Politiet

Ingen personskade

Det er bare meldt om materielle skader i en bilulykke på E18 ved Rødnessjøen, opplyser politiet i Follo.
Les mer om E18, Follo og Rødnessjøen.

Eldre mann lurt for 90.000 kroner

En eldre mann ga fra seg bankkort og kode til en angivelig taktekker 17. november. Taktekkeren ønsket forskuddsbetaling for arbeidet, som var på 90.000 kroner. I dag skulle taktekkeren vært på jobb, da skjønte den fornærmede at han var blitt lurt og kontaktet politiet.
Mistenkes for omfattende tagging
Politiet i Sarpsborg mistenker en mann i 20-årene for å ha tagget ned flere bygninger, gjerder og andre ting i Sarpsborg sentrum i helga. Det melder Sarpsborg Arbeiderblad. Samme person ble løslatt mot meldeplikt fra en annen taggesak sist onsdag. Da ble han pågrepet på nytt, nå vil politiet trolig be om en varetektsfengsling, sier politiførstebetjent Terje Bøe til avisen.
Eldre mann oppsøkt av angivelig taktekker – ble fralurt 90.000 kroner
Politiet advarer mot å inngå avtaler med omreisende håndverkere som dukker opp på døra.

Ulykke på E18

Politiet har sendt en patrulje til E18 ved Hærland, etter melding om en trafikkulykke. Detaljer er så langt ikke kjent.
Les mer om E18 og Hærland.
Siktet 36-åring om angrep på bussjåfør: – Han er skremt over det som skjedde og innser han gjorde det
36-åringen ba mandag om å bli løslatt, men ble fengslet i fire nye uker. Politiet etterforsker om angrepet kan ha vært et drapsforsøk.
Tror smuglere samarbeidet
Lørdag ettermiddag måtte politiet stanse en norskregistrert varebil, som ikke stanset for tollkontroll. Bilen var lastet med over 660 kartonger sigaretter og nesten 1,4 tonn med alkoholvarer. En svenskregistrert bil med drøyt 570 liter alkohol ble også stanset av tollerne. Sakene ses i sammenheng, opplyser tollregion Øst.
Les mer om Øst.
Har du pleid å ta med deg din eigen alkohol på festival? Det blir det no slutt på
Har du vore vand med å ta med eiga drikke på festival. Det vil politiet no ha slutt på.
Barnas største frykt
I den digitale skolegården møter barna våre nettmobbing, hets, nudes og slutshaming, mens politiet advarer om en tsunami av nettovergrep mot barn. Selv om ett bilde kan gjøre uopprettelig skade, er det n ting barna frykter mer.
Kastet stein mot politi
Ved minst tre anledninger har ungdommer i Oslo øst gått til angrep og kastet stein mot politiet. Voldelige ungdommer er blitt en stor utfordring, ifølge politiet. Politiet mener det bare er flaks at ingen ble skadet, skriver Dagbladet.
Les mer om Dagbladet og Oslo.
Truet nabo med kniv
En mann er pågrepet og satt i arresten etter å ha truet en annen beboer med kniv i en kommunal bolig. Ingen kom fysisk til skade, ifølge politiet.
Mann omkom i fallulykke i Voss
– Mannen skal ha falt 20 meter, sier politiet.
Person omkom etter å ha falt 20 meter i et steinbrudd på Voss
En person er omkommet etter å ha falt i et steinbrudd på Grauo i Voss, melder politiet.
Les mer om Grauo.
Bil på taket ved Skreifjellet
En bil har havnet på taket på fylkesvei 33 ved Skreifjella rett sør for Falkentunnelen. En person var i bilen men vedkommende kom seg ut ved egen hjelp. Politiet melder om få trafikkale problemer.
- Dro til Trondheim for å drepe tilfeldig offer med øks
I timevis skal mannen ha gått rundt i Trondheims gater, før han fant sitt tilfeldige offer. Da skal han ha slått mannen i bakhodet med øks og deretter meldt seg for politiet.
Les mer om Trondheim.
Mann omkom i arbeidsulykke i Voss
– Mannen har falt 20 meter, sier politiet.
Stjal 15 pc-er fra skole
Noen har i løpet av helgen brutt seg inn i Høyjord skole. 15 spesiallagde laptoper er stjålet, opplyser politiet.
Les mer om Høyjord.
Barn fløyet til sykehus
Et barn er fløyet til sykehus etter en utforkjøring ved Hjartdal i Telemark. Det var totalt tre barn og n voksen i bilen, men ifølge politiet fremsto ingen kritisk skadd.
Les mer om Hjartdal og Telemark.
Sendt til sykehus
En person er sendt med ambulanse til sykehus etter trafikkulykka i Narvik. Det er trafikkdirigering på stedet og glatt som følge av lekkasje fra en lastebil, melder politiet.
Les mer om Narvik.
To biler involvert i trafikkuhell
Nødetatene rykker ut etter melding om et trafikkuhell i Fagernesveien i Narvik, melder politiet i Nordland.
Les mer om Fagernesveien, Narvik og Nordland.
Brann slukket
Brannen i en trafokiosk i Brønnøysund er slukket. Politiet gjør nå åstedsundersøkelser og oppretter sak på forholdet.
Les mer om Brønnøysund.
Leter etter brannårsaken
Politiet fortsetter i dag etterforksningen for å finne årsaken til brannen fredag på Metallco Aluminium på Eina i Vestre Toten der to ansatte omkom. Leder i etterforskingsseksjonen hos politiet i Gjøvik, Siv Opsahl sier det blir en vanskelig oppgave, men at politiet vil bruke den tida som trengs. I morgen vil KRIPOS bistå etterforskingen.
Slukker brann i trafokiosk
Brannvesenet har fått inn melding om brann i en trafokiosk i Brønnøysund. Ifølge politiet driver det røyk mot et boligområde.
Les mer om Brønnøysund.
Politiet henlegger straffesaker
Oslo politidistrikt har fått beskjed om å henlegge mindre alvorlige straffesaker som lommetyverier og sykkeltyverier, fordi kapasiteten er for liten. Tillitsvalgte i politiet er svært kritiske til hva slags signaleffekt dette gir, skriver Budstikka.
Les mer om Budstikka.
Mer effektivt med ny metode
Lydavhør på stedet med alle involverte, er en ny arbeidsmetode som har vist seg svært nyttig for politiet. Politiet på Hønefoss avhørte en kvinne og barna hennes rett etter en voldsepisode og det bidro sterkt til at en mann ble domfelt, skriver Ringerikes blad.