Oppegård

Oppegård: Trafikkulykke

Oppegård: Trafikkulykke

Nøstvedttunnelen stengt

Nøstvettunnelen i sydgående retning på E6 er stengt etter at en lastebil har kommet opp i taket på tunnelen. Det melder Østlandets Blad. Tunnelen ligger langs E6 i Akershus, mellom Ski og Oppegård kommune.
Les mer om Oppegård og Ski.
Seks biler i ulykke på Langhus
Seks biler har vært involvert i en ulykke på Langhusveien i Oppegård. Ingen personer skal være alvorlig skadet. Tre av bilene trenger berging og operasjonsleder Gisle Sveen i Follo politiet opplyser at det er ekstremt glatte veier i området.
Fem biler har kollidert på Langhus
Fem biler har kollidert på Langhusveien i Oppegård. Ingen personer skal være alvorlig skadet. Tre av bilene trenger berging og operasjonsleder Gisle Sveen i Follo politiet opplyser at det er ekstremt glatte veier i området.

Tomme pakker i Oppegård

Julaften opplevde folk at det ble satt tomme julepakker ved dørene deres. Politiet tror det var for å sjekke om folk var hjemme, skriver Østlandets Blad. Politiet fikk melding om ett innbrudd, der lå det en pakke med dårlig engelsk tekst, ifølge politiet.
Les mer om Oppegård.
Nye bomstasjoner i Oslo
Det blir to nye bomstasjoner i Oppegård og en i Ski når de 53 nye bomstasjonene i Oslo-området kommer i mars 2019. 14 av de nye bomstasjonene i Oslo kommer på bygrensen for trafikk fra Romerike og Follo, mens resten legges tett på sentrum.
Brann i enebolig i Oppegård
Alle nødetater rykket ut da det søndag ettermiddag ble meldt om brann i en enebolig i Oppegård i Akershus. Ifølge politiet var det ikke folk i huset, og flammene ble slukket av brannvesenets første bil på stedet.
Les mer om Oppegård.
Fem kommuner på effektivitetsliste
Fem av de ti mest effektive kommunene ligger i Oslo og Akershus. Oslo og Bærum topper lista, men også Oppegård, Lørenskog og Skedsmo når høyt opp på topp ti. Kommunene er målt i effektivitet på områdene Barnehage, Grunnskole og Pleie- og omsorg.
Oppegård og Ski blir Nordre Follo
Oppegård kommune og Ski kommune blir slått saman til in kommune frå 1. januar 2020 og namnet blir Nordre Follo kommune. Kommunen kjem til å ha kring 53.000 innbyggarar.
Les mer om Nordre Follo og Ski.
De leder Idrettsgallaen fra Hamar
Helene Olafsen fra Oppegård og Atle Pettersen fra Skien skal være programledere for Idrettsgallaen 6. januar. Direktesendingen går fra Hamar OL-Amfi.
Polititeori: Familiemedlemmer planla æresdrap på 18 år gammel kvinne
Politiet mener samtaler mellom flere av de siktede forut det angivelige drapsforsøket på en 18 år gammel jente i Oppegård peker i retning av et æresmotiv og planlegging.
Les mer om Oppegård.
Togpendlere må betale bompenger
Rett ved innkjøringen til pendlerparkeringen på Rosenholm stasjon er det foreslått å plassere en bomstasjon som del av Oslopakke 3. Oppegård kommune kaller plasseringen uheldig.
Les mer om Oslopakke og Rosenholm.
Oppegård: Brann i containere
Det begynte å brenne i to papircontainere på Fløysbonn skole på Sofiemyr i natt. Naboer meldte ifra til politiet om brannen, og de så også ungdommer ved brannstedet. Politiet mistenker at brannen kan være påsatt. Det ble ingen skader på skolen.
Les mer om Fløysbonn og Sofiemyr.
Fallulykke i Oppegård
Fallulykke i Oppegård
Les mer om Oppegård.
Ny person pågrepet i Oppegård-saken
En femte person er pågrepet og siktet for drapsforsøk i saken der en 18 år gammel jente ble forsøkt drept på Oppegård i september, skriver Østlandets Blad. Moren, faren og to søsken til jenta er allerede varetektsfengslet og siktet for drapsforsøk.
Les mer om Oppegård og Oppegård-saken.
Stor økning i søppelklager
Antall klager på manglende søppelhenting i Ski, Oppegård, Ås, Frogn og Nesodden har økt etter at Nord Ren overtok hentingen 1. oktober. Østlandets Blad skriver at kommunene har mottatt 360 klager siden overtakelsen, mot et snitt på 50 klager i måneden på samme tid i fjor.
Les mer om Frogn, Nesodden, Nord Ren, Oppegård og Ski.
Bortvist fra sykehjem
Politiet måtte i natt rykke ut til et sykehjem i Oppegård. Utenfor sto en mann og ringte på flere dører og vekket beboerne med høye rop. Mannen i 30-årene ble bortvist fra stedet. Han er anmeldt for ordensforstyrrelser.
Les mer om Oppegård.
Strømmen tilbake hos flere
Omlag 60 av husstandene ved Gjersjøen i Oppegård som var uten strøm tidligere i morges har nå fått strømmen tilbake, ifølge Hafslund. Drøyt 100 husstander ble rammet av en feil på en høyspentledning.
Les mer om Gjersjøen, Hafslund og Oppegård.
Strømbrudd i Oppegård
Drøyt 100 husstander ved Gjersjøen i Oppegård er uten strøm, ifølge Hafslund. Årsaken er en feil på en høyspentledning. Noen husstander i Sørkedalen er også strømløse. Det er ikke kjent når feilen blir rettet opp.
Kommunesammenslåing koster
Det vil koste 100 millioner kroner å slå sammen Ski og Oppegård til Nordre Follo. Staten stiller med rundt 70 millioner, mens Ski og Oppegård har bevilget 15 millioner hver, skriver Østlandets Blad. Pengene skal i stor grad brukes til konsulenthjelp og rådgivere.
Les mer om Nordre Follo, Oppegård og Ski.
Kippe (39) mot nytt LSK-år etter cupsuksessen: – Vanskelig å slippe fotballen
OPPEGÅRD/MOLDE (VG) 20 år som toppspiller. Cupfinale måneden før han fyller 40. Men det spørs om runde tall er nok for at Frode Kippe klarer å sette punktum for fotballkarrieren.
Les mer om Frode Kippe.
Har to teorier om Oppegård-vold
Politiet har to hovedteorier om hendelsen på Greverud i Oppegård der en kvinne (18) ble utsatt for vold 12.9. Den ene er at det har vært en krise internt i familien. Den andre er at volden har vært spontan. Seks familiemedlemmer er siktet i saken.
Politiet mistenker æresvold mot 18-åringen fra Oppegård
En bror og en søster er sammen med sine foreldre fengslet i fire uker, siktet for drapsforsøk sin 18 år gamle søster. Politiet mener det kan være æresrelatert.
Les mer om Oppegård.
Politiet mistenker æresvold mot 18-åringen fra Oppegård
En bror og en søster er sammen med sine foreldre fengslet i fire uker, siktet for drapsforsøk sin 18 år gamle søster. Politiet mener det kan være æresrelatert.
Les mer om Oppegård.
Familien er varetektsfengslet
Mor og far og de to eldste søskenene til 18-åringen som ble knivstukket på Greverud i Oppegård, ble torsdag ettermiddag varetektsfengslet i fire uker. To av ukene var med full isolasjon. Les mer.
Les mer om Greverud og Oppegård.