Nye

Nesten kvart år er det ulykker på denne vegen

LYSEVEGEN: Statens vegvesen vil ha 50-sone på delar av Lysevegen og skilt som hindrar villparkering, men planlegg ikkje nye fareskilt i ulykkesbelasta områder.
Les mer om Lysevegen.

Vålerenga Hockey: Arena-smellen koster 12 millioner

Vålerengas styreleder Tor Helge Eikeland karakteriserer det som en katastrofe at åpningen Nye Jordal Amfi nå blir forsinket med ett år. Underskuddet kan øke fra fire til åtte millioner med enda en sesong uten egen hjemmebane.
Basketstjerna hardt ut mot «bomsen Trump: - Han bruker sporten til å splitte nasjonen
LeBron James kalte nylig Donald Trump for en boms. Nå kommer basketstjerna med nye angrep mot USAs president.
Les mer om Donald Trump og Trump.
Oslo-byrådet gir støtte til 8000 nye ladepunkter
Norge vil være best i verden når det gjelder å satse på elbil, men ladestasjoner har vært mangelvare. Nå bevilger byrådet penger til 8000 nye ladepunkter i borettslag i Oslo neste år.
Les mer om Oslo.

Slik blir sjefsfordelingen i Nye Trøndelag

Om tre uker konstitueres det nye fylkestinget i Trøndelag.
Les mer om Nye Trøndelag og Trøndelag.
Kartlegger fare for nye ras
I forrige uke ble det oppdaget et ras i Steinsåstunnellen på E18 i Lillesand. Nå kartlegges det om det er fare for nye ras i den åtte år gamle tunnellen.
Nytt selskap henter avfall
Horisont Renovasjon AS vil fra i morgen overta avfallsinnhentingen i Gjøvik, Vestre og Østre Toten, Søndre og Nordre Land. De tidligere ansatte i Gjøvik-avdelingen av Reno Norden blir tilbudt å beholde jobben i det nye selskapet.
Horisont overtar søppelhenting
Horisont Renovasjon AS vil fra i morgen overta avfallsinnhentingen i Gjøvik, Vestre og Østre Toten, Søndre og Nordre Land. De tidligere ansatte i Gjøvik-avdelingen av Reno Norden blir tilbudt å beholde jobben i det nye selskapet.
Frps nye utstillingsvindu
Os er i ferd med å bli et utstillingsvindu for nye løsninger i eldreomsorgen. Litt av det ser du her: 1300 kvadratmeter tropisk hage under tak.
VIF sjokkert over forsinkelse
Byggingen av nye Jordal Amfi er ett år på etterskudd. Vålerenga og ishockeyforbundet er skuffet. Det kommer som et sjokk på oss at den nå er utsatt med et helt år, sier daglig leder Gunnar Thøgersen i Vålerenga.
Jordal Amfi er på etterskudd: - Det kom som et sjokk
Byggingen av nye Jordal Amfi er ett år på etterskudd. Vålerenga og ishockeyforbundet er skuffet.
Les mer om Jordal Amfi.
Det går mot bedre tider for norsk gass i Tyskland
Den nye koalisjonsregjeringen i Tyskland vil trolig velge å fase ut kull for å nå ambisiøse klimamål. I så fall blir det bedre tider for Norges viktigste eksportartikkel.
Les mer om Tyskland.
Fylkesmannen snur om ny kyllingfabrikk i Orkdal
Ordfører Oddbjørn Bang (Sp) i Orkdal tror de vinner kampen om Norsk Kyllings nye fabrikk, etter at Fylkesmannen trekker innsigelsen mot fabrikken.
Les mer om Fylkesmannen og Orkdal.
Teknologi er ikke den nye oljen
DEBATT: Stadig ropes det om hva som er den nye oljen. Kunst, vindkraft, smarte bygg eller økologiske gresshoppeburgere er bare noen av tingene som skal redde oss. Er vi i ferd med å rope oss hese mens teknologitoget kjører forbi?
Ataris nye konsoll kommer til våren
Ataribox skal by på en fullverdig PC-opplevelse til TV-en.
Les mer om PC-opplevelse og TV-en.
All time high på Oslo Børs - strategene har høydeskrekk
Oslo Børs fortsetter å klatre til nye høyder, godt hjulpet av en stigende oljepris, men aksjestrategene er likevel skeptiske til det norske aksjemarkedet.
Slik blir Ataris nye spillkonsoll
Ataribox skal være både spillmaskin og PC for stua. Her er bilder og fersk informasjon.
Sjømatrådet kutter staben
Sjømatrådet må kutte opp mot 30 prosent av staben i Tromsø etter redusert pengestøtte fra fiskerinæringen. – Dette er den nye hverdagen. Endringer skjer raskt, sier sjømatdirektør Renate Larsen.
Les mer om Renate Larsen og Tromsø.
Macron legger fram sin visjon for EU
Frankrikes president Emmanuel Macron kaster en brannfakkel inn i de tyske regjeringssamtalene med ambisiøse nye ideer for EU og euroen.
Les mer om Emmanuel Macron.
Nye prognoser fra Virke: – Folk har mer penger mellom hendene
Her er bransjene som blir vinnere og tapere i varehandelen fremover, ifølge Virkes nye prognoser.
Les mer om Virke.
Jordal Amfi forsinket med ett år
Vålerengas ishockeys nye hjemmearena på Jordal Amfi skulle etter planen stå klar i september neste år. Nå er prosjektet ett år på etterskudd.
Les mer om Jordal Amfi.
Sjømatrådet kutter ansatte
Sjømatrådet må kutte opp mot 30 prosent av staben i Tromsø etter redusert pengestøtte fra fiskerinæringen. - Dette er den nye hverdagen. Endringer skjer raskt, sier sjømatdirektør Renate Larsen.
Les mer om Renate Larsen og Tromsø.
Vålerengas nye hockeyarena kraftig forsinket
Vålerenga ishockeys nye hjemmearena på Jordal Amfi skulle etter planen stå klar i september neste år. Nå er prosjektet ett år forsinket.
Les mer om Jordal Amfi.
Nye Jordal Amfi blir klar ett år senere enn planlagt
Vålerengas ishockeys nye hjemmearena på Jordal Amfi skulle etter planen stå klar i september neste år. Nå er prosjektet ett år på etterskudd.
Les mer om Jordal Amfi.
Nye Jordal Amfi blir forsinket
Vålerengas ishockeys nye arena på Jordal Amfi skulle etter planen stå klar i september neste år. Nå er prosjektet ett år på etterskudd, heter det i en pressemelding fra Kultur- og idrettsbygg og Bymiljøetaten. Årsaken er kompliserte grunnarbeider.