Søker

Søker etter savnet jente i Hønefoss

Politiet i Nordre Buskerud opplyser at de natt til tirsdag søker etter en 18 år gammel jente savnet fra Hønefoss. Jenta har langt, mørkt hår og tynn kroppsbygning, og er iført mørke klær. Et politihelikopter bistår i søket.
Les mer om Nordre Buskerud.

Person funnet livløs etter båtulykke utenfor Ålesund

En person er funnet livløs etter en båtulykke i Heissafjorden utenfor Ålesund. Flere redningsfartøyer og redningshelikopter søker etter vedkommende.
Les mer om Heissafjorden og Ålesund.
Person funnet livløs etter båtulykke utenfor Ålesund
En person er funnet livløs etter en båtulykke i Heissafjorden utenfor Ålesund. Flere redningsfartøyer og redningshelikopter søker etter vedkommende.
Les mer om Heissafjorden og Ålesund.
Lastebil med seks travhester krasjet med elg i Vinje – tre personer til sykehus
Viltnemnda søker etter den skadde elgen.
Les mer om Vinje.

Leteaksjon etter 79-åring

Store mannskaper søker etter en 79 år gammel mann som har vært savnet fra Sørumsand i Akershus siden 18-tiden lørdag. Det sier politiet til Romerikes Blad. Mannen er omtrent 180 centimeter høy, grått hår, blå olabukse og mørk ytterjakke.
Les mer om Sørumsand.
Fraranet kjøreskolebil
En kjøreskolelærer ble fredag slått og truet med pistol av to personer som fraranet ham bilen. Den ble senere funnet, men politiet søker etter ranerne.
Årets beste booking innfridde
Lorde søker etter det perfekte stedet, og Trondheim var ganske nær torsdag kveld.
Les mer om Trondheim.
Skal ha sjålet bilnøkkel og deretter bil på Øya
Politiet søker etter mistenkt biltyv.
Les mer om Øya.
Sliter med impotente menn
Forskere søker unge, impotente menn i Oslo. Prosjektet skal se på om akupunktur hjelper like godt som f.eks. Viagra mot ereksjonsproblemer. Etter flere uker med ulike tiltak for å rekruttere menn, mangler forskerne fortsatt deltakere, skriver forskning.no.
Les mer om Oslo.
Dette er en trådløs Switch-dokk med innebygget projektor
Snedig Switch-tilbehør søker folksfinansiering.
Les mer om Switch-dokk.
Politi og hunder søker etter tyver
Politiet leter akkurat nå etter tyver i skogen bak Einar Aass vei i Drammen. Det har vært et innbrudd i en bolig der, og politiet søker med hunder. Flere politipatruljer søker, og helikopter er også på vei.
Les mer om Drammen.
Søker med sonar etter Bø-kvinne i Seljordsvatnet
SELJORD (NRK): Det blir nå søkt med sonar etter Gunhild Egenæs frå Bø i Seljordsvatnet. Politiet reknar nå med at den sakna læraren har omkome.
Les mer om Bø-kvinne og Seljordsvatnet.
Søker etter katteeier
Politiet i Nordland søker fremdeles etter eieren av en katt ved E6 i Rana. Katten er lettere skadd, og det vil snart bli vurdert om den skal avlives. Alle som har informasjon om eier, bes ta kontakt med politiet.
Les mer om Nordland og Rana.
Gutt (14) ranet med kniv
Gutt (14) ble slått i ansiktet og ranet med kniv i Oslo. Politiet søker etter fem gjerningspersoner, som fikk med seg guttens jakke og telefon.
Les mer om Oslo.
Søker etter katteeier i Rana
Politiet i Nordland søker etter eieren av en katt ved E6 i Rana. Katten er lettere skadd. Alle som har informasjon om eier, bes ta kontakt med politiet.
Les mer om Nordland og Rana.
TV 2 kan måtte flytte ansatte til Bergen
TV 2 er eneste søker på oppdraget som kommersiell allmennkringkaster, men utlysningsteksten kan tvinge dem til å flytte blant annet nyhetsredaktøren til Bergen.
Les mer om Bergen.
Hemmeligholder deler av TV 2-søknad
TV 2 er eneste søker når staten stiller opp med tv-avtale på inntil 135 millioner kroner. Hvordan pengene skal holdes unna den kommersielle TV 2-driften hemmeligholdes.
Fem mister jobben
Fem mister jobben i Narvik når Utlendningsdirektoratet (UDI) nedbemanner fra nyttår av, skriver Fremover. Totalt må UDI kutte med 150 til 200 midlertidige ansatte som ble ansatt i forbindelse med asylbølgen 2015. Årsaken er at færre søker asyl i Norge.
Opptil 200 må gå i UDI
Fra nyttår må Utlendingsdirektoratet (UDI) kvitte seg med mellom 150 og 200 midlertidig ansatte. Årsaken er at færre søker asyl i Norge.
Opp til 200 må gå i UDI
Fra nyttår må Utlendingsdirektoratet (UDI) kvitte seg med mellom 150 og 200 midlertidig ansatte. Årsaken er at færre søker asyl i Norge.
Vikersund søker om skiflygings-VM
Vikersund presenterte søknaden for ledelsen i Det internasjonale skiforbundet (FIS) under høstmøtet i Zürich. Tildeling skjer på FIS-kongressen i Costa Navarino i Hellas 17. mai 2018 skriver Buskerud Fylkeskommune. Dersom Vikersund blir tildelt VM i 2022, vil det også bli arrangert et prøve-VM i 2021.
Søker sjåfør etter biltyveri
Politiet søker med patrulje og hund etter en bilfører på Blindern, etter at han krasja i to parkerte biler. Bilen han kjørte var en Lexus som ble stjålet på Råholt i Eidsvoll natt til tirsdag.
Les mer om Blindern, Eidsvoll og Råholt.
Avhører vitner til vold
En mann har blitt slått i hodet og kjørt til legevakta med lettere skader. Politiet er i området, foretar vitneavhør, sporsikring og søker etter gjerningsmenn, melder de på Twitter.
Les mer om Twitter.
Søker etter savnet mann i Odda
Sea King-helikopter er satt inn i søket etter en mann i 70-årene i Odda. Turgåere så båten hans kantre.
Les mer om Odda.
Bussjåfør frastjålet penger
Politiet søker etter en mistenkt etter at en sjåfør på flybussen ble frastjålet pengevesken mens han hjalp passasjerer med bagasjen.