Person

Hus totalskadd i brann

Et hus i Froland ble totalskadd i en brann i natt. Deler av huset var overtent da brannmannskapene kom til stedet. Det ble sendt inn røykdykkere for å starte slukking også innvendig. En person var i huset, han kom seg ut uten skader.
Les mer om Froland.

Buss med 27 personer veltet i Østfold

n person er kjørt til sykehus, mens de resterende passasjerene er kjørt til legevakta i Askim.
Les mer om Askim og Østfold.
Buss med 25 personer har veltet i Østfold
n person er kjørt til sykehus, mens de resterende passasjerene er kjørt til legevakta i Askim.
Les mer om Askim og Østfold.
En til sykehus etter brann
Nødetatene har rykket ut til en brann i et hus i Vestrumsbygda i Søndre Land i Oppland. En person er kjørt til sykehus med brannskader, opplyser Innlandet politidistrikt.

Husbrann i Søndre Land

Nødetatene har rykket ut til en brann i et hus i Vestrumsbygda i Søndre Land i Oppland. En person får behandling for brannskader, melder Innlandet politidistrikt.
USA: To personer drept og 19 såret etter skoleskyting
To person ble drept og 19 såret etter skyting på en skole i Kentucky.
Les mer om Kentucky.
USA: Minst en person drept etter skoleskyting
Minst en person drept og flere skadet etter skyting på en skole i Kentucky.
Les mer om Kentucky.
Flere kjørt til sykehus
En person er kjørt til Sykehuset Østfold Kalnes for sjekk etter trafikkulykken på fylkesvei 115 i Våler ved Bakketun. Politiet opplyser at det er vanskelige kjøreforhold på stedet. Fem personer var involvert i en annen ulykke ved Vasstvet i Våler. Der er to personer kjørt til Kalnes for sjekk.
Les mer om Bakketun, Vasstvet og Våler.
n person skal være drept, flere skadet
En antatt gjerningsmann er pågrepet etter den andre skoleskytingen i USA på to dager. Minst n person skal være drept.
Les mer om USA.
Minst fem elever skal være skutt
En person er pågrepet.
En drept og flere såret i skyting på skole i Kentucky
Myndighetene i Kentucky i USA melder at en person er drept og flere skadd i skyting på en videregående skole. n person er pågrepet.
Les mer om Kentucky og USA.
Lettere skadet
En person fikk lettere skader etter trafikkulykken på E134 ved Basserudåsen. Ifølge politiet er veien sperret inntil de tre involverte bilene er berget fra stedet.
Les mer om Basserudåsen.
Funn av bil og person
Politiet har nå sendt ut en pressemelding hvor de melder om at en bil av merket KIA Picanto er funnet i havnebassenget i Bodø havn. Det er også gjort funn av en person inne i bilen, men vedkomne er ikke identifisert.
Les mer om Bodø.
Bil i grøfta på Brennemoen
Politiet melder at en bil har kjørt gjennom autovernet og ut i grøfta på E18, Brennemoen, østgående retning. En person skal være involvert i ulykken. Personen skal være lettere skadet.
Les mer om Brennemoen og E18.
Politiet legger fram drapsoversikten for i fjor: 25 personer ble drept
29 mennesker er siktet eller tiltalt for å ha tatt livet av en annen person i Norge i 2017.
Les mer om Norge.
En død og minst 15 skadet etter vulkanutbrudd i Japan
Et vulkanutbrudd ved Kusatsu i Japan skal ha utløst et snøskred nær et skianlegg. En person har omkommet og minst 15 andre er skadet.
Les mer om Japan og Kusatsu.
Ni skadd og n savnet etter vulkanutbrudd i Japan
Ni personer er skadd og n person er savnet etter at et vulkanutbrudd skal ha utløst et snøskred ved et populært skianlegg i Japan.
Les mer om Japan.
Leter etter person i vannet
En større leteaksjon er satt i gang i Kongsberg, etter mistanke om at en person har falt i elva Numedalslågen. Det søkes med mannskaper fra politiet, brannvesenet og Røde Kors. I tillegg deltar et redningshelikopter i søket.
Les mer om Kongsberg og Numedalslågen.
Stenger snarvei
Trappa mellom Maridalsveien og Nydalen videregående skole blir stengt, skriver Nordre Aker Budstikke. Ifølge avisen ble en person skadet ved et uhell i trappa mandag. Ifølge bymiljøetaten er det flere snarveier i byen som ikke brukes om vinteren.
Lettere skadd i trafikkulykke
En person skal være lettere skadd etter at to biler kolliderte på Kodalveien i Sandefjord. Fem personer var involvert i ulykken.
Les mer om Kodalveien og Sandefjord.
Lettere skadd etter trafikkulykke
En person skal være lettere skadd etter at to biler kolliderte på Kodalveien i Sandefjord. Fem personer var involvert i ulykken.
Les mer om Kodalveien og Sandefjord.
Tre menn pågrepet i Narvik
Tre menn er pågrepet og siktet etter en voldshendelse i Narvik. En person er fraktet til sykehus etter hendelsen, han skal ikke være alvorlig skadet, skriver NTB.
Les mer om NTB og Narvik.
Søker etter savnet person - går ut med opplysninger om mannens bil
Politiet har søkt etter den savnede siden i natt.
n pågrepet etter innbruddsforsøk
En person er pågrepet for å ha kjørt en varebil inn i en gullsmedforretning i Flekkefjord i dag tidlig. Det opplyser lensmann Asbjørn Skåland. Politiet jakter fortsatt på en annen gjerningsperson.
En tatt etter innbruddsforsøk
En person er pågrepet etter innbruddsforsøket i en gullsmedforretning i Flekkefjord i dag tidlig. Det opplyser lensmann Asbjørn Skåland. Politiet jakter fortsatt på en annen gjerningsperson.