Scandic hell

Hotell evakuert etter brannalarm

En røykvarsler som slo ut førte til at Scandic Hell ble tømt for gjester.
Les mer om Scandic Hell.

Alkoholikeren som ble hotellets oppfinner og ass. husøkonom

Jan Ketil Kristiansen (33) var rusmisbruker, hadde sosial angst og var livredd folk. Men livet snudde da han fikk prøve seg som renholder på Scandic Hell. Etter et halvt år satt han i avdelingens ledergruppe og fikk prøve seg som assisterende husøkonom.
Les mer om Scandic Hell.
Vanskelig gjest på Scandic Hell
Politiet i Nord-Trøndelag rykket sent torsdag kveld ut for å pågripe en gjest som var i ferd med å bryte seg inn på et møterom ved Scandic Hell.
NÅ: Direkte fra Blues in Hell
Blues in Hell er i gang og fra klokken 17:00 sender vi direkte fra foajeen på Scandic Hell hotell.
Les mer om Hell og Scandic Hell.

17:00: Direkte fra Blues in Hell

Blues in Hell er i gang og fra klokken 17:00 sender vi direkte fra foajeen på Scandic Hell hotell.
Les mer om Hell og Scandic Hell.
Hotellgjester klaget på mann som gikk rundt med torader på magen
Politielt ble oppringt av en ansatt på Scandic Hell Hotel klokka 03.13 natt til lørdag. Flere av hotellets gjester klaget nemlig på nattebråk.
Les mer om Scandic Hell Hotel.
Spilte torader i hotellkorridor
En musikalsk tydaling med torader skapte røre i korridorene på Scandic Hell. Det førte til at flere gjester klaget og til og med ringte politiet natt til lørdag. Politiet registrerte hendelsen klokka 03.13.
Les mer om Scandic Hell.
- Vi må bekjempe frykten
Vebjørn Selbekk om ytringsfrihet på mediekonferanse Ytringsfrihet var et av temaene på dagens Hellkonferanse ved Scandic Hell Hotel. Konferansen samler rundt 200 journalister og redaktører.
Krever snøscooter-svar fra politikerne
Fredag 13. februar arrageres det folkemøte om snøscooterløyper på Scandic Hell Hotel i Stjørdal. Snøscooterklubbene krever svar fra rikspolitikerne på hvorfor det fortsatt ikke er lov med snøscooterløyper i Norge.
Steinfeld kommer til Stjørdal
Tidligere profilert NRK-medarbeider Hans-Wilhelm Steinfeld blir en av attraksjonene på Norskehavskonferansen som går av stabelen på Scandic Hell Hotel 12. mars.
- Hyggelig å bli spurt
Ingvild Kjerkol (Ap) er foreslått som ny nestleder i Arbeiderpartiet av partiets fylkeslag i Nord-Trøndelag. - Det er hyggelig å bli spurt, sier Kjerkol til Stjørdalens Blad. Hun var i dag til stede på Trøndelagsmøtet ved Scandic Hell.
- Vi må alle være på lag
Nobelprisvinneren om prestasjonskultur på Hell. I dag er den trønderske nobelprisvinneren i medisin, May-Britt Moser, i Stjørdal. Hun snakker om prestasjonskultur på "Trøndelagsmøtet" ved Scandic Hell.
Bjørgvin Thorsteinsson til Scandic Lerkendal
Bjørgvin Thorsteinsson blir direktør ved Scandic Lerkendal i Trondheim. Han kommer fra Radisson Blu Royal Garden Hotell og var tidligere toppsjef ved Rica Hell Hotell. Signeringen varsler