Per

Solgt for 47.000 kroner per kilo

Starten på det svenske hummerfisket ble ellevilt. Likevel tør ikke lederen av Østlandets største fiskemottak å skru opp forventningene før fisket starter i Norge.
Les mer om Norge.

Nordmenn kan tjene millioner hvis Nets blir kjøpt

Et amerikansk privat equity-fond har budt 165 danske kroner per aksje.
Matvarer som øker metabolismen
Metabolismen, også kalt stoffskifte, er det som avgjør hvor mange kalorier kroppen din forbrenner per dag, og å sette fart på metabolismen vil være den riktige veien å gå for å gå ned i vekt på en sunn måte.
Botnan ny skiskyttersjef
Per Arne Botnan erstatter Morten Aa Djupvik.
Les mer om Morten Aa Djupvik.

Gir mye til trossamfunn

Bykle kommune er kun slått av Forsand kommune i Rogaland når det gjelder tilskudd til trossamfunn utenfor Den norske kirke. De betaler 2.640 kroner per medlem. Kommunen som gir minst er Halden med 178 kroner per medlem, skriver Vårt Land.
Yr blir ny etter ni år
Yr lanserer en ny app etter ni år. Appen har per dags dato 3 millioner brukere i uka, og redaktør og utviklingssjef for Yr, Ingrid Støver Jensen, sier at det er skummelt å lage en ny app når den vil påvirke så mange.
Sjokkert over at ingen stoppet
I sommer kolliderte en bil med to personer på E18 i Bamble. Per Aas ble sjokkert vitne til at ingen stoppet for å hjelpe.
Les mer om Bamble og E18.
Per Gessle: Andre del av reisebrevet
Åtte nye Nashville-sanger fra Gessle, like melodiøse som vanlig.
Les mer om Gessle og Nashville-sanger.
Bokanmeldelse Per Fugelli: «Per dør
Det er sannelig ikke hver dag man leser en bok med en slik personlig tittel. Men så var da heller ikke Per Fugelli en hvem som helst.
Les mer om Per Fugelli.
Gir penger til skoler som sliter
Oslo kommune setter av 15 millioner kroner ekstra per år til åtte videregående skoler. Målet er å få ned frafallet, skriver Dagsavisen. Bare knapt 75 prosent av elevene fullfører og består den videregående skolen i Oslo.
Les mer om Dagsavisen og Oslo.
Fugellis sønn om farens bok: – Det er mange ønsker som kommer fram
Denne uken kom Per Fugellis siste bok «Per dør ut. Fredag morgen var sønnen hans Aksel Fugelli på God morgen Norge for å prate om boken og sin far.
Les mer om Aksel Fugelli, God, Norge og Per.
Mer hogst - lavere priser
Hogstkvantumet gikk opp med nesten 2 prosent fra 2015 til 2016. Bare n gang tidligere, i driftsåret 1989/90, har det blitt hogd mer tømmer for salg. Skogeierne fikk 10 kroner mindre per kubikkmeter tømmer enn året før.
Ny optimisme i oljefylket
AFTENBLADET MENER: Den store næringslivskonferansen Pulpit bærer preg av at det finnes et liv etter døden, det vil si etter at oljeprisen stupte fra 110 ned mot 50 dollar per fat.
Les mer om Pulpit.
Denne Molde-treneren skal på finalen uansett
Per Magne Misund møter noen av sine beste fotballvenner når drømmen om cupfinale avgjøres på Aker stadion torsdag.
Les mer om Aker.
Hotellene er blitt 200 kroner billigere per natt på fem år
I januar 2012 kostet et hotellrom i Stavanger i gjennomsnitt 1000 kroner. I år koster det 800 kroner, selv om hotellene er nyere og finere.
Les mer om Stavanger.
Nordtveits Hoffenheim snudde 0-2 til seier
Også Rune Jarstein og Per Ciljan Skjelbred kunne juble for seier onsdag kveld.
Nordtveits og Hoffenheim snudde 0-2 til seier
Også Rune Jarstein og Per Ciljan Skjelbred kunne juble for seier onsdag kveld.
Alvorlig skadet etter arbeidsulykke
Tilstanden er alvorlig for 43-åringen som ble fløyet til sykehus etter en arbeidsulykke på Lista i Farsund ved 14-tiden. Det sier operasjonsleder Per Kr. Klausen til Lister 24 i kveld. Ulykken skjedde ombord på en båt som lå til kai ved Alcoa Lista.
Aksel Fugelli om faren: – Han var redd for å dø
BERGEN (NRK): Aksel Fugelli bærer på sin private sorg over at faren hans er død. Men som sønn av Per Fugelli, som ga råd til hele Norge, ønsker han å oppfylle farens siste ønske: Å få gitt ut boken han skrev på helt inn i døden.
Les mer om Norge og Per Fugelli.
Stortingsrepresentant mener Sandberg unnlater å svare på om han har gitt fra seg privat e-post-adresse
- Per Sandberg svarer ikke på mitt spørsmål. Han vil ikke garantere at han ikke har gitt eller forsøkt gitt sin private e-post-adresse til Frode Reppe.
Les mer om Frode Reppe og Sandberg.
Moods of Norway konkurs
Etter å ha slitt med dårlig lønnsomhet i flere måneder, slår kleskjeden Moods of Norway seg konkurs. Selskapet viser til et resultat før skatt i 2016 på minus 30 millioner og at regnskapet per august 2017 viser en fortsatt negativ utvikling.
Les mer om Norway.
Orkanen Maria har truffet Puerto Rico
Orkanen Maria har truffet land på Puerto Rico, nær byen Yabucoa sørøst for hovedstaden, med vindhastighet på 70 meter per sekund.
Les mer om Puerto Rico og Yabucoa.
Dropper tv-betaling på sykehjemmet
Beboere på sykehjemmene i Fredrikstad skal likevel slippe å betale 80 kroner per måned i avgift for å ha tv på rommet sitt. Ordføreren vil nå ta saken opp til ny behandling, skriver han i en pressemelding.
Les mer om Fredrikstad.
Røper i bok etter sin død: Mens Per Fugelli var dødssyk, fikk kona hjerteinfarkt
«Nå aner jeg hvordan Charlotte har det, med en mann som dør og dør i åtte år. Det er greiere å dø selv.
Les mer om Charlotte.
Justisministeren vil ha ekstern og uavhengig gjennomgang av politiet i lys av Eirik Jensen-saken
Justis- og beredskapsminister Per-Willy Amundsen (Frp) vil nå ta initiativ til en ekstern og uavhengig gjennomgang av politiet i lys av Eirik Jensen-saken.