Risikerer

Sinne risikerer å være legevakt døgnet rundt – hele året

Både kommuneeksperter og legeforeningen advarer mot ny forskrift, som kan tvinge fastleger i mindre kommuner til å være på vakt hver eneste dag.

Sinne risikerer å være legevakt døgnet rundt, hele året

Både kommuneeksperter og legeforeningen advarer mot ny forskrift, som kan tvinge fastleger i mindre kommuner til å være på vakt hver eneste dag.
Omstridt katalansk separatistleder har landet i København - risikerer arrestordre
Catalonias tidligere president Carles Puigdemont har ankommet København. Han trosser dermed Spanias trussel om ny arrestordre.
Les mer om København.
Stakk av etter påkjørsel
En bilfører risikerer straff etter å ha stukket av etter å ha kjørt på en parkert bil. Ifølge politiet noterte vitner til hendelsen nummeret på bilen. Da politiet ringte bilføreren, innrømmet han forholdet. Episoden skjedde på Åssiden i Drammen søndag.
Les mer om Drammen og Åssiden.

Supporter arrestert: – Tisset i keeperens drikkeflaske

Middlesbroughs-supporter risikerer utestengelse og ytterligere straff.
Må møte i retten etter nakenstunt
Nå risikerer mannen som virret rundt naken langs riksvei 319 med lekevåpen, og kvinnen som filmet hendelsen, fengselsstraff.
Slik jobber skolene med den nye mobbeloven
SANDNES: Skoler som ikke gjør nok for å stoppe mobbing, risikerer tvangsmulkt fra Fylkesmannen. Nytt kapittel 9A i opplæringsloven stiller strengere krav til alle som jobber i skolen.
Les mer om Fylkesmannen.
Kroatia-trener etterforskes av EHF
Kroatias håndballtrener Lino Cervar nekter for å ha sperret en Hviterussland-spiller mot slutten av EM-kampen torsdag. Nå risikerer han likevel straff. Det europeiske håndballforbundet skal vurdere saken fredag får NTB opplyst.
Avis: FIFA fant 25 ulovlige spilleroverganger i Chelsea
Chelsea risikerer et forbud mot å kjøpe spillere dersom klubben blir dømt for å ha gjennomført spilleoverganger som bryter med reglementet.
Les mer om Chelsea.
Engelsk storavis: FIFA fant 25 ulovlige spilleroverganger i Chelsea
Chelsea risikerer et forbud mot å kjøpe spillere dersom klubben blir dømt for å ha gjennomført spilleoverganger som bryter med reglementet.
Les mer om Chelsea.
Stabæk risikerer bortebane i to år
Byggingen av nye Nadderud stadion kan bli forsinket. Ifølge Budstikka ønsker Bærum kommune å revurdere den opprinnelige utbyggingsplanen. Det kan bety at den nye fotballbanen tidligst står klar i 2022, og at Stabæk må spille på borte-arena i to år.
Les mer om Bærum, Nadderud og Stabæk.
Ingen ytterligere stans i norsk våpeneksport til den Saudi-ledede koalisjonen i Jemen
Stortingsflertallet sier nei til forslaget om å stanse norsk våpeneksport til alle land i den Saudi-ledede koalisjonen i Jemen. - Risikerer at norske våpen blir brukt til å begå krigsforbrytelser.
Les mer om Jemen og Saudi-ledede.
RBK risikerer Bendtner-krise
Eliteserien kolliderer med fotball-VM. Pål Andr Helland: - Vi må ha en spiss.
Les mer om Bendtner-krise.
Risikerer utestengelse på livstid
Et forbund vil utestenge en idrettsleder fra Asker/Bærum på livstid, skriver Budstikka. Forbundet mener idrettslederen har mobbet og trakassert barn og unge. Saken går for idrettens egen selvdømmerett, Domsutvalget.
Les mer om Budstikka og Domsutvalget.
Så lenge må dagens førsteklassinger jobbe
Dagens førsteklassinger risikerer høyere skatter når de kommer ut i arbeidslivet – og må trolig jobbe til de er minst 70 år før de kan bli pensjonister.
Så lenge må dagens førsteklassinger jobbe
Dagens førsteklassinger risikerer høyere skatter når de kommer ut i arbeidslivet – og må trolig jobbe til de er minst 70 år før de kan bli pensjonister.
- Jeg har ingen følelse i det ene beinet
Danmarks landslagssjef risikerer operasjon.
Hareide risikerer operasjon etter fall på ski
– Jeg har ingen følelse i det ene beinet, sier den danske landslagssjefen.
Hareide risikerer operasjon
Danmark-sjef Åge Hareide pådro seg smerter i ryggen etter fall på ski i romjulen og risikerer operasjon. Det bekrefter Hareide selv til flere medier. Mer på TV2.no.
Les mer om Hareide.
Gunn Merete Lodes drapsmann risikerer livstidsdom i Danmark
ASKER: Dersom Asker og Bærum tingrett kommer til at drapsdømte Kim Poulsen (54) ikke skal prøveløslates, vil han etter all sannsynlighet bli overført til Danmark.
Les mer om Bærum, Danmark og Kim Poulsen.
Tiltalt for overgrep mot jente
En mann fra Sarpsborg er tiltalt for seksuelle overgrep mot en 7 år gammel jente. Ifølge tiltalen skal han ha tatt bilder av overgrepet. Hjemme hos mannen ble det funnet 16 filmer og 347 bilder av seksuelle overgrep mot barn. Mannen er tiltalt for paragraf 299 i straffeloven og risikerer nå fengsel inntil 10 år.
Les mer om Sarpsborg.
Hva skjer når en jødisk settler slår en israelsk soldat?
Palestinske Ahed Tamimi og israelske Yifat Alkobi slo begge en israelsk soldat. Ahed risikerer ti års fengsel. Yifat ble sluppet fri etter et par timer - fordi hun er jødisk.
Les mer om Yifat Alkobi.
Naboer fortviler over at Statens vegvesen vil bygge vei over hagene deres
Flere beboere langs Bjørgeveien risikerer å miste deler av eiendommene sine.
Les mer om Bjørgeveien.