore ei viss betring jamt over på alle fjellovergangar, så vi håpar dei fleste opnar utover natta.
Synspunkt: Snusk og rusk overalt
I helga var vi tre journalister fra Saltenposten representert på den nordnorske mediekonferansen Svarte Natta i Tromsø.
Snusk og rusk overalt
I helga var vi tre journalister fra Saltenposten representert på den nordnorske mediekonferansen Svarte Natta i Tromsø. Konferansen avholdet annen hv...

Tok hand om rusa bilførarar

To gonger i løpet av natta måtte politiet ta seg av rusa bilførarar i fylket
Innbrudd to steder i natt
Det har vært innbrudd på Vingrom og Moelv i løpet av natta. I Moelv har det vært innbrudd i en utebod, og noen har stjålet en byggesag. På Vingrom er det stjålet diverse verktøy, og det har vært innbrudd i en bil på samme sted.
Les mer om Moelv og Vingrom.
Beveren sine skjulte hemmelegheiter
Ville dyr er livredde menneske og ofte mest aktive om natta. Korleis kan vi då finne ut av korleis dei har det?
Stjal to diesel-tanker i Gjøvik
To diesel-tanker på 200 og 400 liter er stjålet fra Åsvegen i Gjøvik i løpet av natta. Det er uvisst gvor mye diesel som var i tankene, melder politiet.
Les mer om Gjøvik og Åsvegen.
Er det her Tom Cruise skal bo neste uke?
Rundt en av Stavangers flotteste eiendommer er det i løpet av natta kommet opp hvite, midlertidige gjerder. Mye taler for at eiendommen gjøres klar for Hollywood-innrykk i forbindelse med filminnspillinga på Preikestolen.
Kastet søppeldunker
Natt til lørdag kastet noen personer søppeldunker på en bil i Grimstad. Bilen fikk en bulk. En mann ble bortvist av politiet for resten av natta.
Les mer om Grimstad.
Innbrudd i flere biler
I løpet av natta har det vært innbrudd i 5-6 biler på Midstranda i Hamar. Det er stjålet dekk og felger fra en bil. Politiet har sikra spor.
Les mer om Hamar og Midstranda.
Innbruddstyv satt fast og ropte om hjelp i syv timer
En mistenkt innbruddstyv måtte vente hele natta på hjelp, etter at han satte seg fast i et ventilsystem.
Han brukte 25 år på å ta dette bildet
En hare som avviser en annen hare, midt på natta, i lett snøvær i Røros-traktene. Trondhjemmeren Erlend Haarberg har i 25 år gjort forberedelsene som gjorde at han klarte å ta bildet som vant hovedprisen for europeisk naturfotografi for 2017.
Les mer om Røros-traktene.
Gråt hele natta etter «Farmen-exit
Da Tom Evensen (42) røyk ut av «Farmen ble han først sint. Så tok følelsene overhånd.
Les mer om Farmen og Farmen-exit.
Søker fortsatt etter 21-åring
Søket kommer trolig til å fortsette gjennom natta ved behov, opplyser politiet til NRK. – Vi må se an risikoen til letemannskapene, så det må jeg komme tilbake til. Vi skal i utgangspunktet fortsette å søke, sier operasjonsleder Cathrine Klæstad i Sør-Øst politidistrikt.
Lastebil kjørte av veien og personbil forsøkte å stanse på samme sted
Politiet meldte klokka 01.29 om en lastebil som hadde kjørt av veien. Noe senere på natta hadde en personbil med sommerdekk forsøkt å stanse på samme sted.
Innbrudd på Roa
I løpet av natta har det vært innbrudd i en bil på Roa i Lunner. Her er det stjålet verktøy, flere walkie talkier og et nettbrett.
Les mer om Lunner og Roa.
Har høsten tatt fra deg både søvn og energi? Prøv søvnlegens råd
Tapet av dagslys har drastisk effekt på søvnen. Men det finnes flere øvelser og teknikker som kan redde energinivået ditt på dagen, og søvnmengden på natta.
Innbrudd i biler i P-hus
I løpet av natta er det gjort innbrudd i to biler i Blichs gate parkeringshus i Drammen. Det er uvisst hva som mer stjålet. Eierne er varslet.
Les mer om Drammen.
Skotørker tok fyr midt på natta: - Var omformet til en forkullet plastklump
Familie på fire ble reddet av røykvarslere.
Magnus (20) tok Bundesliga med storm
Magnus Abelvik Rød (20) gjorde knallsuksess i storklubben Flensburg-Handewitt over natta. Denne uken møter de norske håndballgutta OL- og VM-mesterne.
50 millimeter nedbør
Melsom var stedet med mest nedbør i Vestfold i løpet av det siste døgnet. I løpet av gårsdagen ble det målt 50 millimeter nedbør ved målestasjonen der. På Meløstranda i Kvelde har vannet steget med 70 cm i løpet av natta, ifølge Rolf Isaksen som driver Meløstranda Camping.
Storhall kollapset
Raufoss storhall har kollapset i løpet av natta på grunn av de store snømengdene. Ingen personer ble skadet. Dette er en plasthall og håpet er å få den opp igjen i løpet av dagen.
Flom på Sør- og Østlandet: Kumlokk flyter opp og veier stenges
Regnet vil fortsetter utover natta.
Les mer om Sørog Østlandet.
Warholm ble verdensstjerne over natta. Likevel bor han fortsatt i et kollektiv med tre kompiser
For mange blir livet snudd på hodet etter VM-gull. Men ikke for Karsten Warholm (21). Han bor fortsatt i kollektiv med kompisene. Og har ikke stått over n treningsøkt.
Les mer om Karsten Warholm og VM-gull.