Politiet

Båt forliste i Agder

En båt har gått ned i nærheten av Lista i Vest-Agder. Det melder politiet, som siterer Hovedredningssentralen. Redningsskøyte og redningshelikopter er på vei til stedet.

Leteaksjon etter savnet mann

Nødetatene i Agder søker med hunder etter en mann som skal ha forsvunnet fra et hytteområde i Birkeland. Søkemannskap er kalt ut, ifølge politiet.
Les mer om Agder og Birkeland.
Raser etter at politiet drepte Scout (21) i USA
Politiet får kritikk for at de skjøt og drepte studenten Scout Schultz på universitetet i Atlanta for en uke siden.
Les mer om Atlanta, Scout, Scout Schultz og USA.
Angrep med giftig spray i London var ikke terror
Minst fem personer ble skadd i det som trolig var et syreangrep i London lørdag. Politiet mener det ikke er snakk om et terrorangrep.
Les mer om London.

- Seks personer skadd i syreangrep på T-banestasjon i London

Gruppe skal ha sprayet skadelige midler mot personer, melder London-politiet.
Seks skadd av giftig spray i Øst-London
Politiet melder om seks skadde etter at en gruppe personer sprayet rundt seg med en «giftig substans ved et kjøpesenter i Øst-London.
Les mer om Øst-London.
Seks personer skal være skadd i London etter sprayangrep på kjøpesenter
Gruppe skal ha sprayet skadelige midler mot personer, melder London-politiet.
Les mer om London og London-politiet.
Til sykehus etter knivstikking
En mann i 30-årene ble stukket med en knivlignende gjenstand på Grønland i Oslo lørdag kveld. Fornærmede er kjørt til sykehus. En person er anholdt i saken, opplyser politiet.
Les mer om Grønland og Oslo.
Overholdt ikke vikeplikten
En person fikk ribbeinsbrudd etter en trafikkulykke i Svarstad. – Ulykken skjedde da den ene bilisten, en kvinne i 30-årene, ikke overholdt vikeplikten i et kryss, og kjørte inn i siden på en annen bil, opplyser politiet. Kvinnens førerkort er midlertidig beslaglagt.
Les mer om Svarstad.
Beruset fører i Steigen
En av førerne som var involvert i trafikkulykken i Steigen er beruset på alkohol, ifølge politiet. Føreren fremstilles for blodprøvetaking på legevakt og politiet oppretter sak.
Les mer om Steigen.
Bilfører anmeldt for dårlig sikring
En bilfører på Mo i Rana er anmeldt av politiet for mangel på sikring av barn i bil. En gutt på 5 år ble observert usikret i fremsetet i bilen av en politipatrulje, melder politiet i Nordland.
Les mer om Nordland og Rana.
Trafikkulykke i Steigen
Politiet er på vei til Steigen etter melding om en trafikkulykke på Ålstad. To biler er involvert, men det dreier seg trolig ikke om personskade, ifølge politiet.
Les mer om Steigen og Ålstad.
Store grusmengder i veien på fv 808
MC-føreren som skal ha sklidd og kjørt i autovernet kjøres til sykehus for en nærmere sjekk. Politiet melder om store mengder gurs i veien på hele fylkesvei 808 fra E6 og ber bilister kjøre forsiktig i området.
Tror MC-fører mistet veigrepet
MC-føreren som ble lettere skadd i ei ulykke på Helgeland er våken og bevisst. – Han har opplyst til patruljen at han har holdt fartsgrensen på stedet, men skal ha mistet veigrepet på grunn av grus, sier operasjonsleder Jon Inge Moen. Politiet jobber ut fra at dette kan være en årsak til uhellet.
Les mer om Helgeland og Jon Inge Moen.
Rykker ut til MC-ulykke i Hemnes
En motorsykkel har kjørt inn i autovernet i Hemnes. MC-føreren klager over smerter i ei skulder, melder politiet i Nordland. Nødetatene er på vei til stedet.
Les mer om MC-ulykke og Nordland.
Pågrepet for vold med hammer
En mann er pågrepet i Bodø for å ha utøvd vold mot en annen person. Mannen skal ha slått en annen i hodet med en hammer. Den fornærmede er lettere skadd og den siktede er innsatt i arresten, melder politiet i Nordland.
Les mer om Bodø og Nordland.
Politiet kastet flere bevis i Tina-saken
I en ny bok om en av Norges største drapsgåter avsløres det at en rekke tekniske bevis ble kastet.
Les mer om Tina-saken.
MC-fører til sykehus
En motorsyklist ble skadet etter å ha kjørt av veien på Rv 22 ved Fetsund. Ifølge politiet har føreren et brudd i armen.
Les mer om Fetsund.
Nazister demonstrerte i Fredrikstad
Et titalls nazister demonstrert i dag i Fredrikstad sentrum, med tillatelse fra politiet. Nazistene startet markeringen i 12-tiden, og er fra «Den nordiske motstandsbevegelsen, melder VG. Neste uke har den samme organisasjonen varslet en stor demonstrasjon med rundt 1000 demonstranter i Göteborg. Der forbereder politiet seg ved å gjøre om garasjen i politihuset til en arrest med plass til 350 personer i 60 celler, skriver Aftonbladet.
Politiet mener bok om Tina-drapet kan ødelegge for etterforskningen
Politiet er kritisk til offentliggjøringen av informasjon i en ny bok om drapet på Tina Jørgensen. Politiet frykter det kan ødelegge for etterforskningen.
En skadd i firehjuling-ulykke
Politiet i Nordland melder om en trafikkulykke ved fylkesvei 78 i Mosjøen. En firehjuling har kjørt inn i en bil ved Haugan. En person kjøres til legevakt med lettere skader, opplyser politiet.
Les mer om Haugan, Mosjøen og Nordland.
Hotellgjest pågrepet i Hamar
En gjest på et hotell i Hamar, ble pågrepet av politiet for ordensforstyrrelse i ettermiddag. Gjesten var til sjenanse for andre gjester og ansatte på hotellet.
Les mer om Hamar.
Rykte ut til sauer på rømmen
– Sauer går gjerne sine eigne vegar om hausten. Dei veit vel kva som er i vente, humrar politiet.
Mann pågrepet på Nøtterøy
En mann i 30-årene er pågrepet av politiet etter at han skal ha slått samboeren sin på Nøtterøy. Politiet opplyser at mannen sitter i arresten og skal avhøres om saken.
Les mer om Nøtterøy.
Islamkritikere er på Kongsberg
Politiet har styrket bemanningen når Stopp Islamiseringen av Norge (SIAN) og Refugees Welcome to Kongsberg møtes lørdag.