Sandefjord

500 uten strøm i Sandefjord

Rundt 500 abonnenter i Sandefjord er uten strøm. Det kommer fram av avbruddssiden til Skagerak nett.
Les mer om Sandefjord og Skagerak.

Pukkestadveien åpnet

To trailere sperret veien i Sandefjord. Politiet meldte om trailerne for to timer siden. Nå er veien åpnet igjen, men det er fortsatt svært glatt, ifølge politiet.
Les mer om Sandefjord.
Shuttlebuss innstilt
Togreisende får beskjed om at shuttlebussen mellom Torp stasjon og Torp ikke går. Grunnen er vanskelige kjøreforhold. Togreisende må i stedet ta taxi fra Sandefjord stasjon.
Les mer om Sandefjord og Torp.
Såpeglatt på veiene
Det er svært glatt på riksvei 303. Fra Stokke og sørover mot Sandefjord blir biler stanset og bedt om å snu, ifølge innringer.
Les mer om Sandefjord.

Trailere sperrer veien

To trailere sperrer Pukkestadveien i Sandefjord. Det er svært glatt på stedet, melder politiet.
Les mer om Pukkestadveien og Sandefjord.
Utforkjøring i Sandefjord
Politiet melder om trafikale problemer etter en utforkjøring i Haslebakken i Sandefjord. Det er ikke meldt om personskader, og politiet er på vei til stedet.
Les mer om Haslebakken og Sandefjord.
Kjørte på rødt – tre biler krasjet
Ingen personer skal ha blitt skadd da tre biler kolliderte ved Jernbanealleen i Sandefjord. – En av bilistene opplyser å ha kjørt på rødt lys, og tar på seg skylden for ulykken, opplyser politiet.
Les mer om Jernbanealleen og Sandefjord.
Flere biler i ulykke
Flere biler er involvert i en ulykke ved Jernbanealleen i Sandefjord. Nødetatene er på vei til stedet.
Les mer om Jernbanealleen og Sandefjord.
Åpen for normal trafikk
Ingen ble skadet da to biler kjørte i hverandre på E18 nord for Fokserød i Sandefjord. Bilene fikk skader, men kunne kjøre videre.
Les mer om E18, Fokserød og Sandefjord.
Gleditsch betaler for råd
Ordfører Bjørn Ole Gleditsch i Sandefjord betaler selv for råd fra medierådgiver Håkon Borud (bildet) fra First-House i varsler-saken. Borud har jobbet som redaktør i Tønsbergs Blad og nyhetsredaktør Aftenposten og kjenner mediebransjen godt, skriver Sandefjords Blad.
Sjanglet i Bringåkertunnelen
Politiet har kontroll på en mann i 20-årene fra Sandefjord som sjanglet gjennom Bringåkertunnelen sent i kveld. Ifølge politiet var mannen påvirket av narkotika og blir anmeldt for dette. Mannen har forklart at han ble sluppet av en bil inne i tunnelen. Politiet jobber nå med å få kontakt med bilføreren.
Kjørte på rullestolbruker
En person ble påkjørt i en fotgjengerovergang i Sandefjord i ettermiddag. Politiet har beslaglagt fører kortet til en mann i 20-årene som kjørte bilen. Hverken rullestolbrukeren eller rullestolen ble skadet.
Les mer om Sandefjord.
Bakke kan bli årets trener
Sarpsborg 08s trener Geir Bakke er en av fem som er nominert til årets trener. De andre er Christian Michelsen (Kristiansund), Kåre Ingebrigtsen (Rosenborg), Lars Bohinen (Sandefjord) og Tor Ole Skullerud (Strømsgodset). Prisen deles ut 27. november.
Bil i grøfta
Nødetatene rykket ved 12.30-tiden ut etter melding om en bil som hadde veltet i grøfta ved Åsrumvannet i Sandefjord. Ingen personer ble skadet, melder politiet.
Les mer om Sandefjord og Åsrumvannet.
Rykker ut til trafikkulykke
Sandefjord brannstasjon har rykket ut etter melding om en trafikkulykke på Trollsåsveien i Kodal.
Les mer om Kodal og Trollsåsveien.
Leier Airbnb til fest
Politiet har sett en økende trend der ungdom leier hus eller leiligheter via Airbnb for å holde fester. Espen Molland og Guri Sandboe i politiets ungdomsgruppe i Sandefjord har sett totalraserte leide boliger etter fester, skriver Sandefjords Blad.
Bil fikk sleng
En bilfører blir sjekket av ambulanse etter at bilen fikk sleng og havnet på siden av Vesterøyveien i Sandefjord i morges. Ifølge politiet er det glatt på stedet.
Les mer om Sandefjord og Vesterøyveien.
Trafikkulykke i Sandefjord
Nødetater er på vei til en trafikkulykke på Vesterøyveien i Sandefjord.
Les mer om Sandefjord og Vesterøyveien.
Båtlag kan gå i oppløsning
Båtlaget Gaia i Sandefjord kan gå i oppløsning, dersom forholdene ikke legges bedre til rette for å sjøsette og å ta opp vikingskipskopien. I år tas ikke båten opp fordi en grunneier nekter kjøretøyer over to tonns akseltrykk å kjøre over eiendommen, skriver Sandefjords Blad.
Les mer om Sandefjord.
KBK berget plassen: – Man blir noen kilo lettere
KRISTIANSUND (VG) (KBK - Sandefjord 3-2) Endelig kunne KBK-trener Christian Michelsen juble for at laget hans spiller i Eliteserien også neste år. Og det kjenner han på kroppen!
Les mer om Eliteserien og Sandefjord.
Kristiansund sikret ny eliteseriekontrakt
Kristiansund avsluttet årets eliteserie på hjemmebane med å sikre ny kontrakt med 3-2-seieren over Sandefjord.
Les mer om Sandefjord.
Sandefjord tapte borte mot Kristiansund
Sverre Økland sikret tre poeng for Kristiansund da Sandefjord ble slått 3-2 i Eliteserien i fotball søndag.
KBK berget plassen etter perlescoring: – Et helvete i hele år
KRISTIANSUND (VG) (KBK - Sandefjord 3-2) Sverre Økland ble den store helten da KBK sikret plassen i Eliteserien i nest siste serierunde mot allerede trygge Sandefjord.
Les mer om Eliteserien, KBK og Sandefjord.
Sandefjord tapte borte mot Kristiansund
Scoringer fra Flamur Kastrati og El-Hadji Gana Kane var ikke nok til å gi Sandefjord poeng i Kristiansund.
KBK berget plassen etter perlescoring
KRISTIANSUND (VG) (KBK - Sandefjord 3-2) Sverre Økland ble den store helten da KBK sikret plassen i Eliteserien i nest siste serierunde mot allerede trygge Sandefjord.
Les mer om Eliteserien, KBK og Sandefjord.