Sørumsand

Stakk av etter krasj

En kvinne i 70-årene hadde fredag ettermiddag stukket av etter ha kjørt inn i to biler utenfor en matbutikk på Sørumsand. Politiet fikk tips om registreringsnummeret på bilen og oppsøkte kvinnen, skriver Romerikes Blad. Førerkortet ble beslaglagt.
Les mer om Sørumsand.

Savnet mann funnet død

En 79 år gammel mann fra Sørumsand ble meldt savnet lørdag. Søndag morgen ble han funnet død. De pårørende er varslet, skriver politiet på Twitter.
Les mer om Sørumsand og Twitter.
Savnet 79-åring funnet omkommet
Mannen som var savnet på Sørumsand lørdag er funnet omkommet i Glomma.
Les mer om Glomma og Sørumsand.
Leter fortsatt etter savnet mann
Store mannskaper har i hele natt lett etter 79-åringen som lørdag kveld ble meldt savnet på Sørumsand. Politiet i Romerike fortsetter søket for fullt utover dagen i dag.
Les mer om Romerike og Sørumsand.

Leter fortsatt etter 79-åring

Store mannskaper har i hele natt lett etter 79-åringen som lørdag kveld ble meldt savnet på Sørumsand. Politiet i Romerike fortsetter søket for fullt utover dagen i dag.
Les mer om Romerike og Sørumsand.
Leteaksjon etter 79-åring
Store mannskaper søker etter en 79 år gammel mann som har vært savnet fra Sørumsand i Akershus siden 18-tiden lørdag. Det sier politiet til Romerikes Blad. Mannen er omtrent 180 centimeter høy, grått hår, blå olabukse og mørk ytterjakke.
Les mer om Sørumsand.
Kløfta: Trener angrep dommer
En fotballkamp mellom Sørumsand og Kløfta ble avbrutt etter 20 minutters spill mandag kveld, da Kløftas trener gikk til fysisk angrep på dommeren. Dommeren har sendt rapport til Akershus fotballkrets. Dyttingen er også filmet, skriver Romerikes Blad.
Les mer om Kløfta og Sørumsand.
Fem pågrepet på Orderud gård etter stor politiaksjon
SØRUMSAND/OSLO (VG) En stor politiaksjon fant torsdag kveld sted på Orderud gård i Sørum.
Les mer om Orderud og Sørum.
Inge gikk tur 1. juledag - fant fastfrosset katt i badebasseng
Inge Solberg var på tur rundt barndomshjemmet i Sørumsand 1. juledag. I et badebasseng med frosset vann fant han plutselig en fastfrosset katt.
Les mer om Sørumsand.
Inge (58) oppdaget dette i bassenget: – Et fryktelig syn
Da Inge Solberg var ute og gikk tur på Sørumsand 1. juledag fant han en frossen katt i et basseng. – Veldig uheldig, sier kommunen.
Les mer om Sørumsand.
Sørum-legevakt freda
Legevakta på Sørumsand er freda av lokalpolitikarane enno ein gong. Rådmannen ville flytte den til Lillestrøm for å spare nær 12 millionar kroner. Men innbyggarane protesterte, og 3400 underskrifter vart samla inn for å redde tilbodet, skriv Indre Akershus Blad.
Les mer om Lillestrøm og Sørumsand.
En til sykehus etter brann
Det har brent på et kjøkken i et hus i Sørumsand i natt. En person er sendt til sykehus med røykskader etter brannen.
Les mer om Sørumsand.
Sendt til Ahus etter ulykke
Seks personer er sendt til Ahus etter en frontkollisjon mellom to biler i Sørumsand. Ulykken skjedde på Blakerveien. Ifølge politiet er det ukjent hvor alvorlig skadet de involverte er.
Les mer om Blakerveien og Sørumsand.
Frontkollisjon på Sørumsand
To biler har frontkollidert på Blakervegen. Seks personer skal være involvert i ulykken, men skadeomfanget er ukjent. Veien er stengt.
Les mer om Blakervegen og Sørumsand.
200 uten nett i Sørumsand
Opp mot 200 abonnenter i Sørumsand har vært uten nett- og telefontilgang siden lørdag etter at Jernbaneverket skadet en bredbåndskabel under arbeid på toglinja. Telenor jobber med å løse problemet og satser på at alle vil være på nett igjen fredag.
Les mer om Jernbaneverket og Sørumsand.
Signalproblemene løst
Ifølge Jernbaneverket er det nå igjen normal trafikk på Kongsvingerbanen mellom Sørumsand og Blaker. Man må fortsatt regne med forsinkelser og innstillinger.
Forsinkelser på Kongsvingerbanen
På Kongsvingerbanen er det forsinkelser på opp til 30 minutter mellom Sørumsand og Blaker på grunn av en feil på signalanlegget mandag morgen, ifølge Jernbaneverket.
Togtrafikken i gang igjen
Kongsvingerbanen er åpnet for trafikk igjen mellom Sørumsand og Blaker. Selv om togene nå kjører igjen, kan det fortsatt oppstå forsinkelser og innstillinger, opplyser NSB.
Les mer om Blaker, NSB og Sørumsand.
Sørumsand - Blaker stengt for tog
Kongsvingerbanen er nå stengt for togtrafikk mellom Sørumsand og Blaker fordi det har gått et ras. NSB arbeider med skaffe busser.
Les mer om Blaker og Sørumsand.
Prøvde å ta seg inn i hus
To personer prøvde å ta seg inn i et hus på Sørumsand i natt. Politiet på Romerike startet søk etter de to, men det ble avsluttet uten resultat.
Les mer om Romerike og Sørumsand.
Trafikkulykke E6 nordover
Trafikkulykke på E6 nordover avkj sørumsand frogner kryss 47. Venstre felt stengt i begge retninger.
Trfikkulykke E6 nordover
Trafikkulykke på E6 nordover avkj sørumsand frogner kryss 47. Venstre felt stengt i begge retninger.
Øyvind (38) takker sykkel-hjelmen for at han lever
SØRUMSAND (TV 2): Øyvind Fjæråsen tror ikke han hadde overlevd sykkelkrasjen under Birken i fjor om han ikke hadde brukt hjelm.
Les mer om Birken.
Damplokomotiv fra Svalbard til Sørumsand
Et 107 år gammelt lokomotiv på åtte tonn er kommet hjem til togentusiaster i Sørumsand.
Les mer om Svalbard og Sørumsand.
DNB-filialer legges ned
Disse DNB-filialene legges ned første halvår 2016: Bekkestua, Solli Plass, Røa, Stovner, Manglerud, Kolbotn, Ås, Råholt, Sørumsand, Lørenskog, Årnes og Nittedal. Les mer.