Saint gobain

Milliarddryss over Glava-eiere

De norske eierne av isolasjonsbedriften Glava kan få over to milliarder kroner når selskapet selges til det franske Saint-Gobain. Gründer-familien får over halvparten av pengene.

Nå kan Glava bli kjøpt opp av fransk industrikonsern

Saint-Gobain er i eksklusive samtaler med eierfamiliene og de øvrige aksjonærene i Glava om å kjøpe deres aksjer.
Les mer om Glava.
Ber industribedrift rydde opp
Miljødirektoratet krever at industribedriften Saint-Gobain gjør tiltak for å hindre ulovlige utslipp av miljøgifter. Bedriften har hatt flere brudd på utslippskravene i 2016 og må nå gjøre tiltak for unngå brudd på utslippsgrensene i tiden som kommer.
Les mer om Saint-Gobain.
Har brutt utslippskravene - Miljødirektoratet krever tiltak
Bedriften Saint-Gobain Ceramic Materials i Lillesand har hatt flere brudd på utslippskravene i 2016. Miljødirektoratet følger situasjonen nøye og krever nå at bedriften gjør korrigerende tiltak.

– Alt blir møkkete

Flere beboere nær Saint Gobain i Lillesand ønsker å flytte på grunn av lukt og støv fra industribedriften, ifølge huseier. Administrerende direktør bekrefter at en del av ulempene stammer fra dem ogsier de arbeider hardt for å begrense dem. Les mer.
Les mer om Alt, Lillesand og Saint Gobain.
Plaget av forurensning og ønsker å flytte
Flere beboere ved industribedriften Saint-Gobain i Lillesand ønsker å flytte på grunn av lukt og kreftfremkallende støv, sier Tor W. Johansen som har kjempet mot utslippene i over ti år.
Les mer om Lillesand, Saint-Gobain og Tor W.
Trafikkuhell i Lillesand
En bil har kjørt ut i østgående retning like etter avkjørselen til Gaupemyr i Lillesand. Det er svært glatt på E18. Bildet er tatt ved Saint Gobain i Lillesand lørdag kveld.
Kan si fra om vond lukt
Nå kan folk melde inn vond lukt knyttet til utslipp fra Saint Gobain, skriver Lillesandposten. Sammen med Lillesand kommune har fabrikken opprettet en klageportal som ligger på kommunens nettside. Der kan folk melde fra om hvor og når de opplever lukt.
Ønsker å bli kvitt lillesandslukta
Miljødirektoratet mottar klager på lukt fra Saint-Gobain i Lillesand. De nærmeste boligene eksponeres for hele 35 såkalte luktenheter mens anbefalte grenseverdier er på 1-2 luktenheter.
Les mer om Lillesand og Saint-Gobain.
Må forklare utslipp
Sjefen for hjørnesteinsbedriften Saint Gobain i Lillesand må stille i neste bystyremøte for å forklare seg. Det skjer etter at Lillesands-Posten forrige uke skrev om en ny rapport som avdekket ulovlige utslipp fra bedriften.
- Bedriften er gradvis revet ned
Bedriften er gradvis revet ned, sier Gunnar Bøckmann i et åpenhjertig intervju med FB. Han er tydelig skuffet over at det er slutt på isolerglasseventyret som Saint Gobain Bøckmann er kjent for.
Bøckmann legger ned i Fredrikstad
Saint-Gobain Bøckmann AS stanser produksjonen av glass i Fredrikstad. Ifølge selskapet mister mellom 50 og 60 personer jobben, ifølge NRK Østfold.
Les mer om Fredrikstad.
Bøckmann legger ned - 75 arbeidsplasser forsvinner
Etter 52 års drift avsluttes virksomheten til Saint-Gobain Bøckmann AS i Fredrikstad. Flere av de 75 ansatte i Fredrikad vil få tilbud om jobb i Oslo eller Sauda.
Les mer om Fredrikad, Fredrikstad, Oslo og Sauda.
Bøckmann legger ned i Fredrikstad
Saint-Gobain Bøckmann AS stanser produksjonen av glass i Fredrikstad. Ifølge selskapet mister mellom 50 og 60 personer jobben.
Les mer om Fredrikstad.
Stanser produksjonen i Fredrikstad
Saint-Gobain Bøckmann AS stanser produksjonen av glass i Fredrikstad. Ifølge selskapet må flere ansatte gå.
Les mer om Fredrikstad.
Stanser produksjon i Fredrikstad
Saint-Gobain Bøckmann AS stanser produksjonen av glass i Fredrikstad.
Les mer om Fredrikstad.
Bekymret for luftkvaliteten
Lillesand kommune vil nå diskutere utslippene fra hjørnesteinsbedriften Saint Gobain med bedriftsledelsen.
Les mer om Saint Gobain.
Saint-Gobain Bøckmann AS selger
Foto: Erik Wiggo Larsen Foto: Erik Wiggo Larsen Den 27.
Saint-Gobain vant sikkerhetspris
Saint-Gobain Ceramic Materials AS har i vunnet Norsk Industris sikkerhetspris for smelteverk. Dette offentliggjorte Lillesand og Arendals-bedriften (Eydehavn) i en pressemelding i går.
Permitteringer over hele fjøla
Elkem Solar er ikke alene om å slite. Saint-Gobain sa nylig opp 39 ansatte, og nå må Vestas permittere 120 ansatte.
Sterk krone truer industriarbeidsplasser (kl.09:44)
Mens Xstrata kan tape 50 millioner i året på den sterke kronekursen, står arbeidsplasser i fare på Saint Gobain og Elkem Solar.
Les mer om Elkem Solar og Saint Gobain.
Bil tok fyr i fart (kl.10:20)
Flammene stod opp fra panseret da denne bilen tok fyr i fart like ved Saint Gobain i Lillesand mandag kveld. AV: irene svozilik, erlend olsbu - Jeg kom kjørende fra Birkeland da det
Bil tok fyr i fart
Flammene stod opp fra panseret da denne bilen tok fyr i fart like ved Saint Gobain i Lillesand mandag kveld.
Les mer om Lillesand og Saint Gobain.
Leca- saken endte i forlik
LINDA JOHNSEN ØRSTAVIK TORMOD EIKILL Saken mellom huseier Geir E. Karlsen på Tau som opplevde at grunnmuren hans smuldret helt opp og Weber/Saint-Gobain, endte til slutt i forlik.
Les mer om Geir E og Tau.
Leca- saken endte i forlik
Saken mellom huseier Geir E. Karlsen på Tau som opplevde at grunnmuren hans smuldret helt opp og Weber/Saint-Gobain, endte til slutt i forlik.
Les mer om Geir E og Tau.