Natta

Solfrid ville døy. Så vart ho berga av redningshunden Cox.

Ho hadde gått ut i svarte natta. For aldri å koma attende. Så la hunden seg inntil henne. Å bli redda av schæferen Cox har endra livet til Solfrid Vestnes.
Les mer om Cox.

Solfrid ville døy. Så vart ho berga av redningshunden Cox.

Ho hadde gått ut i svarte natta. For aldri å koma attende. Så la hunden seg inntil henne. Å bli redda av schæferen Cox har endra livet til Solfrid Vestnes.
Les mer om Cox.
Fjerner istapper på natta
Statens vegvesen tar vekk is fra tunneler på E18 om natta for at is ikke skal føre til ulykker. På strekningen Tønsberg-Sande er det mest is i taket i Hanekleivtunnelen, sier byggeleder Odd Tandberg i Statens vegvesen.
Politiet tilbragte natta i Sulitjelma
Det var en rolig natt for politiet natt til søndag. Folk oppførte seg pent i Indre Salten.
Les mer om Indre Salten og Sulitjelma.

EM-mareritt for Myrhol: - Våkner midt på natta

Sov dårlig etter Kroatia-nedturen.
Les mer om Kroatia-nedturen og Myrhol.
Stengt mellom Kristiansand og Sira
Sørlandsbanen er stengt mellom Kristiansand og Sira ut lørdagen. Det skyldes i all hovedsak omfattende reparasjon mellom Audnedal og Marnardal. I løpet av kvelden/natta vil det tas en vurdering på når strekningen åpnes igjen, melder Bane Nord.
Fire tatt for bruk av narkotika
Til sammen fire personer, tre i Hamar og en i Elverum er i løpet av natta anmeldt for bruk og/eller besittelse av narkotika. I Elverum var det tips om salg som førte dem til vedkommende, men etter avhør ble personen sendt hjem.
Les mer om Elverum og Hamar.
Kan ta tid å få strømmen tilbake
Nå er 533 kunder uten strøm i Agder. Antall strømløse ble i natt redusert til 350, av disse rundt 200 hytter. Men nye strømbrudd oppsto i løpet av natta. Ifølge Agder Energi må man være forberedt på at det fortsatt kan ta tid å få strømmen tilbake.
Les mer om Agder.
Jobber fortsatt på strømlinjene
697 strømkunder er nå uten strøm i Agder. Flest uten strøm er det i Søgne, Sirdal og Marnardal. Nærmere 130 montører og linjeryddere har gjennom natta jobbet for å få strømmen tilbake. Nytt mannskap settes ifølge Agder Energi inn i morgentimene.
Bil brant opp i Telemark
En bil begynte å brenne i Nome i Telemark natt til torsdag. Bileieren hadde lite strøm på bilen og bestemte seg for å la motoren gå på tomgang over natta.
Les mer om Nome og Telemark.
Vogntog berges i løpet av natta
Det ligger et vogntog utenfor veien på E16 ved Øystre Slidre. Vogntoget blir berget i løpet av natta, og skal ikke påvirke trafikken på stedet.
Les mer om E16 og Øystre Slidre.
Feilretting utover natta
Agder Energi vil fortsette feilretting av linjene utover natta. Fremdeles er rundt 5500 hussatander er uten strøm på Agder.
Les mer om Agder.
Togene går igjen
NSB melder at togene som har ventet på Nordlandsbanen nå går igjen. – Vi vil bruke kvelden og natta på å posisjonere og planlegge med togpersonalet, slik at morgendagen skal bli best mulig, forteller pressevakt Håkon Myhre til NRK. Strekningen har vært stengt på grunn av uværet.
Dokumentar blir undervisning
Filmskaper Steffan Strandbergs selvbiografiske dokumentar Natta pappa henta oss skal brukes i undervisning flere steder i Norge. Filmen, som handler om å vokse opp med en alkoholisert mor i Kristiansand og Vennesla, har blitt sett av 10.000 på kino.
Les mer om Kristiansand, Natta, Norge og Vennesla.
MMA-Meek foran storkampen: - Treffer jeg, så er det natta!
Begge kamphanene er sikre på seier i gigantkamp.
Frårår folk å oppsøke fjella
Det bles kraftig i fjellet og kysten på Vestlandet og i Trøndelag søndag kveld. Utover natta og i morgontimane måndag er det venta at vinden skal ta seg opp endå meir.
Les mer om Trøndelag og Vestlandet.
Les politiloggen: Slik var natta for politiet
En leteaksjon i Setesdal, biltyveri og råning på snøglatte veier er noen av sakene politiet har jobbet med natt til søndag.
Les mer om Setesdal.
Omfattende å finne mobilspor
Om Janne Jemtlands mobil har vært i bruk natta hun forsvant, ønsker ikke politiet å svare på. Ifølge Telenor er det svært omfattende å finne data tilbake i tid uten at en mobil har vært benyttet.
Janne (36) savnet i ti døgn. Slik er politiets desperate jakt
Janne Jemtland forsvant hjemmefra midt på natta og er sporløst forsvunnet. Nye blodspor i helga har utvidet søket.
Stjernehunden Piper (9) var «sikkerhetssjef på flyplass. Nå sørger kollegaen over hans død
Piper (9) ble kjendis over natta for sin utrettelige jobb for flysikkerhet.
Stjernehunden Piper (9) var «sikkerhetssjef på flyplass. Nå sørger kollegaene over hans død
Piper (9) ble kjendis over natta for sin utrettelige jobb for flysikkerhet.
Stenger vannet i Bodø
Det har oppstått en stor vannlekkasje i Sneveien på Jensvoll i Bodø kommune. Kommunen kommer derfor til å stenge vannet i området kl 12:00 for å utbedre skaden. De melder at beboere i Slåttlia, Sneveien og Sørstrupen blir berørt. Arbeidet er estimert å vare utover kvelden/natta.
Jim kalles tidenes idrettsutøver: Spiste ekorn og løp etter bikkja om natta
Halvblodsindianeren levde et liv i trøbbel. OL-gullene ble fratatt ham. Kampen om ham fortsatte etter at han var død.
Anmeldte voldtekt i Aalborg
En 19 år gammel norsk kvinne ble funnet delvis avkledd ved havna i Aalborg sentrum natt til 1. nyttårsdag. Senere på natta anmeldte hun en voldtekt.
Les mer om Aalborg.