Sentrum

Tre til sjekk etter trafikkulykke

Tre personer er sendt til legevakt for en sjekk etter et trafikkuhell Moelv sentrum i ettermiddag. To biler var involvert i uhellet og trafikken dirigeres forbi stedet.
Les mer om Moelv.

Bilulykke Moelv sentrum

Tre personer er kjørt til legevakt for sjekk etter et sammenstøt mellom to biler i Moelv sentrum torsdag ettermiddag. Det er trafikkdirigering på stedet, ifølge politiet.
Les mer om Moelv.
Kjøper tomter for å bygge flere hundre ansatteboliger
Forsvarsbygg har kjøpt to tomter av Ørland kommune i Brekstad sentrum.
Les mer om Brekstad og Ørland.
Spilte bronselur på gammelt, hellig sted
På Katthammer i Sokndal er det et guddommelig fotavtrykk i fjellet. For første gang på 3000 år ble det spilt bronselur blant helleristninger og skålgroper midt i Haua sentrum.
Les mer om Haua og Sokndal.

Dømt for massiv vold

En 42 år gammel mann er dømt til fengsel i et halvt år, etter at en mann ble slått bevisstløs i en leilighet i Sarpsborg sentrum for et år siden. To andre tiltalte i saken ble dømt til å utføre henholdsvis 240 og 210 timer samfunnsstraff. Mannen fikk brudd i ansiktet, skader som måtte opereres. De tre er dømt til å betale 71.800 kroner i erstatninger til mannen.
Les mer om Sarpsborg.
Førerkort tatt i beslag
En bil er stoppet i Rana sentrum for å ha nediset frontrute, førerkort er tatt i beslag og sak opprettet, melder politiet.
Les mer om Rana.
Slik skal nye Kleppestø bli
Varaordføreren ble innvalgt på motstand mot utbyggingen. Men nå er han med å legge frem en ny plan for hvordan Kleppestø skal bygges ut til et sentrum.
Les mer om Kleppestø.
– Kroppen min frøs til is. Jeg skjønte hva som kom til å skje.
Gråtkvalt forklarte den nå 20 år gamle kvinnen om den angivelige voldtekten i Bergen sentrum i mai i år. Den 42 år gamle mannen sier det var frivillig.
Les mer om Bergen og Kroppen.
Måtte skru ned musikken
Politiet i Kongsvinger besøkte i natt en fest i sentrum. De hadde fått klager på støy. Festdeltagerne fikk påbud om å dempe seg.
Les mer om Kongsvinger.
Gjerde veltet over bil
En bil har fått skader etter at et gjerde på en byggeplass i Drammen sentrum veltet. Gjerde veltet over bilen, opplyser politiet som har vært på stedet.
Les mer om Drammen.
Ranere skal ha fått med seg i underkant av 20 000 kroner
Mannen som mandag kveld skal ha blitt ranet i Trondheim sentrum skal ha tatt ut penger i minibank.
Les mer om Trondheim.
Ranere fikk med seg i underkant av 20 000 kroner
Mannen som mandag kveld ble ranet i Trondheim sentrum hadde tatt ut penger i minibank.
Les mer om Trondheim.
Utelivspoliti: Mindre fyll på julebordene
Leder for utelivsgruppen ved sentrum politistasjon i Oslo, Lasse Johnsen, opplever at stadig færre drikker seg fulle på julebord.
Les mer om Lasse Johnsen og Oslo.
Mindre fyll på julebordene
Leder for utelivsgruppen ved sentrum politistasjon i Oslo, Lasse Johnsen, opplever at stadig færre drikker seg fulle på julebord. Politilederen sier til P4 at han tror den norske drikkekulturen beveger seg i en mer sivilisert retning.
Les mer om Lasse Johnsen og Oslo.
Anmeldt for truende adferd
En mann i 40-årene ble i natt innbrakt og satt i arrest etter ordensforstyrrelse i Moss sentrum. Mannen skal ha opptrådt truende og forholdet er anmeldt, melder politiet på Twitter.
Les mer om Twitter.
Billigst i Oslo er dyrere enn resten av landet
Leiemarkedsundersøkelsen (LMU) for 2017 viser at leienivåene for de rimeligste bydelene i Oslo er over nivået i Bergen og Trondheim sentrum.
Les mer om Bergen, Oslo og Trondheim.
Politiaksjon i Oslo: Massivt tablett-beslag
Politiet har pågrepet elleve utenlandske menn i Oslo sentrum og tatt beslag i nærmere 70.000 tabletter som lå skjult i setene på en bil.
Les mer om Oslo.
Minges millionprogram er urealistisk
Debatt: Harald Minge vil ha en sentrumsplan med rom for n million nye kvadratmeter. Det tilsvarer nær det som er bygd i Stavanger sentrum og Forus siden olja kom, og er selvsagt fullstendig urealistisk.
Les mer om Stavanger.
Trafikkulykke i Drammen
Nødetatene i Drammen rykker ut til en trafikkulykke i sentrum.
Les mer om Drammen.
Mann slått ned på Røros – politiet leter etter gjerningsmann
En mann i 20-årene ble skadd i Røros sentrum natt til søndag. Mannen skal både ha blitt slått og sparket, og politiet leter nå etter gjerningsmannen.
Samfunnsstraff for trusler
En 25-åring er i Sarpsborg tingrett dømt til 60 timers samfunnsstraff for trusler mot politifolk i tjeneste og deres familier. Truslene ble fremsatt da han ble pågrepet i fjor, og deretter i våres for hærverk og bråk i sentrum, skriver SA.
Les mer om Sarpsborg.
Store prisforskjeller på leieboliger
I snitt koster det 8.450 kroner å leie en toromsleilighet i 2017. Prisforskjellene er store, og sentrum av Oslo, Bergen og Trondheim har de dyreste prisene.
Les mer om Bergen, Oslo og Trondheim.
Store prisforskjeller på leieboliger
I snitt koster det 8.450 kroner å leie en toromsleilighet i 2017. Prisforskjellene er store, og sentrum av Oslo, Bergen og Trondheim har de dyreste prisene.
Les mer om Bergen, Oslo og Trondheim.
Flere biler utsatt for herværk
I løpet av natta er det gjort skadeverk på to parkerte biler i Hamar sentrum. Det er også stjålet en del verdier fra bilene.I følge HA er det gjort herværk på over ti biler i Hamar sentrum den siste dagene.
Les mer om Hamar.