Nordbytunnelen

Vegdirektoratet sa nei til sikring

Vegvesenet mener Nordbytunnelen burde vært sikret med en ledelysstripe gjennom tunnelen for å hjelpe folk til å rømme ved for eksempel brann. Men Vegdirektoratet sa nei fordi dette ikke er standard i tunnelutbygginger, skriver Teknisk ukeblad.
Les mer om Nordbytunnelen og Teknisk.

Kollisjon på Nessetveien

Det har vært en front mot front-kollisjon på fylkesvei 156/ Nessetveien, som er omkjøringsvei for Nordbytunnelen. Tunnelen er nå stengt nordover i retning mot Oslo, og du må regne med store trafikkproblemer.
Utvider nattestengning
Nordbytunnelen er nattestengt frem til 7. november, noe som er tre netter lenger enn planlagt. Det er funnet leire i fjellet i forbindelse med fjelluttak i tunnelen. Statens vegvesen trenger derfor flere netter for å fullføre det planlagte arbeidet.
Nordbytunnelen stenger to netter
Begge tunnelløp i Nordbytunnelen stenges natt til torsdag og fredag denne uka, fra kl. 21 til 05.30. All trafikk ledes via fylkesvei 156 Nessetveien, melder Statens vegvesen. Årsaken er de pågående vedlikeholdsarbeidene.

Nordbytunnelen åpnet igjen

Nordbytunnelen er åpnet igjen for toveistrafikk. Tunnelen ble stengt i retning Moss på grunn av gjenstander i veibanen.
Nordbytunnelen stengt
Nordbytunnelen i Akershus er stengt mot Moss på grunn av gjenstander i veien. Det opplyser Statens vegvesen.
Svensk sjåfør meldte seg
Den svenske bilføreren som ikke stoppet da han kolliderte med en annen bil i Nordbytunnelen i Akershus i formiddag, har meldt seg til politiet. Føreren sier han ikke merket sammenstøtet.
Les mer om Nordbytunnelen.
Svensk bil stakk av
Politiet i Follo har kontaktet svensk politi etter at en svenskregistrert bil kolliderte med en annen bil, uten å stanse opp i etterkant. Hendelsen skjedde i Nordbytunnelen på E6 i Akershus.
Les mer om Follo og Nordbytunnelen.
Tunnelen åpnet igjen
Nordbytunnelen er åpnet igjen etter retting av midtdeler. Det opplyser Statens vegvesen.
Nordbytunnelen stengt
Nordbytunnelen stengt
Hund stengte tunnel
Deler av Nordbytunnelen i Akershus måtte stenges etter at en hund hadde forvillet seg inn. Politiet opplyser at hunden kom seg helskinnet ut av tunnelen og at veien nå er åpen for trafikk igjen.
Les mer om Nordbytunnelen.
Trafikkdobling på ulovlig omkjøring
Etter stengingen av Nordbytunnelen har trafikken i Sundbyveien i Ås økt fra under 4000 passeringer i døgnet til over 8000, ifølge målinger på stedet. Veien brukes som omkjøring av mange, selv om gjennomkjøring her er forbudt, skriver Østlandets Blad.
To stengte tunneler på E6
E6 gjennom Nøstvettunnelen og Nordbytunnelen er stengt sørover mot Moss på grunn av stor trafikk inn mot Fylkesvei 156 Nessetveien. Køen starter ved kryss 23. Alternativ vei er ved kryss 24 mot Assurtjernkrysset.
Tunneler åpnet
E6 sørgående i Nøstvettunnelen, Nordbytunnelen og Smiehagentunnelen er alle åpnet etter en ulykke tidligere i ettermiddag.
Tre tunneler stengt
E6 sørover gjennom Nøstvettunnelen og Nordbytunnelen er stengt etter en ulykken i Smiehagentunnelen. Det meldes om store forsinkelser, og man blir anbefalt å finne alternative veier.
Neste uke stenges tunnelen helt
Nordbytunnelen stenges helt på natta tirsdag til og med torsdag i neste uke. Det må også gjøres vedlikeholdsarbeid som fører til stenging av sørgående tunnelløp, opplyser byggeleder Bjørn Arill Hafnor. Omkjøring blir på fylkesvei 156.
Åpne for trafikk
Både Nøstvedttunnelen og Nordbytunnelen er åpnet igjen etter en trafikkulykke i ettermiddag.
Les mer om Nordbytunnelen.
Store forsinkelser etter E6-ulykke
Midt i fredagsrushet førte to hendelser rundt Nordbytunnelen ført til at en allerede kaotisk trafikksituasjon ble enda mer kaotisk.
Les mer om E6-ulykke og Nordbytunnelen.
Dette er grunnen til køkaoset på E6
De to første ukene av arbeidet i Nordbytunnelen har vært preget av trafikkaos og sterk frustrasjon hos bilister på vei til og fra Oslo.
Les mer om Nordbytunnelen og Oslo.
Nordbytunnelen stengt igjen
For andre gang denne morgenen er Nordbytunnelen stengt i nordgående retning, på grunn av en midtdeler som er kjørt ned. Det skriver Follo-politiet på Twitter.
Nordbytunnelen gjenåpnet
Nordbytunnelen i nordgåenderettning har blitt åpnet igjen, etter at den var stengt på grunn av en midtdeler som var kjørt ned.
Nordbytunnelen stengt
E6 gjennom Nordbytunnelen i nordgående retning er stengt på grunn av en midtdeler som har blitt kjørt ned. Det skriver Follo-politiet på Twitter.
Nordbytunnelen stengt - igjen
Veitrafikksentralen har midlertidig stengt sørgående løp i Nordbytunnelen. Årsaken er at en midlertidig midtrabatt ligger i veibanen.
Les mer om Nordbytunnelen.
Slik unngår du køen i Nordbytunnelen
Flere har stått opptil halvannen time i kø som følge av oppgraderingen av Nordbytunnelen. Dette er rutene du kan velge for å minske reisetiden.
Les mer om Nordbytunnelen.
Statens vegvesen: Bruk begge felt
Nordbytunnelen rehabiliteres og det er endret kjøremønster. Det skaper noe forvirring og mye trafikk i ett felt. Statens vegvesen oppfordrer til å bruke begge felt i sørgående løp.