Norge

– Petter vet selv best hva som skal til for å ta gull

Stig Rune Kveen mener Norge gambler med Norges gullsjanser i OL. Landslagssjefen hevder imidlertid at Petter Northug blir sterkere av å stå over verdenscupåpningen.
Les mer om Norge, Petter og Petter Northug.

– Det er rent og skjært lureri, sier teaterdirektør

I Norge er det ulovlig å videreselge dyrere billetter. Derfor mener Forbrukerombudet at nettsiden Viagogo bryter norsk lov. De får ikke stoppet praksisen siden selskapet er utenlandsk.
Les mer om Det, Forbrukerombudet og Viagogo.
– Det har vært en tornefull vei å gå
Forbrukerrådets advokat Steinar Mageli mener DNB tviholder på de samme argumentene i rettssaken om aksjefondet DNB Norge, selv om de ikke har vunnet frem i noen instanser.
Les mer om DNB, Det og Steinar Mageli.
Dagali blant de kaldeste
Målestasjonen ved Dagali lufthavn var blant stasjonene i Norge som hadde lavest temperatur i natt. Der ble det mål -18,3 grader. Kaldest i Sør-Norge var Trysil med -18,4, mens Nyrud i Finnmark var kaldest i Norge med -22,5.

Turvoll Fossli til verdenscupåpning

Sondre Turvoll Fossli fra Hokksund er n av de ti herreutøverne som Norge sender til verdenscupåpningen i finske Ruka. Fosslis navn ble presentert i dag, mens det fra før var kjent at Pål Golberg fra Gol også har fått klarsignal til å delta i minitouren.
Les mer om Gol, Hokksund, Norge, Pål Golberg og Ruka.
Trafikkulykken i Narvik
Kvinnen som ble sendt til sykehus etter ei trafikkulykke tidligere i dag er lettere skadet, opplyser Universitetssykehuset Nord-Norge til NRK. Kvinnen i 50-årene blir værende på sykehuset i Narvik for observasjon inntil videre.
Ubåt skal lete etter beviser på Slaget i Hafrsfjord
I desember går en ubåt til bunns i Hafrsfjorden for å jakte på skjeletter og skipsvrak. Målet er å dokumentere Harald Hårfagres store slag, omkring 872, som samlet Norge til ett rike.
Derfor må TIL strekke seg langt for å beholde Åsen og Gamst
TILs to viktigste spillere er nummer en og tre på assisttoppen i hele Norge. Det blir svært vanskelig å erstatte Åsen og Gamst, skriver iTromsøs sportsjournalist Øyvind Sivertsen.
Cosby-skuespiller Earle Hyman er død
Norgesvennen spilte også på scener i Norge.
Les mer om Norge.
Tvilen meldte seg hos Stöckl: - Trenger folk meg lenger?
Ønsket bekreftelse fra Hopp-Norge for å fortsette.
Les mer om Hopp-Norge og Stöckl.
Ingen økning i byggeavfall
Det ble generert 1,78 millioner tonn byggeavfall i Norge i 2015. Det er en svak nedgang på 1,5 prosent fra året før. Avfallsmengdene fra nybygg og rehabilitering viste en moderat økning fra 2014, og avfall fra rivning har gått ned rundt 8,2 prosent.
Les mer om Norge.
Avfall fra byggeaktivitet, 2015
Statistikken gir årlige, nasjonale tall for avfall fra bygge- og anleggsvirksomhet, fordelt på materiale og behandlingsmåte. Statistikken bidrar også til å komplettere avfallsregnskapet for Norge. Bygg- og anleggsaktiviteter produserer årlig store mengder avfall. Hvor store mengder det er snakk om er svært konjunkturavhengig. I tillegg til nybygging oppstår det også avfall ved rehabiliterings- og rivearbeid. Sammensetningen av avfallet er avhengig av hvilke materialer som brukes i bygningene, og mye av avfallet er betong, tegl og tre.
Les mer om Norge.
Seks pallplasseringer på tre dager – tidenes norske skøytehelg?
Det er lenge siden Norge var en skøytenasjon, men denne helgen kan fort bli starten på noe stort.
Les mer om Norge.
Seks medaljer på tre dager – tidenes norske skøytehelg?
Det er lenge siden Norge var en skøytenasjon, men denne helgen kan fort bli starten på noe stort.
Les mer om Norge.
Greit å vrake Northug. På tide å finne nye løpere som kan vinne for oss
Det er bare Petter Northug som har vunnet individuelle gull på distanserenn for Norge de siste ti årene. Derfor trenger vi fornyelse.
Les mer om Norge, Northug og Petter Northug.
Dette er dagens begravelser og bisettelser
Dette er dagens begravelser og bisettelser i Midt-Norge mandag 20. november 2017.
Les mer om Midt-Norge.
Nytt redningshelikopter på plass i Norge for testing
Ett av de nye redningshelikoptrene Norge har bestilt, er på plass på Sola for å starte testingen før det settes i drift neste år.
Les mer om Norge og Sola.
Listhaug reagere på ny asylkampanje
- Jeg vil vel heller stille spørsmål ved om det ikke er flaut at norske kjendiser er så navlebeskuende at de kun ser de få asylsøkerne som kommer til Norge, sier Listhaug.
Les mer om Listhaug og Norge.
Norsk siger i curling-EM
Thomas Ulsruds lag slo Nederland 6-2 i sin tredje kamp i curling-EM i Sveits. Dermed har Norge to sigrar og eitt tap hittil. Måndag møter Norge både Slovakia og Italia.
Les mer om Italia, Nederland, Norge og Slovakia.
Lunde Pedersen: – Verdenscupstarten gir trygghet inn mot resten av sesongen
Sverre Lunde Pedersen satte ny pers og Norge tok sin tolvte pallplass i Stavanger.
Les mer om Norge og Stavanger.
Lunde Pedersen: – Verdenscupstarten gir en trygghet inn mot resten av sesongen
Sverre Lunde Pedersen satte ny pers og Norge tok sin tolvte pallplass i Stavanger.
Les mer om Norge og Stavanger.
Solberg avviser krise mellom Norge og Tyrkia
Statsminister Erna Solberg (H) ser ingen grunn til ytterligere reaksjoner fra Tyrkia etter hendelsen som oppsto på NATO-øvelsen Trident Javelin i Stavanger.
Les mer om Norge, Stavanger og Tyrkia.
To nye pallplasseringer for norsk skøytesport
Norge tok 2.-plassene på både mennenes og kvinnens lagsprint i verdenscupen skøyter i Stavanger. Canada satte verdensrekord for menn med 1.19,52.
Les mer om Stavanger.
Nye pallplassar på lagsprinten
Norge tok to andreplassar i lagsprinten i Stavanger. Kvartetten Bjørn Magnussen, Henrik Fagerli Rukke, Håvard Lorentzen og Johann Jørgen Sæves gjekk på 1.19,84, slått med 32 hundredeler av Canada i samløp. Canadas tid er verdsrekord. På kvinnenes lag gjekk Anne Gulbrandsen, Hege Bøkko, Ida Njåtun og Rikke Jeppsson. Dei blei slått med 39 hundredeler av Sør-Korea.
Nye norsk pallplassa på lagsprinten
Norge tok to andrplassar i lagsprinten i Stavanger. Kvartetten Bjørn Magnussen, Henrik Fagerli Rukke, Håvard Lorentzen og Johann Jørgen Sæves gjekk på 1.19,84, slått med 32 hundredeler av Canada i samløp. På kvinnenes lag gjekk Anne Gulbrandsen, Hege Bøkko, Ida Njåtun og Rikke Jeppsson. Dei blei slått med 39 hundredeler av Sør-Korea. Dermed har dei norske løparane teke åtte pallplassar i Stavanger denne helga.