Riksveg

Bil mot vogntog i Sogndalsdalen

Ein personbil har kollidert med eit vogntog på riksveg 5 i Sogndalen, like før Frudalstunnelen. Køyretøya har berre fått mindre skadar og ingen personar er skadd.

Bil mot vogntog mot i Sogndalsdalen

Ein personbil har kollidert med eit vogntog på riksveg 5 i Sogndalen, like før Frudalstunnelen.
Skiløpere i vegen
Politiet har rykket ut etter at de har fått flere meldinger om skiløpere som går på riksveg 4 på Harestua.
Les mer om Harestua.
Tre i vegen
Det ligg eit tre i vegen på riksveg 9, kring ein kilometer nord for Kile i Vennesla. Treet sperrar delvis vegbana i sørgåande retning, ifølgje ein tipsar.
Les mer om Kile og Vennesla.

Flere trailere sliter

Trailere sliter flere steder i distriktet. På riksveg 2 ved Grinder i Solør har en trailer problemer og sperrer det ene kjørefeltet. I Torpa er en bergingsbil på vei for hjelpe en trailer, som ikke kommer seg videre.
Les mer om Grinder og Solør.
2 lettere skadd ulykke på Kvikne
Fører av traktor og lastebil er sendt til Tynset sjukehus med lettere skader, etter ei ulykke på riksveg 3 på Kvikne i morges. Ett kjørefelt er nå åpnet etter ulykken.Et vogntog havnet i grøfta, for ikke å kjøre på traktor og bil.
Les mer om Kvikne og Tynset.
En lettere skadd på riksveg 3
En person skal være lettere skadd på riksveg 3 på Kvikne, etter en ulykke med personbil, traktor og et vogntog. Vogntoget kjørte i grøfta som en følge av sammenstøtet mellom de to andre. Vegen er midlertidig stengt.
Les mer om Kvikne.
Trafikk på riksveg 3 Kvikne
På riksveg 3 på Kvikne er en personbil, traktor og et vogntog involvert i ei trafikkulykke. Skadeomfanget er ikke kjent. Vogntoget kjørte i grøfta som en følge av sammenstøtet mellom de to andre. Nødetater er på veg.
Les mer om Kvikne.
Frontkollisjon ved Ottestad kirke
To biler har frontkollidert på riksveg 222 rett før Ottestad kirke ved 06.16-tida. Ifølge politiet på Twitter er det ukjent skadeomfang og nødetatene er på veg til stedet.
Les mer om Ottestad og Twitter.
Vogntog tok fyr etter alvorleg ulukke
Ein person er kritisk skadd etter at to vogntog kolliderte med ein personbil på riksveg 35. Vegen mellom Skotselv og Hokksund er framleis stengt.
Les mer om Hokksund og Skotselv.
Normal trafikk i Spikkestad-bakkane
Politiet melder at vegen opp Spikkestad-bakkane på riksveg 23 nå er rydda og open. Trafikken går som normalt.
Les mer om Spikkestad-bakkane.
Flere vogntog i trøbbel
Et vogntog har kjørt seg fast på riksveg 111 i Bergenhuskrysset i Rakkestad.
Brann i lastebil
Politiet rykkar ut til riksveg 35 i Øvre Eiker der det blir meldt om brann i ein lastebil, som har vore innblanda i ei trafikkulukke. Vegen er heilt sperra og tre personar skal vere skada.
Les mer om Øvre Eiker.
Kolonnekøyring til fjells
Det er innført kolonnekøyring på riksveg 9 mellom Hovden og Haukeli. Årsaka er uvr.
Les mer om Haukeli og Hovden.
Fleire stengde fjellovergangar
Vret på fjellovergangane i Sør-Norge blir stadig verre utover søndag kveld. E6 over Dovrefjell er stengt, medan riksveg 52 over Hemsedalsfjellet er stengt for personbilar. I tillegg er det kolonnekøyring på fleire andre overgangar.
Trafikkuhell på riksveg 3
En bil har kjørt av veien på riksveg 3 ved Kvikne i Østerdalen. Det skal ikke dreie seg om personskade, men det er store skader på bilen.
Les mer om Kvikne og Østerdalen.
Trafikkuhell i Vågå
Det har vært et trafikkuhell på riksveg 15 ved Klones i Vågå. Det dreier seg om en påkjørsel bakfra, og det skal ikke være personskader.
Les mer om Vågå.
Kolonne på Hardangervidda frå 19.00
På riksveg 7 over Hardangervidda er køyreforholda framleis overkommelege. Nokre stader er det redusert sikt. Brøytemannskapa har gitt tilbakemelding til Vegtrafikksentralen at det truleg blir kolonnekøyring frå klokka 19.00, slik vrprognosane ser ut akkurat no.
Fare for stengde fjellovergangar
Vret på fjellovergangane i Sør-Norge blir stadig verre utover søndag kveld. E6 over Dovrefjell er stengt, medan riksveg 52 over Hemsedalsfjellet er stengt for personbilar. I tillegg er det kolonnekøyring på fleire andre overgangar.
Førerkort beslaglagt
En mann i 40-årene er anmeldt og fått førerkortet sitt beslaglagt etter en kollisjon på riksveg 4 mellom Grua og Harestua i ettermiddag. Ulykken skjedde i forbindelse med en forbikjøring.
Les mer om Grua og Harestua.
Berger en buss på Gjøvik
En buss blir berget på riksveg 4 nord for CC på Gjøvik. Trafikken dirigeres forbi.
Les mer om Gjøvik.
Hemsedalsfjellet også stengt
På grunn av veldig dårleg ver, er riksveg 52 over Hemsedalsfjellet no stengt for all trafikk, det fortel Vegtrafikksentralen i Lærdal.
Kolonnekøyring på Haukelifjell
Det er innført kolonnekøyring på E134 Haukelifjell på grunn av uvr. Riksveg 9 mellom Hovden og Haukeli er open, ifølgje Statens vegvesen.
Les mer om Haukeli, Haukelifjell og Hovden.
Buss og personbil har kollidert ved Frudalstunnelen i Fjærland
Ein personbil og ein buss har vore i ei trafikkulukke ved Frudalstunnelen i Fjærland, på riksveg 5.
Les mer om Fjærland og Frudalstunnelen.
Kolonnekøyring på Hardangervidda
På grunn av uvr er det nå innført kolonnekøyring på riksveg 7 over Hardangervidda. Fylkesveg 50 Hol-Aurland blei stengt i dag tidleg også på grunn av uvret. Det er ekstremvret Cora som gjer det vanskeleg på fjellet.