Samfunnstjeneste

Dømt for vold mot kona

En mann er dømt til å avtjene 45 timers samfunnstjeneste etter å ha utøvd vold mot kona, skriver Bygdeposten. Ifølge dommen fra Kongsberg og Eiker tingrett, slo mannen kvinnen i hodet i deres hjem i november i fjor.
Les mer om Bygdeposten, Eiker og Kongsberg.

Rooney tilstår fyllekjøring: – Utilgivelig

Everton-stjernen Wayne Rooney (31) straffes med 120 timers samfunnstjeneste og fratas lappen i to år etter å ha kjørt i påvirket tilstand.
NBA-profil dømt til 150 timers samfunnstjeneste
NBA-profilen Zack Randolph ble arrestert i forrige måned. Nå er straffen klar.
NBA-profil får samfunnstjeneste
NBA-profilen Zack Randolph ble onsdag dømt til 150 timers samfunnstjeneste for besittelse av narkotika. Han ble arrestert i forrige måned i forbindelse med husbråk i Los Angeles, og anklaget for besittelse av marihuana og for å ha motsatt seg arrestasjon.

Møtte ikke opp, må i fengsel

En 20 år gammel ransdømt mann fra Bærum må sone fem måneder i fengsel, selv om han i utgangspunktet ble dømt til samfunnstjeneste i 380 timer. Grunnen er at han ikke har møtt opp til samfunnstjeneste eller samtaler 18 ganger, skriver Budstikka.
Les mer om Budstikka og Bærum.
Dømt for trygdebedrageri
En mann i 60-årene er i Kongsberg og Eiker tingrett dømt til 30 timers samfunnstjeneste for trygdebedrageri. Mannen fikk utbetalt 90 000 kroner for mye ved å ikke oppgi timer han jobbet, samtidig som han fikk NAV-utbetalinger, skriver Laagendalsposten.
Dømt til 30 timers samfunnstjeneste
En mann i 60-årene er i Kongsberg og Eiker tingrett dømt til 30 timers samfunnstjeneste for trygdebedrageri. Det skriver Laagendalsposten. Mannen fikk utbetalt 90 000 kroner for mye, ved å unnlate å oppgi timer han jobbet samtidig som han fikk utbetalinger fra NAV mellom høsten 2014 og februar 2016.
McGregor fikk bot og samfunnstjeneste etter flaskekasting
MMA-sportens superstjerne Conor McGregor (28) må betale en bot på 1,2 millioner kroner og utføre samfunnstjeneste etter at han «klikket på en pressekonferanse før det siste møtet med Nate Diaz (31).
Les mer om Conor McGregor og Nate Diaz.
Gazza fikk samfunnstjeneste
Paul Gascoigne ble torsdag dømt til samfunnstjeneste og er bøtelagt for sjikanering og trusler av sin tidligere kjæreste Amanda Thomas og for å ha slått fotografen Steven Shepherd. Gazza sto tiltalt i en lokal domstol i Bournemouth torsdag. Han sa seg skyldig i tiltalene.
Stjal innebygd kaffemaskin, stekeovn, mikrobølgeovn og skyvedørsgarderobe
Nå er innbruddstyven dømt til samfunnstjeneste etter å ha demonterte kjøkkenet.
- Jeg ser på på politisk engasjement som en form for samfunnstjeneste
Shabana Rehman (39) vil gi noe tilbake til det samfunnet hun er en del av.
Lindsay Lohan (28) er fri etter åtte år med trøbbel
Lindsay Lohan en fri borger og slipper samfunnstjeneste etter fyllekjøringen.
Lindsay Lohan ferdig med samfunnstjeneste
Den skandaleforfulgte skuespilleren Lindsay Lohan (28) ser ut til å ha lagt et mørkt kapittel bak seg. Etter intensivjobbing de siste ukene, kan hun være fri fra prøvetid for første gang på syv år.
Les mer om Lindsay Lohan.
Dømt for trygdesvindel
En 24-år gammel mann fra Fauske er idømt 30 timers samfunnstjeneste for å ha svindlet NAV for 73.000 kroner.
Les mer om Fauske og NAV.
Bille Nielsen dømt til 60 dagers betinget fengsel
Politibetjenten som pågrep Nicki Bille Nielsen for bråk og hærverk i Københavns gater hevder at den tidligere Rosenborg-spissen bet henne. Nå er han dømt til betinget fengsel og samfunnstjeneste.
Lohan får 125 timer ekstra samfunnstjeneste
Lindsay Lohan (28) ble onsdag beordret å gjennomføre 125 timer ekstra sammfunnstjeneste som en del av prøvetiden hennes.
Banket far og samboer - la mor i bakken
Nå er mannen i 20-årene dømt til 60 dagers fengsel og 210 timer samfunnstjeneste. Det var et langt rulleblad mannen fra en kommune i Nord-Trøndelag måtte svare for da saken kom opp for Inntrøndelag tingrett i februar.
Berlusconi slipper med kortere samfunnstjeneste
Silvio Berlusconi, Italias tidligere statsminister, slipper å avtjene de siste 45 dagene av ett års samfunnstjeneste på grunn av god oppførsel.
Berlusconi slipper med kortere samfunnstjeneste
Roma (NTB-AFP): Silvio Berlusconi, Italias tidligere statsminister, slipper å avtjene de siste 45 dagene av ett års samfunnstjeneste på grunn av god oppførsel.
Samfunnstjeneste for IS-kriger i Sveits
En hjemvendt sveitsisk IS-kriger ble onsdag dømt til 600 timer samfunnstjeneste i stedet for fengsel.
Les mer om IS-kriger.
Sveits: Hjemvendt IS-kriger dømt
En hjemvendt sveitsisk IS-kriger ble onsdag dømt til 600 timers samfunnstjeneste i stedet for fengsel. Den 30 år gamle konvertitten fra Vaud reiste i fjor til Syria for å slutte seg til Den islamske stat.
Les mer om Den, IS-kriger, Syria og Vaud.
Samfunnstjeneste for IS-kriger i Sveits
Genève (NTB-AFP): En hjemvendt sveitsisk IS-kriger ble onsdag dømt til 600 timer samfunnstjeneste i stedet for fengsel. Den 30 år gamle konvertitten fra Vaud reiste i fjor til Syria for å slutte seg til Den islamske stat (IS).
Les mer om Den, IS-kriger, Syria og Vaud.
En uvurderlig samfunnstjeneste
Dersom 1000 kristne familier hvert år blir fosterforeldre i de kommende ti årene, vil dette kunne utgjøre en enorm hjelp, både for barna det gjelder og for samfunnet generelt. Slik kan kristne familier gjøre en uvurderlig samfunnstjeneste.
Sunnaas ønsker Northug velkommen
Etter at Petter Northug torsdag dømtes til 50 dager i fengsel ble han i et leserinnlegg på Langrenn.com oppfordret til å søke om å få omgjort straffen til samfunnstjeneste ved Sunnaas sykehus. Nå svarer Sunnaasstiftelsen.