Politiet

Leter etter person i vannet

En større leteaksjon er satt i gang i Kongsberg, etter mistanke om at en person har falt i elva Numedalslågen. Det søkes med mannskaper fra politiet, brannvesenet og Røde Kors. I tillegg deltar et redningshelikopter i søket.
Les mer om Kongsberg og Numedalslågen.

Politiet vil raskt i gang med undersøkelser i Tonning Riise-saken

Politiet vil i løpet av de nærmeste dagene starte innledende undersøkelser av en voldtektsanklage mot tidligere Unge Høyre-leder Kristian Tonning Riise.
- Å eksponere henne for en etterforskning, vil være et nytt overgrep mot henne
Politiet vil i løpet av de nærmeste dagene starte innledende undersøkelser av en voldtektsanklage mot tidligere Unge Høyre-leder Kristian Tonning Riise.
Mann anmeldt for å dra barn på kjelke etter bilen
- Dette skal også ha skjedd i helgen, opplyser politiet.

Tatt i 129 km/t i Strindheimtunnelen

En sjåfør blir anmeldt og fikk førerkortet beslaglagt etter at politiet hadde kontroll i Strindheimtunnelen mandag.
Les mer om Strindheimtunnelen.
31 uløste drapsgåter
På tross av ny teknologi og omfattende etterforskning står politiet overfor over 30 drap der en gjerningsperson fortsatt går fri.
Kontroll på brann
Brannvesenet melder at de har kontroll på brannen på Sortland. De har fått slukket brannen, og driver utlufting av kjelleren. Skadeomfanget er begrenset til kjelleren, opplyser politiet.
Les mer om Sortland.
Jente påkjørt i fotgjengerfelt
En 17 år gammel jente har blitt påkjørt i et fotgjengerfelt på riksvei 23 i Spikkestadbakkene i Lier. Jenta er ikke alvorlig skadd, opplyser politiet. Sjåførens førerkort er beslaglagt.
Les mer om Lier og Spikkestadbakkene.
Bilen fjernet
Sørgående felt er åpnet på riksvei 7 ved Lindelia etter et trafikkuhell. Bilen er fjernet, men det må ryddes litt før nordgående kan åpnes, opplyser politiet.
Les mer om Lindelia.
Oppretter sak etter røykutvikling
Politiet skriver at de forlater stedet, og oppretter sak på forholdet, etter en røykutvikling i en leilighet i Leirfjord. Brannvesenet blir igjen for restverdisikring, ingen personer skadet, opplyser politiet.
Les mer om Leirfjord.
Kranglete menn bortvist
Politiet har bortvist to berusede menn fra sentrum i Fredrikstad. De to mennene var i krangel i Storgata.
Les mer om Fredrikstad og Storgata.
Dieselsøl på E6
Politiet melder at det er glatt på E6, ved Sildvikhøgda i Narvik. Dette kommer av dieselsøl i veibanen, og Mesta er i ferd med å rydde stedet. Det er satt opp varselskilt på stedet, skriver politiet på Twitter.
Ruset mann snoket i boligområde
Politiet opplyser at de har fjernet en ruset mann som snoket rundt i et boligområde på Nærsnes i Røyken. Mannen i 20-årene er anmeldt og ble hentet av sin mor.
Les mer om Røyken.
Utenlandsk sjåfør pågrepet etter køkaos
En ungarsk sjåfør er pågrepet av politiet, etter at han sperret trafikken i begge retninger på E18 i ettermiddag. Vogntogsjåføren nektet å samarbeide med politiet.
Les mer om E18.
Dieselsøl på E6
Politiet er på E6 ved Sildvikhøgda i Narvik hvor det er noe dieselsøl i veibanen. Mesta er også på stedet og i ferd med å rydde opp. Trolig stammer dette fra en lastebil som på en eller annen måte har mistet diesel, melder politiet på Twitter.
Les mer om Narvik, Sildvikhøgda og Twitter.
Politiet: - Vi vil gjerne fange tyver, ikke dirigere vogntog
Ber folk slutte å snu og skape farlige situasjoner.
Brannvesenet har kontroll
Brannvesenet har startet utlufting av boligen i Leirfjord. De har kontroll på stedet, opplyser politiet.
Les mer om Leirfjord.
Røykutvikling fra bolig
Nødetatene har rykket ut etter melding om røykutvikling fra en bolig i Leirfjord, opplyser politiet.
Les mer om Leirfjord.
Høyesterett avviser avskjedssak
Stein-Robin Kleven Bergh får ikke prøvd avskjedssaken sin for Høyesterett, ifølge Glåmdalen. Kleven Bergh ble avskjediget fra politiet i 2015 etter å ha kommet med uttalelser om politikere som ble oppfattet som rasistiske.
Les mer om Glåmdalen og Høyesterett.
Trafikkuhell på riksvei 7
Det har vært et trafikkuhell med et tungt kjøretøy på riksvei 7 ved Lindelia langs Krøderfjorden, melder politiet. Kjøretøyet sperrer veien. Ingen personer er skadd, og politiet er på vei til stedet.
Les mer om Krøderfjorden og Lindelia.
Politiet ønsker tips om savnet mann
I samråd med familien har politiet offentliggjort navn og bilde av den savnede. Den savnede heter Kurt Eilertsen, han er 59 år og er hjemmehørende i Bodø. Han er rundt 185 centimeter høy, slank kroppsbygning og har grått hår. Politiet ønsker også tips om noen har sett en sølvgrå Kia Picanto, med registreringsnummer Y293254. Alle henvendelser kan rettes til politiet i Nordland på telefon 02800 eller 75548900.
Leilighet ubeboelig etter brann
Familien bestående av to voksne og fire barn som bodde i huset som brant i Auens vei, må sove et annet sted i natt. Leiligheten er ubeboelig, melder politiet. Brannen startet trolig på kjøkkenet.
Bål inne i bygg
Brannvesenet har slukket to bål inne i et verkstedbygg på Hundsøya i Vennesla. Politiet opplyser at disse er påtent og har ført til mindre materielle skader.
Les mer om Hundsøya og Vennesla.
Politiet etterforsker voldtekt i Sosialistisk Ungdom
SVs ungdomsparti har mottatt tre varsler om seksuell trakassering i løpet av to år. n av sakene etterforskes som voldtekt.
Normal trafikk på Svelvikveien
Trafikken går nå som normalt på Svelvikveien etter husbrannen i Auens vei, melder politiet.
Les mer om Svelvikveien.